Ciddi düşündüğüm ama maddi durumu zayıf biriyle evlilik için çevrem ne kadar etkili olmalı?

2 sene önce nişan attım inancımı kaybetmiştim ki karşıma şu an görüştüğüm kişi çıktı ve iyi ki çıktı gerçekten ben ondan çok razıyım çok merhametli çok temiz kalpli vs vs ama maddi durum olarak durumu şu an düğün yapmaya çok müsait değil ailesi sıkıntılı gibi çevremde onu bilenler neden evleniyorsunuz? Bizim orada olsa öyle gezme olmaz direk nikah düğün yoksa var edilir falan ben de dedim ki biraz daha zamanı var aceleye gerek yok yüzük aldı bu bana havalar ısınsın elbise giyersin sen de dedi yani o zaman evlenme teklifi edecek diyorlar ki gülüyorlar yüzüğü sana seçtirip başkasına evlenme teklifi etmesin diyorlar ben de o öyle biri değil dedim madem evlenemiyor niye size girip geliyor dedi arada geliyor gelmesin mi dedim en sevdiğim arkadaşım da diyor ki oooo biz olsak çoktan nikahı bastırmıştık vs bu konuşmalardan sonra ben çok stres oldum gece kabuslar gördüm iyi değilim ben ne yapayım?

Ciddi düşündüğüm ama maddi durumu zayıf biriyle evlilik için çevrem ne kadar etkili olmalı?