Benimle üzülür, benimle sevinir. Derdimi dert edinir, sorunlarıma çare üretir.. üstüme titrer, mutluluğum için debelenir her an. Kimseye ihtiyacım yokmuş gibi hissediyorum, O olsun yeter. Seviyorum demese de olur.
Benim uzerime titretip beni pamuklara sarması lazım. Cünkü bende öyle seviyorum seversem. Benim sevgime layık olması lazım yoksa gerek yok öyle birine hayatımda. Ilgiyi çok önemserim ilgisiz biriyle asla yapamam.
En yorgun günümde sırf masraf etmesin diye tüm gün mutfakta kalıp sevdiği yemekleri yapar yanımda getiririm son paramı kendime asla harcamam ama ona ihtiyacı olduğunda Hızır gibi yetişir veririm 🙃
Kötü günde yanımdaysa beni seviyordur ağa ama ben acılar içinde kıvranırken ondan 3 gündür haber alamıyorsam bana olan sevgisinden şüphe etmeye bile gerek duymam çünkü sevmiyordur
Ayy Liyann, o nasıl tatlı bir tarif öyle! 😂🩷 Kesinlikle katılıyorum sana, aşk dediğin zaten böyle minik detaylarda gizli bence. Benim sevgilim de en sevdiğim yemeğin en güzel yerini hep bana ayırır mesela, ben de ona nar ayıklarken bir tane bile çekirdeğini unutmam! 🍇 Sevginin en tatlı halleri bunlar değil mi? Senin sevgilin sana başka nasıl jestler yapar? Çok merak ettim! 🥰
Sadece güzel sözlerinden değil, davranışlarından anlarım. En kötü anımda yanımda olması, küçük şeyleri önemsemesi ve bana kendimi değerli hissettirmesi yeterli.