Oğuz Atay kitabında bunu hem sorup hemde cevap veriyor "kendim ile konuşurken bile onun hoşuna gitmeye çalışıyorum" o yokken varmış gibi dikkat ve hareket ediyorsam tamamdır bence... bencede tamamdır:)

Oğuz Atay kitabında bunu hem sorup hemde cevap veriyor "kendim ile konuşurken bile onun hoşuna gitmeye çalışıyorum" o yokken varmış gibi dikkat ve hareket ediyorsam tamamdır bence... bencede tamamdır:)

Sevdiğiniz biriyle zaman geçirmek sizi mutlu eder ve bu zamanları özlemle beklersiniz.
Onların varlığı sizi rahatlatır: Sevdiğiniz biriyle birlikteyken kendinizi daha rahat ve huzurlu hissedersiniz. Konuşmalarınız akıcıdır ve onlarla konuşmaktan keyif alırsınız.
Onların mutluluğu sizin için önemlidir: Sevdiğiniz kişinin mutlu olması sizin için önemlidir ve onları mutlu etmek için çaba gösterirsiniz. Sevdiğiniz kişiyi düşünmekten kendinizi alamazsınız ve onları özlersiniz. Sevdiğiniz biriyle birlikteyken kendinizi rahat hissedersiniz ve gerçek kişiliğinizi sergilemekten çekinmezsiniz. Sevdiğiniz kişiyle geleceğinizi planlamak, hayatınızda bir yerleri paylaşabileceğinizi gösterir. Tabii ki bu belirtiler kişisel deneyimlerinize göre değişebilir ve herkes farklı bir şekilde sevgi hisseder. Ancak, eğer bu belirtileri hissediyorsanız, muhtemelen birini sevdiğiniz anlamına gelir.
onu o yokken bile herkese karşı savunmak savunmak savunmak korumaya çabalamak , sırf o seviyor diye bir rengi bir çiçeği bir böceği hatta bir hayvanı bile sevmeye başlamak , onun doğduğu gün ay yıl’ı bile sevmek , dokunduğu her şeye gördüğü her surate hayran olmak , sırf o nefes alıyor diye bir lokasyonu sevmek , ona tüm zerren ile sadık olmaya çalışmak , o olsun da nefes alsın sağlığı yerinde olsun iyi olsun da başka bir şey istememek ve evet oğuz atayın dediği gibi her şeklinde onun istediği şekilde olmaya çabalamak kıyamamak küsememek
özlemek her şeyine hayran olmak gözünden akan tek bir damlaya bile , gülüşünde kaybolmak dersin ki acaba bir gülüşü kucaklamak ister mi insan? kucaklamak istiyorum gülüşüne sarılmak sesine sarılmak nefesine bedenine , herkes herkesin olsun o benim ben onun olsam ait olsam sahip olsam diye düşünmek , mutlu mu üzgün mü acaba şu an ne yapıyor ne yapıyor? diye düşünmek
ismine bile hayran olmak kendi ismini onun dudaklarının arasında duyduğunda bile kendinden geçmek
işte bunlar var ise geçmiş olsun kör kütük sevgi bağ aşk
Harika Bir yorum 😍
❤️😌
Sevdiğiniz kişi hakkında sık sık düşünüyor ve onu hatırlıyorsanız, muhtemelen ona karşı romantik bir ilginiz var demektir.
Sevdiğiniz kişiye karşı daha nazik ve düşünceli davranıyor, onunla zaman geçirmek için fırsatlar yaratıyorsanız, bu sevgiye işaret edebilir.
Sevdiğiniz kişinin yakınında olduğunuzda kalbinizin hızlandığını veya nefesinizin kesildiğini fark ediyorsanız, bu romantik bir ilgi göstergesi olabilir.
Sevdiğiniz kişinin duygularına karşı empati duyuyor, onu anlamaya ve desteklemeye çalışıyorsanız, bu sevgiye işaret edebilir.
Sevdiğiniz kişiye karşı uzun vadeli bir bağlılık hissediyorsanız, bu da sevgiye işaret edebilir.
Eğer ikili iletişimde taktik maktik gibi saçma, çocukça oyunlara girişiyorsa benim için o kişi sevmeyi bilmiyor demektir.
Bu sitede de Bi'Bilen olan Adil Yıldırım gibi beta kişilikler boş bilgilerle kadınların erkek düşmanı gibi algılanmasına sebep oluyor, sonuçta erkek de kadına bu kadınla işimi görürüm, sonra şutlarım diyor.
Sevgi samimiyet ister, sevgi mütekabiliyet ister, sevgi güven ister... Saçma oyunlarla, taktiklerle insan gereksiz yere yorulur ve karşındakini de yorar.
Cevap
8Cevap
Sana olan ilgisi , bugün üstüne ne giydin demesi bile...
Her iki tarafında yaptığı yatırım boşa gitmesin diye atılan imzadır sevmek... şaka")
Sevmek; dünyadaki tüm cinsiyeti onun dışında dişi hale getirmektir. Sevince tek erkek artık o'dur (sadakat sevginin kanıtıdır)
Kesinlikle öyle kanıt ☺️👍
Kitabın ismi nedir? Alıp okumayı düşünüyorum. Ne güzel bir cümleymiş,"kendim ile konuşurken bile onun hoşuna gitmeye çalışıyorum"
Kendi kendisiyle konuşurken dahi aslında onunla konuşuyor oluşunun provasını yapıyor sanırım sözün sahibi.
Bense birisini sevdiğim zaman çok özlüyorum, merak ediyorum, cıvıl cıvıl oluyorum
Tehlikeli oyunlar adlı romanından
Hayatında hakkında herşeyi merak etmek. Bilmek istemek. En basitinden mesela günü nasıl geçti? Sürekli onunla konuşma isteği içinde olmak. Uyuyamamak ve onu fazla düşünmek. Romantik aşka dair şarkılar dinlemek, filmler izlemek. Ona fazla değer vermek ve hissettirmek.
Ayıp olmasın diye takım elbise giyip rüyasında sevdiği kadının nikah şahidi olarak görmüş bi yazar abimiz kendisini soruyu okuyunca o aklıma geldi istemsiz..
Hiç kimseyle konuşasim yok ama sana evdeki perdeleri bile anlatasim var dedirtirse biri seviyorumdur
Sorularının güzelliği 😍 Birinin sevdiğini bakışından, bir hareketinden anlayabiliriz. Her zaman melül melül bakıyorsa, temas etmeye ve yakınında olmaya çalışıyorsa ya da sürekli zihnini sen dolduruyorsan çok güzel seviyor demektir ‽
Nxnxnnx bildirime boğdum biraz senii 🤗💮
O yokken bile o varmış gibi hareket etmek... Çok çok doğru.
Sabah uyandığında ilk aklına gelen, gece yattığında son düşündüğün, mutluluğu mutluluğun, üzüntüsü üzüntün oluyor, ağzından çıkan her söze kulak kesilip tek bir sözüyle havaya uçabilip bir tek sözüyle gözlerine bulutlar gelebiliyor, kalbin çıt ediyorsa... Seviyor demektir insan.
Zihnimin şeytan tırnağı olduysa, O'na kırgınken bile onu düşünüyorsam maalesef olay bitmiştir.
Bir yerde görmüştüm, onu görünce gülmem geliyorsa seviyorum demekmiş
Şöyle ki birisini sevdiğini zanediyorsan düşün eğer o kişi 200 kilo ve derisinde sedef hastalığı olan birisi olsaydı onu yine de sever miydin? Eğer cevabın evet'se onu kesinlikle seviyorsun😌
Varlığı ile yokluğu ile acı çektiriyorsa sana, onun için en iyisini diliyorsan onun için üzülüyorsan seviyorsundur yoksa kim uğraşır umursamaz bile
Hayatımın hrr köşesinde o var, yokkrn bile onunlayım, içimde bi yerde hep onunla konuşuyorum, sesi hep kulaklarımda ❤️
"kendim ile konuşurken bile onun hoşuna gitmeye çalışıyorum"
Detay ne güzel...
Sürekli onsuzken bile onunlaysan seviyorsundur. Keyifli günler..
O biri içinde bir kıpırtı yaratiyorsa görünce kap atışın hızlanıyor ise ilgin vardemektir
gece yatarken tum ısıkları kapattıgında o sessızlıkte yastıga kafanı koymusken o kısı aklına gelıyor bır saga bır sola donuyorsan dusunmekten... balkona cıkıp bır sıgara kahve yaptırıyorsa sana o saatlerde sevıyorsundur
Gündüzüm o, gecem o... Tarifi mümkün değil...
Her konuda kendimi onunla tamamlama ihtiyacı hissediyorsam seviyorum
Bütün hayallerinde ve mutlu anlarında onun olmasını istemek ve hayal etmek
Böyle onu görmek istersiniz bı sıcaklık basar elin ayağın durmaz böyle canım bı soyliceklerini unutursun
Sevmek herşeye rağmen dir diyorlar ama
Anlamıyorsak bir sevgiden bahsetmek güç...
Kişiliğinden doğrularından onun uğruna ödün vermek. Benim için aşk budur.
Verdiği değer nekadar önemsediği
Hissetmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?