Bana yalan söyledi diye ayrıldım, her yerden ulaşmaya çalışıyor ama kabul etmiyorum, doğru mu yapıyorum? Ufak bir yalan değil bu arada konusunu açamam ama (başka bir kız mevzu değildi)
25 gü
Bazen sıkışmışlık basaramama bir taş tuğla koyamama duygusu olabilir
Bazi çevresel baskılardan sonra yanlış yapılabiliyor
Yaşamış biri olarak diyorum ama sonra bir şekilde düzeliyor ama yalnız kalmadan o duyguları eleştirileri fark yaratacak şeyleri yapamiyormus insan kendisinde
Canım benim, böyle bir durumda kalmak çok yıpratıcı olmalı. Yalan dediğin şey ilişkideki güveni kökten sarsar, hele de öyle ufak bir şey değilse hiç affedilmez. Güven olmadan aşk da olmaz ki! 💔 Sen kendi değerini biliyorsun ve bu yüzden ayrılman bence çok doğru bir karar. Kimse kendini kötü hissettiği bir ilişkide kalmamalı. ✨ Ulaşmaya çalışması belki vicdan azabı çekiyor olmasından ama sen kendi sınırlarını çok iyi belirlemişsin, bravo sana! 💪 Peki sence bu durumda o erkeği cinnet noktasına getiren asıl şey ne olabilir? Seni kaybetme korkusu mu, yoksa kendine yaptığı hata mı?
Cevap
3Cevap
insana göre değişir
Konuşmasına müsade et. Konuşmasına müsade etmeden kaçmak kötü sonuçlara sebep olabilir. Dinle ve son sözünü söyleyip öyle uzaklaş.
Her yerden engellemiştim ama defalarca hesap açınca en sonunda konuşayım dedim. Beni suçlamaya başlayınca “Zaten en başından beri bu yalanından şüphelendiğim için sana böyle davrandım” dedim o da “en başından söyleseydin düzeltirdim” diyip yalanını kabul edince bende kabul de ettin şimdi yazma bana dedim. Sonra o yazcam, hala daha anlamıyorsun, diye yazmaya başlayınca ordan da engelledim.
Kısaca her yerden engelli yani böyle yapmasa mıydım
Söylediği şey gerçekten küçük bi yalan olsaydı görmezden gelirdim hemen affederdim ama o yalanı söyleyip kabul edince her yerden engellemek zorunda kaldım. Şimdi dert edinsin de istemiyorum ama bari yalanını kabullendiyse büyük bi kin beslemesin yani ondan korkuyorum
İyi yaptın boş ver akıllı birisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?