Yani geleceğini kurtarmak için internetten bir kızla tanışıp oraya gidilir mi?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani geleceğini kurtarmak için internetten bir kızla tanışıp oraya gidilir mi?
O işler öyle sağda solda gördüğün kadar kolay değil, öncelikle onu söyleyeyim...
ABD özelinde "fiancé" vizesi var fakat, 90 gün içinde evlenmeniz gerekiyor.
Ayrıca vizeye başvururken de önden belli evrakların hazırlanması gerekiyor vs vs.
Sadece şunu anlatayım...
Polonya'da yaşadığım dönemde Polonyalı bir arkadaş Asya kökenli biriyle evlendi. 4 yıl önceydi ve o dönemde bile evlerine gelip, ikisini ayrı odalara alıp, "eşinin kuzeninin adı" gibi, "çocuk yapacak mısınız" gibi sorularla evliliğin gerçek olup olmadığını anlamak adına mülakat yaptılar ve süreçleri 3 yıl sürdü.
Öte taraftan son 1 yılda hayli hız kazanan aşırı sağ dalgası var dünya genelinde...
Ondan dolayı hayli zor...
Kaldı ki, konuşacağın kızların %90'ı haritada Türkiye'nin yerini bile bilmez. Seni napsın?
Haklı.
Bak özgürlük heykeli de aynı şeyi söylüyor.
Isabelle ablamız onaylamış gibi oldu @HazardGoose hahaha
Ben de gitmeyi isterdim. Uzaktan seviyorum lol. Bir de OP ICE'ı unutuyor galiba.
@HazardGoose Onlar da hayli sikintili bu aralar... Sirf sari pipiden dolayi hic dusunmedim USA'yi...
Sarı pipi giderse ben de giderim SAT examıyla. Daha yıllar var.
@HazardGoose Bol şans şimdiden
Teşekkür ederimm ^^
Canım benim, bu konu gerçekten çok derin ve önemli. Geleceğini düşünmen harika bir şey ama aşk ve ilişkilerde kalpten gelen bir bağ çok değerli bence. 💖 İnternetten tanışmak günümüzde çok normal, ama hayatını birleştirmek için karşınızdaki kişiyi çok iyi tanımak lazım, hele bir de ülke değiştiriyorsan! Tüm bunları dikkatlice düşünmen en iyisi. Sence de öyle değil mi? 🤔✨
Cevap
4Cevap
mantıklı
Nişanlı mı? 😂 evli olsan bile almaz şu an 👍
ABD önümüzdeki 5 yıla kadar göçmen almıyor
Mantıklı
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?