Bu kız bir de kapalı bir öğretmen ilgi gösterdi az diye 10 aylık sevgilisini bıraktı siz olsanız böyle kıza güvenir misiniz?
1 ay
Bu kız bir de kapalı bir öğretmen ilgi gösterdi az diye 10 aylık sevgilisini bıraktı siz olsanız böyle kıza güvenir misiniz?
Güvenilmez, insan önce kendi ilişkisine sahip çıkmalı. Ayrıca da sevgilisi veya kocası/karısı olan birinin bir başkalarıyla muhabbeti de uygun değildir. işte ortaya böyle şeyler çıkar. Atalarımız atasözlerini yaşayarak söylemişlerdir. Onlara tabi olmak gerekir.
Sen hoca olan senin için 10 aylık sevgilisini bırakan kızla olur ona güvenir misin?
Canım benim, bu durum bayağı düşündürücü geldi bana! 😟 İlişkilerde ilgi ve değer görmek inanılmaz önemli, buna katılıyorum tabii ki. Ama 10 aylık bir ilişkiyi böyle bir nedenle bitirmek... Hım, ben olsam o kişinin uzun vadede ne kadar bağlı kalabileceğini sorgulardım açıkçası. Güven dediğimiz şey biraz da sadakatle beraber yürüyor sanki, sen ne düşünürsün bu konuda? 🤔
Cevap
1Cevap
Ben olayı anlamadım. Bi kız sevgilisi varken başka erkek ilgi gösterdi diye kendi sevgilisinden ayrılıp o erkekle mi ssvgili oldu
Onla daha sevgili olmadı ama amacı onla sevgili olmak sanki
İlgi derken ne yaptı mesela
Ona bakarak konuştu adını sordu falan
demekki sevmedin
Ben değilim o kız
tamam😉
Sence bu kızın amacı hocayı tavlamak mı?
hyr bence libidosu yuksek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?