3 senelik sevgilisini herşeyin ilki olan adami bir baskasi için terkeden kız neden yapar bunu ?

Evet arkadaşlar özellikle kızlar bir kız İlk aşkını yillarca sevdiği adamı ondan öncesi yokken 3 yıl boyunca hayaller kurmuşken bunca ani varken onu bırakıp bir başkasıyla birlikte olması bu kız pişman olurmu ihanetin affı olmaz evet ama ilk aşkını sevdiğini yeni tanidgi biri için yarı yolda birakiyo bu yeni birini sevebilrmi neden yeni biriyle birlikte biz 3 sene sevdik birbirimizi ama ben son 1 yilimizda ondan sogudum ilgisiz davrandim ve çok uzdum onu haksizlik çok yaptim aylarca 5 ay falan böyle sürdü ama o hep beni kaybetmekten korkardi ustume titrerdi çok emek verdik ve benim peşinden koşan hep oydu neyse okullar kapanirken memlekete yanina döndüm ben ve ona olan uzakligim geçti aklim basima geldi duzelelim diye ugrastim duzeldik derken bu yazin teyzesine gitmiş ailesiyle ve orasi daha büyük biyer gezmiş tozmus biraz değişmişti ama yine eskisi gibi olduk tabi 2 3 gün ilgimle duzeldik eski yakinligimiza döndük sevgiliden oteydik doğum gününde buluştuk ve herşey güzeldi ama 1 hafta falan geçti ona ilgisiz davrandim yine kavga cikti ve benden habersiz gezip tozdugunu anlatti ve face acmis öğrenince cildirdim küfürler hakaretler vs saydirdim bayagi kavga ettik ara verelim dedi kabul ettim 2 gün sonra pişman oldu 2 günde beni unuttunmu bu tarz mesajlar 1 ay konuştuk ama hep pişmandi onu sürundurdum ve bana birinin ona cikma teklifi ettiğini söyledi beni seviyo diye reddetmiş ama yüz yüze konusmamislar kizi görmüş uzaktan beğenmiş kızın yakın arkadaşı olan kız var orali onunla srkadasmis bu Piç bana ayarla demiş kıza gidip cikalim dememis kız bana anlatti bunu kan beynime sicradi gene kavga ettik iste ona hep kotu davrandim 1 ay pişman oldu ara verelim dediğine sürekli beni arayip agladi falan en son beni hic affetmiyceksin dimi dedi bende kiyamadim anladi hatasini seviyo dedim barisayim ama bu ben ayrilmak istiyorum dedi bende ayrilalim tamam dedim bende temiz bir kız bulurum dedim agladi bir saat bende dayanamadim barismak için ugrastim 1 hafta ve barıstık benim zorumla ama zamanla uzaklasti benden eylülden araliga kadar geçen süreçte yavaş yavaş daha uzak oldu kasim sonu falan ayrilmak istedi izin vermedim yalvardim birakmadim baristik ve ondan sonra hep ayrilmak istedi ve marta kadar ben zorladim birakmadim martta ayrildik ve bir baskasiyla olduğunu belirten şeyler yazmis twittera iste 2013 yazının en güzel olayı seninle tanismam oldu falan diye yazmis aylarca beklemisim seni seninde beni beklediğinden habersiz boyle şeyler yazmış sizce bu kız benim onu boş biraktigim uzdugum donemde bu kişiden ilgi gördü ve akli karisti benim ona yaptiklarim yüzünden nefret etti ve bu bir baskasiyla oldu simdi ne olicak bu kız 3 senesini çöpe atti yazın benimle oldgu halde buna teklif götüren bir şerefsiz için ve zamanında bu kızı ben çok uzdum ayrildigimzda senin sevginede aşkınada inanmıyorum falan diye konuştu bana ettiğin sözleri yaptiklarini unutamam dedi yazık etti aşkımıza 3 yıla
3 senelik sevgilisini herşeyin ilki olan adami bir baskasi için terkeden kız neden yapar bunu ?