Evet arkadaşlar özellikle kızlar bir kız İlk aşkını yillarca sevdiği adamı ondan öncesi yokken 3 yıl boyunca hayaller kurmuşken bunca ani varken onu bırakıp bir başkasıyla birlikte olması bu kız pişman olurmu ihanetin affı olmaz evet ama ilk aşkını sevdiğini yeni tanidgi biri için yarı yolda birakiyo bu yeni birini sevebilrmi neden yeni biriyle birlikte biz 3 sene sevdik birbirimizi ama ben son 1 yilimizda ondan sogudum ilgisiz davrandim ve çok uzdum onu haksizlik çok yaptim aylarca 5 ay falan böyle sürdü ama o hep beni kaybetmekten korkardi ustume titrerdi çok emek verdik ve benim peşinden koşan hep oydu neyse okullar kapanirken memlekete yanina döndüm ben ve ona olan uzakligim geçti aklim basima geldi duzelelim diye ugrastim duzeldik derken bu yazin teyzesine gitmiş ailesiyle ve orasi daha büyük biyer gezmiş tozmus biraz değişmişti ama yine eskisi gibi olduk tabi 2 3 gün ilgimle duzeldik eski yakinligimiza döndük sevgiliden oteydik doğum gününde buluştuk ve herşey güzeldi ama 1 hafta falan geçti ona ilgisiz davrandim yine kavga cikti ve benden habersiz gezip tozdugunu anlatti ve face acmis öğrenince cildirdim küfürler hakaretler vs saydirdim bayagi kavga ettik ara verelim dedi kabul ettim 2 gün sonra pişman oldu 2 günde beni unuttunmu bu tarz mesajlar 1 ay konuştuk ama hep pişmandi onu sürundurdum ve bana birinin ona cikma teklifi ettiğini söyledi beni seviyo diye reddetmiş ama yüz yüze konusmamislar kizi görmüş uzaktan beğenmiş kızın yakın arkadaşı olan kız var orali onunla srkadasmis bu Piç bana ayarla demiş kıza gidip cikalim dememis kız bana anlatti bunu kan beynime sicradi gene kavga ettik iste ona hep kotu davrandim 1 ay pişman oldu ara verelim dediğine sürekli beni arayip agladi falan en son beni hic affetmiyceksin dimi dedi bende kiyamadim anladi hatasini seviyo dedim barisayim ama bu ben ayrilmak istiyorum dedi bende ayrilalim tamam dedim bende temiz bir kız bulurum dedim agladi bir saat bende dayanamadim barismak için ugrastim 1 hafta ve barıstık benim zorumla ama zamanla uzaklasti benden eylülden araliga kadar geçen süreçte yavaş yavaş daha uzak oldu kasim sonu falan ayrilmak istedi izin vermedim yalvardim birakmadim baristik ve ondan sonra hep ayrilmak istedi ve marta kadar ben zorladim birakmadim martta ayrildik ve bir baskasiyla olduğunu belirten şeyler yazmis twittera iste 2013 yazının en güzel olayı seninle tanismam oldu falan diye yazmis aylarca beklemisim seni seninde beni beklediğinden habersiz boyle şeyler yazmış sizce bu kız benim onu boş biraktigim uzdugum donemde bu kişiden ilgi gördü ve akli karisti benim ona yaptiklarim yüzünden nefret etti ve bu bir baskasiyla oldu simdi ne olicak bu kız 3 senesini çöpe atti yazın benimle oldgu halde buna teklif götüren bir şerefsiz için ve zamanında bu kızı ben çok uzdum ayrildigimzda senin sevginede aşkınada inanmıyorum falan diye konuştu bana ettiğin sözleri yaptiklarini unutamam dedi yazık etti aşkımıza 3 yıla
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılben bu dediklerinin hiçbirini yapmadım ama 7 senelik dünyada beni herşeyden çok sevdiğine inandığım bensiz nefes bile alamayan hatun gün geldi ben başkasını buldum güle güle dedi. Yani lafın kısası çok dert etme kendine. İnsanlar değişir. Hayatın kuralı bu sevinmen gerekir ki dönülmez bir noktaya gelmeden değişmiş. Ya evlensen ve öyle değişse?
18 Yorumla- +1 yıl
Evet haklısın ama zaten yıllarca evlilik hayalleri kurduk öyle çok sevdimki oda çok sevdi ama yanlış yaptı demekki bitmez denen aşkımı z bitebiliyomus ne olursa olsun ihanet etmesine gerek birşey yok ben istediğim kadar uzeyim aglatayim uzaklasiym benimleyken nasıl bir başkası ile tanısır konuşur ondan ilgi görünce boslugumu onunla doldurur ama pişman olucak sonsuza kadar Seninim beni hic birakma ödemeler
Cevap sahibi+1 yılo pişman olur mu olmaz mı bilemem ama sen içinde kin beslediğin sürece hayatın pişmanlıkla geçecek emin ol. Acın taze saygım sonsuz ama olan olmuş biten bitmiş. Hayatı cezalandırmak ve kendine bir ödül vermek istiyorsan. onu pişmanlığını değil kendinin nasıl mutlu olacağının yollarına odaklanmaya başla. Herşeyden öte kısmet diye birşey var bazen kısmet değilmiş diyip yola devam etmek gerek kardeşim.
- +1 yıl
Diyen kız simdi gitti bir başkasına ve bana hic ben bir baskasini buldum aklimda o var demedi hep sen sunu yaptin bunu yaptin beni sucladi ve yaptimda dediklerini zaten yapmasam bu hale gelmiycektik ama bunca severken arkamdan nasıl boyle bir is çevirir kafam almiyo demekki beni kaybetmekten korktu bir sevmedigine o kişiyle ilişkiye basladiginda pişman olmuycagina emin olunca ayrildi benden demekki yazıklar olsun 3 yil onun ilk aşkıydım verilen sözler edilen yeminler hayaller ailesine bile girdim
Cevap sahibi+1 yıldostum inan seni çok iyi anlıyorum ben 7 senemi harcadım bütün ilklerini bende yaşadı. 3 saat aramasam yemeden içmeden kesilirdi her fırsatta aşkını haykırırdı. Onca zaman sonunda üstelikte evliliğe çok yakınken herşey tamamken. Bir anda başksını buldu ve tekmeyi bastı bana. efsaneleştirme gözünde gerçekten birtek sen değilsin bunları yaşayan için rahat olsun o cezasını mutlake çekecek. Sen ayağa kalk ve kendin için çabalamaya başla.
- +1 yıl
Zaten bu saatten sonra affi olmaz yazık ettiği aşkımıza üzülüyorum gün gelip pişman olucak ama ne o eski masum kız olucak ne ben onu deli gibi seven güvenen adam olucam o kadar koyuyoki bu durum seninki daha kotu ama 3 yılda az bir sure değil ve benimde hatalarim oldu çok uzdum onu benim pesimde koşarken kiymetini bilemedim ama ben onu 4,5 ay bosladim diye ben hayatında olmama rağmen baskasiyla konuşup ondan ilgi gösteriyorsa o daha yeni tanidigi kişi için 3 yili siliyosa iyiki bitmiş
Cevap sahibi+1 yılbak dostum süreç şu şekilde işler. Sen evleneceğin kişi olarak düşündüğün için kıza bir takım kısıtlar koyarsın çok çşımartmazsın çok vaat vermezsin çünkü dersinki ben bu kızı alcam telli duvaklı gelin yapcam karın olcak. Ordan dallamanın biri çıkar onu kızla evlenmek gibi bir derdi yoktur kıza binbir vaat verir kızda buna kanar. İşi aslını mutlaka anlar ama çok geç olur
Cevap sahibi+1 yıldünyanın düzeni bu ;)
En İyi Cevaplar
Valllahi benim cok yakın iki arkadaşım da böyle bir durumdaydı hemen hemen, yani uzun bir ilişkileri vardı. Dargın barışık götürdüler baya. Hiç bir sebep yokken kız evden kaçıp evlendi. 2 yıl oluyor, cocugu oldu. Mutlu mu bilmiyorum. Sevdi mi bilmiyorum. Ama kalan hala kendine gelemedi. Zor bir sürec senin icinde. Koyverme kendini.
00 Yorumla
kızı üzersen ona haksızlık yaparsan böyle olur.kadınlar belli etmezler içine atarlar biriktirirler ve sonra ne olduğunu anlmadan bırakıp giderler.onun içinde kolay değildir emin ol zaten sevmese en ufak bir şeyde bırakıp giderdi yaptıklarını çekmezdi demekki oda sevmiş ama napsın dayanamamış daha fazla
05 Yorumla- +1 yıl
sevmis bende biliyorum sevdigini asık oldugunu ama okuduysan eylülden beri onun icin ugrastıgımı söyledim ama bu teklif eden eleman yazın kızla arkadaslık etmis kıza teselli vermis yani ben kızı üzerken kız benim icin aglarken bu serefsiz kızı teselli etmis boslugundan yararlanmıs ve bu kız bu cocugu sevdigini asık oldugunu söylüyo yaz bittiginde beni silmis onu sevdigini farketmis bana sadece bunun cevabını ver bu kız pisman olucakmı 3 seneyi daha tanımadıgı bir baskası icin cöpe attıgına
- +1 yıl
agustos ayında ayrıydık hep 1 ay boyunca yalvaran mesajları vardı iste bizi sen bitirdin ben seni cok sevdim bana sarkılar dinletirdi sanma sevmek yeter gidiyorum bu asktan falan diye sonra bir gece aradı gülüm diye bir türkü var bana onu dinletti sen gülünü öldürdün dedi bunlar o en son bana yazdıgı beni hic affetmiyceksin dimi mesajını attıgı zamanlar ama simdi inkar ediyo yeni sevgilisiyle cok mutluymusta onsuz yasayamazmısta o onun hayatındakı son insan olucakmıs düne kadar bendim herseyi
- +1 yıl
o kız hala seni seviyo belli.seni sevmediğini ispatlamaya çalışıyo ama böyle bir çabası olan insan seviyodur.üzmüşsün sen kızı belki daha sonra tekrar birlikte de olabilirsiniz ama anladığım kadarıyla öteki çocukta nerde ne zaman ne yapacağını bilen biri kızı kendine bağlayıp seni unutturadabilir
- +1 yıl
valla benim tek bildigim bu kız gün gelicek pisman olucak ben bidaha aramam sormam unutmaya calısıcam unutamam belki cünkü bu kız benimle cennette bile es olalım diyen kızdı annesi babası beni kabul etmislerdi evlenicez diye hayal kuruyoduk hep hatta bu cocukla tanıstıgı donemde bile öyleydi ama bende cok hata yaptım ama asıl suclu kendisi ne olursa olsun bir baskasıyla konusmamalıydı bilmiyorum bana nefretini haykırıyo aylardır beni sevmedigni söylüyo hep beni sucladı herseyde
+1 yıl3 yıla ilk önce sen yazık etmişsin. Maden seviyodun öyle davranmayacaktın. Yıpratmışsın kızı. Şimdi de yazık etti diyorsun. Mutlu olmak herkesin hakkı. Sen onu mutlu etmeyi bırakıp üzmeye başlamışsın. Oda mutluluğu bulmuş bıraakmış.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
3Cevap
kusura bakma ama ustüne titryen kıza bunu niye yaptın. aşk kolay bulunmuyo hele kı ılk aşk ve 3 sene. senin ilgisizligni görmüş ve başkasına açmış kolları. kes umudu kardeşim
11 Yorumla- +1 yıl
Artık onu affedemem ama ben aylarca ugrastim onun için eylülden marta kadar ben titredim üstüne ama o aklinda daha yeni tanidigi ilgi gördüğü birine beni satti ayrildi gitti simdi çok aşık çok seviyormuş gibi sözler yazıyo o bir baskasi onu sevmediginde benim yerime koyamadiginda öyle pişman olacak ki ve allah kimsenin yanına bırakmaz bunu benim tek düşündüğüm şu bu kız beni bunca sene sevdi
İkimizde çok sevdik aşk bitermi ahirett es olalim beni hic birakma diyen kız yazik etti hayallerimize
açıklamayı okumadım başlık benm için yetti de arttı bile, bence o kişi o kız için ilk degildir. bu kesin ve net.
32 Yorumla- +1 yıl
3 sene boyunca yalanmı söyledi bu kız peki benmi yanlıs hissettim 3 sene boyunca seven insan bu kız ve benim icin yaptıgının haddi hesabı yok benden öncesi ne olabilirki onunla cıkarken 14 yasındaydı o benden öncesi yok ilk aşık oldugu benim ilk elini tuttugu bunca sey yasadık ama sonradan ben ondan cok sogudum uzaklastım degersiz hissettirdim kıymet bilmedim sonra pisman oluncada yüzüme vurdu ve cok kavgalarımz oldu ara verelim dedi 1 ay pisman olup yalvardı 3 yıl boyunca ne yeminler hayaller
+1 yılKabahatin çoğu senin.
Demeye dilim varmıyor ama.
Kabahatin çoğu senin canım kardeşim.
Sorunda kızın senden neden ayrıldığını yazmışsın zaten. Yaşlarınız kaç?04 Yorumla- +1 yıl
Anladım. Vallahi kardeşim kızın seni bırakması ve 1 başkasına gitmesi için sen elinden geleni ardına koymamışsın. Bu oaly sana 1 ders olsun. Bundan sonraki ilişkilerinde aynı hataları yapmazsın umarım. Bu kızı unutmaktan başka yapacağın 1 şey yok. Seninle ilgilenenleri değerlendirmelisin. Öğrenci misiniz?
- +1 yıl
Üniversite okuyorum zaten uzak kaldigimiz için ve anlayssiz davranip kavgalar cikardigi için ondan sogudum ama asla vazgecmedim sevdim bilmiyorum hala seviyorum onu tamam ben bosladim uzdum uzaklastirdim ama ihanet etmesini hak etmedim o bir baskasini sevdiğine inanmiyorum 3 yil boyunca beni sevip hemen içinden atamaz nefret ediyo benden sevgime aşkıma inanmamis aylarca ugrastim onun için ama geç kaldım ve sırf beni unutmak için baskasina gitti benim gibi olmadigini anlayınca pişman olucak cok
- +1 yıl
Sevgili kardeşim onu çok sevdiğin besbelli. Onun şu an hangi duygular içinde olduğunu bilmiyorsun ama duygularının nasıl olması gerektiğini yazmışsın. Seven erkeğin düşünceleri bunlar. Seni çok iyi anlıyorum. Diğer taraftan onu asla affetmeyeceğini yazmışsın. Madem böyle bunu unutmak senin için en iyisi inan. Okulunda seninle ilgilenenleri değerlendir bence. Yakın erkek arkadaşlarına yaşadıklarını ve duygularını onlara anlat. Rahatlarsın.
+1 yılUmarim sana geri donmez, hayatinin hatasini yapar donerse. Kusura bakma ama bu gercek.
26 Yorumla- +1 yıl
Nedenmis benim gibi kimse sevemez onu 3 yilimizi çöpe atti daha yeni tanidigi biri için bunca hayalimizi yikti geçti öyle çok sevdikki her zaman hayaller kurduk gelecek için uzak olduğum zamanlar bile eskisi gibi olmasada yine sevdiğimi gosterirdim yan yanayken hic bir sorunumuz yoktu sadece asiri paronayakti ve anlayissiz sürekli kavga cikarirdi beni kaybetmekten korkardi o kavgalar getirdi bu hale bizi ve ben naparsam yapayim ihanet etmesini hakli cikarmaz
- +1 yıl
Allahtan sevmissin bide sevmeseymisin nasil davranirdin ki acaba
- +1 yıl
arkadasım ne yasadıgımı bilmiyosun konusma her insanın uzaklasma soguma dönemleri olur sürekli kavga cıkaran sana güvenmeyen paronayaklık eden hep ilgi bekleyen anlayıssızlık yapan birinden uzaklasman normal ne kadar seversen sev kızla ayrıldım hemen baskasıyla iliskiye baslamıs ve yasadıgımız herseyi 3 sene boyunca beni sevdigini inkar ediyo yeni sevgilisiyle mutluymus o onun sonu olacakmıs falan yüzsüzlüge bak benimle birlikteyken bir baskasını yedekte bırakmıs aldatmanın savunması olmaz
- +1 yıl
Aldatmasini savunmadim. O senin uzerine titrerken totonu kaldirmis sen de gitmez gidemez sanmissin. Ama iste gider.
- +1 yıl
vallahi hicbisey gitmesi icin sebep degil seven insan kalır savasır elinden geleni yapar oda mucadele etti ama tek sucu ben mücadele ederken etmedi bana koyan arkamdan is cevirmesi beni tamamen icinde bitirmeden gitmedi yani bir baskasını bekletti yedekte bana koyan bu eminim beni unutucagını sanıyo onun gösterdigi ilgiyi birsey sandı hevesi gectiginde görücem onu benim onu boslamamda benım sucum degil asırı bogdu beni anlayıssızlık yaptı ben onunla olucak gelecegim icin calısırken ugrasırken
- +1 yıl
Bende ayni olayı yaşadım. Aldatmamissin, yalan söylememişsin. Bak kardeşim kızlar küçük kız çocuğu gibi ilgi isterler güzel sözler duymak isterler sürekli ilgi. Ben de son zamanlarda psikolojik olarak sıkıntıda olduğun için ilgisizdim. Özel ailevi sebepler ve zor bir bölümde son siniftaydim. 3 senenin bitimine ayrılalım dedi ve askerden sonra gel beni iste dedi. Dedikodular filan sikikmisti. Ve ben sürekli onu arayıp ısrar ettim. Meğer başkasını bulmuş ya lan :) benim arkadaşım sürekli ilgiliydi kızı kirmazdi. 6 sene sonra kavga ettiler kız bunu birakti. Ama seviyorum deyip bıraktı. Anlayacağın kardeşim kızlar bir bahane bulup bırakırlar. Yani soğuk olman filan hikaye bunlar. Sen 3 yildir hayal kurduğun birinden 3 ay sonra başka biriyle ortak hesap açabilecek kadar karaktersiz biriyle konuşmuşsan eğer bu biz erkeklerin suçudur. En büyük suç da onu sevmek beklemektir. Sen paranı kazan güzel isler yap gerisi umrunda olmasın.
sen kızın sevgisini kullanmissin yani o seni kaybetmekten korkarken sen ona hep ilgisiz falan davranmissin kiz ne kadar sevse de bunları içine atmis sonra o arada kızın kafası zaten karışıktı o çocuk yuzunden iyice karışmış senden göremediği ilgiyi onda buldu demek ki sen ondan uzaklaştıkça o ona yakınlaştı belki de
06 Yorumla- +1 yıl
niye kullanıyımki ben bu kızı gercekten cok sevdim ama kavgalar yüzünden en ufak seyde diline ayrılıgı dolamasından cocukluklarından anlayıssızlıklarından bıkmıstım uzaklasma sebebim bu ama o ne yapmıs bu cıkma teklifi eden cocukla arkadaslık etmis yazın yani benim onu aglattıgım zamanlar teselliyi bunda bulmus bu teselli etmis ve bu eleman herseyi biliyomus kızın beni sevdigini benimle sevgili oldugnu ve kız artık beni sevmiyomus o elemanı seviyomus öyle diyo sence bana asık olmadımı ?
- +1 yıl
valla bunca zaman cok sevdigini söylerdi taki iste okullar acıldı yeniden barıstık artık sevmedigini söylüyodu ama sevgisini belli eden halleri vardı 2 3 ay sonra git gide sevgisizligi üst seviyelere cıktı artık sanki sadece nefret vardı onda bana karsı hep beni sucladı birsürü sey yaptı gün gelip pisman olucak hersey icin tıpkı benim onu üzmem ilgi göstermemem bunlar icin pisman olmam gibi oda olucak ama ben degil o kaybetti kocam dedigi evlilik hayali kurdugu 3 sene emek verdigi askı kaybetti
- +1 yıl
evet dısardan yorum yapmak kolay degil ama bir kız cok sevsede siliyormu böyle unutabiliyomu sevgisini herseyini bitirip nefretle karsısındakini icinden tamamen atabiliyormu bu kız beni unuttumu bana olan askı herseyi tamamen bittimi özlemezmi o eski günleri sen Bir kız olarak söyle ilk askın gercekten sevip ilk askın olan erkekle ne kadar sene veye ay birlikteydin onu unutabildinmi kolay kolay valla onu bunu bilmem ama beni kaybettigine gün gelip pisman olucak hayatına soktugu kisinin kusursuz olmadıgını görünce benim yerime koyamadıgında onu pisman olucak ama yazık etti kurdugumuz hayallere gelecegimize masum askımıza leke sürdü ihanet etti Bir daha istesemde affedememki ben nasıl unutucam onu yokluguna alıstım ama aklımdan gitmiyo hep onu düsünüyorum ara ara eski zamanı özlüyorum ama icimde sanki artık sevgi yok nefret var gibiydi ama oda gecer hissiz gibiyim
- +1 yıl
O kızın karakterine bağlı bazısı ne olursa olsun unutamaz bazısı ise hiç affetmez hatalari falan her şeyi siler veya bazısı da dışardan nefret ediyor gibi gorunur ama içi tam tersini söyler kiz arkadasinin karakterine bağlı yani bu benim de ilk çıktığım biri vardi 1 seneye yakın çıkmıştık ama saçma bir nedenden ayrıldık zaten pek umursamıyordu beni ben de zamanla soğudum ilk ayrıldığımız zamanlar çok uzuluyordum ama sonradan farkına vardım boşa olduğunu şimdi gel çıkalım dese dünyaları verse bana asla çıkmam yani çünkü bende ona karşı bir his kalmadı sen de eğer daha cikmayacaksan unutmaya bak derim insan bir defa asik olmaz bunu kendimden biliyorum sonradan birine asik oldum ve şu an çok da mutluyum ilk çıktığım ise umrumda bile değil belki sen de yanlış kişiyi bulmussundur ben iliskinizi bilmiyorum sadece belki diyorum yanlış anlasilmasin öyle ışte bence önemli olan sene değil o aşkın kendisi
arkadaş ilgisizlik bitirmiş kavganın başlama sebebide o oğlanda kızın ayrılığını kullanmış ya konuş o kızla ya da unutucaksın
011 Yorumla- +1 yıl
kızı ben bitirdim kafamda artık unutucam unutmak icin ne yapıcam peki gün gelir pisman olur ben öyle düsünüyorum cünkü cok sevdim onu ve oda asıktı sevdi simdi hic yasamamıs gibi inkar ediyo ama öyleydi zamanında kıza cok sey yaptım ama asla ihaneti hak etmedim arkamdan baskasıyla konusması ne demek kızın boslukta kalmasından yararlandı dedigin gibi ama kızında meyili varmıs bunun sucu bende degil ilgiyi baska yerde aramamalıydı evlenicegim kız olarak görürdüm onu yazık etti 3 seneye
- +1 yıl
en iyi intikamı zamanla alırım ben ondan allah yanına bırakmaz tanımadıgı birine 3 yılını sattı gitti gün gelir tekme yer o beni satıp gittigi elemandan o zaman cok arar beni ama is isten gecti ben zaten yüz yüze bu cocukla arkadaslık ettigini o dönem ögrenseydim orda bırakırdım onu ve aylarca pesimden kosan o olurdu bu sefer ama olucagı varmıs kader ne diyim ama dedigini yapıcam genc yakısıklı adamım bari pic yakısklı olsa hicbirseye benzemiyo gün gelir devran döner bende bulucam kendime birini
- +1 yıl
öğrenmiş oldun 3 yılına mal olmuş ama artık bu kadar değer vermezsin kıza davranışın sanki seviyorla her an ayrılma durumu olsunki seni kaybetme korkusu olsun bu arada sende ilgisiz davranma kendine bu kadar güvenme yine postayı yersin ilgi seviyen ne yüksek ne alçak kararınca bu kadar yüz verme yeni kişiye seni yedeklemeye çalışabilir yani biraz haytatına yeni biri girdiğinde ona seni kaybetme korkusunu yaşatma ama hissettir
- +1 yıl
evet bu dediklerin dogru yerinde ve dozunda ilgi göstermek gerekli ve her zaman kaybedebilecegini hissettirmelisin bunca zaman kaybedebilecegini hissetmisti okullar acılana kadar ama ilgimi göstermiyodum neyse bundan sonra yeni hayatımda yeni sevgililerimde böyle yaparım kız bana ayrılırken dedi zaten seni benim gibi kimse cekmez bundan sonrakı sevgiline küfretme böyle davranma falan diye onu bunu bırak bu kız gercekten unutmusmudur artık beni onu artık olsem affetmem ama pisman olucak bir gün
- +1 yıl
eski sevgili asla unutulmaz sadece yenisine daha fazla yer açılır bir süreden sonra eski sevgiliyler yenii sevgili ya da insanlar kıyaslanmaya başlar .bir söz varya bana herşey seni hatırlatıyor işte o olayı yaşarız başkasıyla konuştuğumuz herkes hal hareketleri lafları duruşu eskiyi hatırlatır ben ne yaptım diye kafasına dank eder ama iş işten geçer
- +1 yıl
evet gelen gideni aratırmıs o bir baskası benden daha iyi olmak zorunda 4 4lük olmak zorunda en ufak bir hatasında sorguluycak cünkü madem böyle sorunlar olucaktı ne diye ben 3 senelik sevgilimi bunca hayalimi verdigim sözü cignedim diycek gün gelir devran döner ve o pisman olur dönmek ister onu affedemiycek olmak koyuyo isteşu anbir baskasına askım demesi seni seviyorum demesi koyuyo bizi sonsuza kadar kaybetti belki icindeki askı bitirmezse öbür dünyada kavusurum onunla bendede bitmezse eger
- +1 yıl
eğer zaten sana geri dönmek isterse seni yedekte saklamış gibi düşünüyordur öyle birşey olursa ağzına geleni sayabilirsin çünkü her insan onuru için yaşar geri dönmeye kalkarsa onun onuru hakkın rahmetine kavuşmuş olur benim dediğim gibi sen intikam al eski sevgililerin facesine herzaman bakılır bu arada ben uyucam iyi geceler
- +1 yıl
eyvallah onurlu olsaydı kocam dedigi ben senin namusunum dedigi adamı aldatmazdı be kardesim arkamdan böyle bir is cevirmezdi bu kızla biz karı koca gibiydik yani 3 sene boyunca öyle yakındıkki gecesi gündüzü bendim gecen yaza kadar yazın yine agustostan önce öyleydik bana kocacım derdi telinde öyle kayıtlıydım falan bide bu elemanla 3 temmuzda tanısmıs 23 temmuz dogum günü bulustuk o dönem sevgiliydik ve beni cok seviyodu yani karı koca gibiydik o dönem acaba ayrı kaldıgımz dönemmi konustular
Kb ama sizin gbi düşünenler yüzünden böyle iyi niyetli kızlar acı çekiyor seni sevmiş ilgi göstermiş sende ole olsan kimseye gitmezdi bnd3 yaşadım aynısını elden gidince mi kıymetini anlıyorsunuz yazık
00 Yorumlasende istediği ilgiyi bulamamış tam okuyamadım ama anladığım bu.
01 Yorumlakızı yıpratmışsın be
02 Yorumla- +1 yıl
yıprattımda gidip yazın benimle kavgalıda olsa küste olsa ayrıda olsak beni seve seve bir baskasıyla arkadaslıkmı etmesi gerekirdi yazın bir dargın bir barısıktık kızla benim icin aglarken bu eleman kıza teselli vermis önce arkadas gibi yaklasmıs ben bu serefsizin niyetinin iyi olmadıgına inanıyorum sevgilisi olan sevdigi olan kıza yavsayıp kızın boslugundan yararlanıp aklını karıstırmak delikanlı adam yapmaz bunu sevgilisi olan kızla arkadaslık bile etmez yani ama kızında sucu var affetmiycem
- +1 yıl
Kardeşim sen kimlere laf anlatmaya çalışmışsın yazık ya sana :) kız madem bu kadar seviyor o zaman neden başkasına gidiyor erkek ona sürekli ilgi göstermeyince onu sevmiyor anlamına mi gelir? Gözlerinden anlarsın zaten birinin seni sevdiğini. Yani şerefsiz gibi hem sana hem başkasına ilgi göstermek mi iyidir yoksa hani çok ilgi göstermeden sevmek mi? Yani ilgi gören kız da gider ben sana soylıyım alakası yok sen seni seviyorum dedin kıza kız başkasına gidiyorsa hic gerek yok. Senin için çok ilgi gösteren bir kıza sen onu sevdiğini söylersen ve buna ramen hala giderse demekki sevmekten yorulmuş ya da menfaatcidir. Eğer başkasını bulduysa hemen sevmekten yorulmamisir. Yorulsa hemen başka birini bulmazdi. Demekki menfaatçi biriymis.
+1 yılmal oldugu ıcın
04 Yorumla- +1 yıl
hala sevıyosun
- +1 yıl
Evet seviyorum malesef ama onu asla affedemem artık yazık etti bize artık donsede faydasız tek duymak istediğim neden yapti soylesin bana degermiydi bitirmeye bunca seneyi aşkı bana en basindan soyleseydi çoktan ben bırakmıstım onu ama kendini garantiye alması beni biraksa pişman olucagini düşünmesi sebebiyle aylarca ayrilmadi demekki benden ben onun ailesine kadar girdim dune kadar ailesi beni damat olarak görüyordu kızla zaten yıllarca evlilik hayalleri kurduk yazik etti bu aşka
- +1 yıl
Hocam ne oldu döndü mü:)
+1 yılvaaayyyyyyyyy
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 3 senelik sevgilisini herşeyin ilki olan adami bir baskasi için terkeden kız neden yapar bunu ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler