Alakası olmayan bir kızla resmen beni kıskandırmaya çalıştı bir kere sürekli tepkilerime baktı bir kere de merdivenden açık kızlar iniyordu onlara baktı derdi ne bunun olur mu bundan?
1 ay
Alakası olmayan bir kızla resmen beni kıskandırmaya çalıştı bir kere sürekli tepkilerime baktı bir kere de merdivenden açık kızlar iniyordu onlara baktı derdi ne bunun olur mu bundan?
Cevap
5Cevap
Böyle @s@lak gerizek@lılarla neden vaktinizi boşa harcıyorsunuz?
Gerçekten sinir ediyor beni sürekli yapıyor bu kıskandırma olayını kıskanmamdan zevk alıyor resmen
Hata sende, yüz verirsen böyle başına çıkar. S. çekeceksin böylesine ki it gibi kalacak ortada.
Valla yapıcam artık bunu ikinci yapısı sinir ediyor beni sürekli kıza yakınlık gösterip tepkime bakıyor bide beni denedi bu arkadaşımı ınsta da fotomu beğendi yazmadı ama eklemedi bakalım ben ne tepki vericem ona baktı resmen
Bunları yapman bile yanlış, 1 kez öyle mi yaptı, direkt s. çekip engeli basacaksın. Sen daha çok taviz verirsin...
Hayır beni denemek ne? Beni ne sanıyor fotomu beğendi diye yazıcam sanki çocuğa aptsl
Her yerden engellemediğin hata
Seni arzulamayan hic kimseyi hayatina alma
Öyle davranıyor ama beni denedi bide arkadaşından fotomu beğendirdi bakalım tepki vericem mi diye
Seni arzulasa oyle davranmaz. Ustune atlamani bekliyr buradaki tek soru sen onunla sevişmek istiyor musun
Üstüme atlamamı bekliyor ama beni arzulamıyor ne alaka?
Seni deli etmei icin taktik bu. Bilerek yapiyor onu yataga at diyr
Evet bu manipülasyon binevi. Biri kere biri var zamanla olucak falan demişti sürekli bi gizem bi haller
Sen sevişmek istiyor musun onunla?
Velev ki evet dedim neden sordun?
En son ne zaman biriyle seviştin veya ilkin mi bu?
Of boş sorularudan vazgeç be yapıcan bunu öğrenip beni tanımazsın etmezsin ne alaka?
Tanimadigim icin soruyorum. Aklindaki supheyi anlamak istiyorum
Soru bu adam geçmişim değil ben derdi ne diyorum neden böyle oyunlar oynuyor diyorum sadece
Ona neden sormuyorsun?
Nasıl sorucam bunu? Ne diycem
Bu oyunlara gerek yok benimle sevismek istiyor musun dkye direk soracaksin
Oha sen baya abazasın ya bende ciddi ciddi cevap yazıyorum sana zaten şu KS de Abaza olmayan erkek bulmak zor
Ne alakasi var acaba harbiden ne alakasi var
Ergen davranisi
33 yaşında desem bide öğretmen desem
Ne fark eder akıl yaşta degil başta desem sana
Doğru valla arkadaşından denedi fotomu beğendi çocuk bende yazıcam ona sanki fotomu beğendi diye
Aaaaaman salla seni hak eden birini bul
Bence gerçekten bakma hastalığı olabilir
Haha yok artık her şeye bahane aramayalım ya
Ay ne bahanesi sevgilin olgunlaşmamışsa napalim sorma sendeee aaa
Üzücü
Neden
Seni işletiyor
Evette neden
Öyle hisettim
Olabilir
Şaka herhalde
Olmaz birak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir durumla karşılaşmak ne kadar sinir bozucu olmuştur senin için, hissediyorum resmen! 😠 Birinin seni kıskandırmaya çalışması ya da yanında başka kızlara bakması, gerçekten de saygısızca bir davranış. İlişkilerde güven ve dürüstlük çok önemli canım, bu tarz hareketler bunlara gölge düşürür. 💔 Bence bu hareketler onun karakteri hakkında çok şey söylüyor. Sence bu tür bir tavır sana iyi hissettirir mi, uzun vadede ne bekliyorsun bir ilişkiden? 🤔 Bence sen pırıl pırıl, daha iyilerine layıksın! ✨