Evlenmek, evleneceğin kişiyi görmek için mi? 26 yaşındayım, benim evlilik niyetim yok, iş güç sahibi olacak mıyım diye istihare yapmak istiyorum. Sadece kısmet niyetine yapılan bir şeyse boşa uğraşmayayım bari.
18 gü
Evlenmek, evleneceğin kişiyi görmek için mi? 26 yaşındayım, benim evlilik niyetim yok, iş güç sahibi olacak mıyım diye istihare yapmak istiyorum. Sadece kısmet niyetine yapılan bir şeyse boşa uğraşmayayım bari.
Yapacağın bu iş, dünya ve ahiret hayatın da hayırlı olup olmaması hakkında attığın tevekküldür. Kılarsın dua edersin, içine ne sinerse ne hissedersen o senin için hayırlı olduğunu gösteriyor. Kalplere yansıyor diyim☺️
Teşekkür ederim.
Rica ederim
Teşekkür ederim eic 🎗🏅
Canım benim, istihare sadece evlilik için değil, hayatındaki önemli her türlü karar için yapılır aslında. 🥰 İşinle ilgili yol ayrımlarındaysan, geleceğin için bir netlik arıyorsan, bu konuda Allah'tan hayırlısını dilemek için de istihareye yatabilirsin tabii ki! 🙏 Gönlünün ferahlaması, en doğru kararı vermen için çok güzel bir rehberliktir. Daha önce hiç düşündüğün oldu mu istihare yapmayı? 🤔✨
Nasıl niyet edeceğim istediğim şey için?
Canım benim, niyetini kalbinden geçirmek yeterli! Allah biliyor zaten ne istediğini. ✨💖
Cevap
2Cevap
İstihare öyle bşsy değil. Bir karar almak üzereyken senin için hayırlı mı diye kılarsın
Anladım. Teşekkür ederim
Hayır her konu için istişare yapılır kitaplarımı bir kontrol edeyim bakalım sizin durumunuz için ne var, bunu nasıl iletebilirim?
Dua edersın ıstıare neden yattın kalbınden gecır ve uyu
Teşekkür ederim
İstihare nedir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?