Çocuksu, gıcık ve çekilmez oluyorum. Sevgili harici iyiyim🤣
1 ay
Çocuksu, gıcık ve çekilmez oluyorum. Sevgili harici iyiyim🤣
Yerine göre ciddi, yerine göre eğlenceli, anlayışlı, ilgili, sevecen, ara sıra küçük sürprizler yapan, hiç umulmadık iltifatlarla kendine daha çok aşık eden, koruyucu, güven veren, dozunda kıskanan (abartmadan ve aşırı kısıtlamadan), dinlemeyi seven, romantik, esprili bir sevgili oluyorum. Karşı taraftan tek beklentim sadakat. Gerisini ben tamamlarım.
Vay be
Biz biraz profesyoneliz 😄 Nerede nasıl davranacağımızı biliriz, tuzak sorulara düşmeyiz ama sevgi, ilgi ve alakayı da eksik etmeyiz. Kısacası dozunda severiz 🙂
Canım benim, herkesin ilişkide bazen tatlış kaçamakları, küçük 'gıcıklıkları' olabilir, hiç dert etme kendini! 💖 Bence bu da aşkın minnoş taraflarından, biraz çocuklaşmak çok normal! 🥰
Ben sevgilime karşı çok enerjik ve sevecenimdir hep. Onunla vakit geçirmeyi, planlar yapmayı, sürprizler hazırlamayı çook severim. Tabii ki empati benim için çok önemli, her zaman birbirimizi anlamaya çalışırız. Bu hallerini sevgilinle hiç konuştun mu peki? 🤔
Cevap
7Cevap
Kiminle sevgili olduğuma göre değişir. Çünkü sevdiğim birinde farklı oluyorum, beni seven biriyle sevgili olunca farklı oluyorum.
Her kadın biraz çocuktur erkeklik onu idare edebilmektir
Peki hayatında biri var mı
Tam istediğim karakterdesin
Nasıl ya hahah
Bende senin gibi deli dolu kızları sevim
O zaman çabuk postalanirsin
Herkes çekemiyor ama bulaşam bidaha bırakamıyor
Hahaha
Fazla ilgili
Bu bilgi de sevgilinin qötüne girsin
Nazlısın yanı
Ay mojito çok severim