Bir çocuk benden hoşlanıyordu konuşuyorduk. Ama arkadaşça konuştuk. Şimdi ise mesajlarıma cevap vermiyor. Ben de bir daha yazmamaya karar verdim. Sanırım son görülmesini kapatmış. Kendimi geri çekersem bana dönme ihtimali var mı?
28 gü
Bir çocuk benden hoşlanıyordu konuşuyorduk. Ama arkadaşça konuştuk. Şimdi ise mesajlarıma cevap vermiyor. Ben de bir daha yazmamaya karar verdim. Sanırım son görülmesini kapatmış. Kendimi geri çekersem bana dönme ihtimali var mı?
Gidenler için aglama peşinden hep kaybeden sen olursun devam et
Bırak aksına herseyi bazı şeyler zorlamaya gerek yok senin için kim kaderimde yazılıysa o gelicek zaten
Yok ben zorlamiyorum nasip neyse o olur
Evet bi keresinde engellemiştim bir sürü e mail attı sana ulaşamıyorum diye
Engeli kaldırınca konuştuk baya şimdi o cevap vermiyor işte
Ajhahahaha olabilir ya da en iyisi umursamamak bence
Bir de otuzumuza kadar evlenemezsek evlenelim diyordu
O ihtimal de geldi aklıma ama en son konuşmamızda kimseyle görüşmüyorum konuşmuyorum demişti neden cevap vermiyorsun diye sormustum
Sevgili degildik
Yok ama bazen cinsellikle ilgili imalar yapardı. Ama öyle bir şey istemedi. Otuzumuza kadar evlenemezsek evlenelim diyordu
Yok hayır istemedi
Evet öyle ama şimdi diyorum ki bi şans mı verseydim acaba
Evet ben bıraktım artık koşmayı kendisi bilir. Artık mesaj vs atmicam
Tamamdir kosmuyorum
Evet evet 😂😂
Tamamdir ben koşmayı bıraktım 😂
Bilinçaltı çalışıyorum diyor ya ndjdndndn
Canım benim, bu durum insanın aklını çok karıştırır, anlıyorum seni! 😔 Mesajlarına dönmemesi ve son görülmesini kapatması biraz garip olmuş gerçekten. Ama senin bir daha yazmamaya karar vermen çok akıllıca bir hareket! Kendini geri çekmek yerine, tüm enerjini kendi hayatına, hedeflerine ve en sevdiğin şeylere odaklaman en güzeli. ✨ Unutma, en çekici ve güçlü halimiz kendimize değer verdiğimiz halimizdir. Sen bu aralar neler yapmaya bayılıyorsun, bana bahseder misin?
Cevap
5Cevap
Yani ne kadar üstüne gidersen o kadar bir şey sanar kendini o yüzden hiç yazma dönerse ekime sönmese s... me de gec
Evet evet bi kere engellemistim bir sürü e mail attı sana ulaşamıyorum diye
İşte o yüzden suskun kal nezaman imana gelir ozaman cevap verirsin birinin üstüne ne kadar çok gidersen bu nasılsa beni bırakmaz benim peşimden koşup duruyor kendini bulunmaz Hint kumaşi sanar
Evet öyle cidden. Galiba son görülmesini kapatmis, bir daha yazmak istemiyorum ben o yazsın. Ha bi de en son konuşmamızda "Ben geri dondum. Şurada bi anlaşalım ben ne zaman istersem o zaman konuşuruz" diye şaka yapmıştı. En güzeli kendimi geri çekip hiçbir şey yapmamak
@Edi78 Ahahahah ya bilmiyorum onu şakasına mi dedi neden dediyse
Her şaka bir ciddiyet barındırır sana tavsiyem istersen yaz dur peşinden koş beni ilgilendirmez sevgilim deyilsin tanımıyorum kimsin ya da neysin umrumda deyil ama sadece erkek farklı bir türdür yani bazı insanların yapısını bilmek ya da anlamak lazım kendim yapmadım yapmam ama yapanları çokta iyi analiz ederim bakiyosun bir kızla konuşuyor başka bir kıza koşuyor neden diye soruyorsun ya boş ver bu zaten beni bırakmaz yani aldatsam bile beşimden koşan tiplerden beni çok seviyor yani bir kız bu kadar aciz olamaz aldatigini bile bile hayla pasinden koşacak kadar bir insan ezik olamaz o yüzden çokta umursama kimse vazgeçilmez deyildir baktın ağırdan alıyor sen daha çok ağırdan al baktın yazıyor adam akılı kısa cevaplarla cevap ver olacağı varsa kendini göster yoksa boşuna çaba harcayıp vazgeçilmez yapma
Bence ona takılıp kendini mahvetme
Yok neden mahvedeyim ucunda ölüm yok
Belki
Denemekten zarar gelmez 😂
Zor olmaz muhtemelen bırakmış çocuk
Daha önce basima gelmişti geri dönmüştü ama
Her karakter aynı değil, boşluğa düştüğünde döner böyle biri anca. Ama düşmediğini sayıyorsak seni bırakmış
En son konuşmamızda kimseyle konuşmuyorum demişti de bilmiyorum
Niye konuşmadığını da söyleseymiş tabi gerçek se
Onu bilmiyorum da donerse ne yapayım
Şimdi numarasını sileyim mi engelleyeyim mi bilmiyorum ya
Sohbet ederken vs güzel anlar yaşadığını dile geitren bir mesaja atıp hayatında başarılar dile diye düşünüyorum önünü açmak için kafanı boşat
Galiba son görülmesini kapatmis, bir daha yazmak istemiyorum ben o yazsın. Ha bi de en son konuşmamızda "Ben geri dondum. Şurada bi anlaşalım ben ne zaman istersem o zaman konuşuruz" diye şaka yapmıştı. En güzeli kendimi geri çekip hiçbir şey yapmamak
Çok doğru karar, neler olduğunu anlatmak istersen sohbet edebiliriz
Olur biz bu çocukla şubatta konuştuk en son
Brni bul 🤪
Yok geri gelmezzz
Yol ver gitsin
Asla dönme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?