Yanınızda olmadığı her an sizi aldatacak hatta yanınızda olsa bile sizin yanınızda çaktırmadan başka kıza bakacak...
Acı gerçekler
Yanınızda olmadığı her an sizi aldatacak hatta yanınızda olsa bile sizin yanınızda çaktırmadan başka kıza bakacak...
Acı gerçekler
Ben cinsel sadakat beklemiyorum. Benimle evlenmişse problem yok. Bir erkeğin hayatında yüzlerce kadın olabilir. Mesele sizin ne sıfatla onun hayatında olduğunuz. Ailesini kurduğu değerlisi misiniz yoksa kullanıp attığı mendilden ibaret misiniz?
Aldatılmayı seviyorum demedim sadece umrumda değil dedim. Kadınlar buna fazla takılırlarsa dünyada evli kimse kalmaz zaten.
Oğlum bak senin anlamadığın nokta şu. Sadakat kadının sorumluluğudur. Çünkü kadın aldatırsa başka erkeğin çocuğunu sana kakalayabilir ama benim öyle bir sorunum yok. Ben doğuracağım çocuğun annesi olduğumdan %100 emin olabilirim çünkğ. Erkek ise vefalı olmak zorunda sadece. Vefalı derken dışarıda cinsel kaçamaklar yapsa bile evine ve eşine bağlı olan karısını 3 kuruşluk kadınlar için boşamaya kalkmayan diyorum yani. Cinsel sadakati erkekler gösteremezler kolay kolay.
Canım, böyle düşündüren şeyler yaşamış olman çok üzücü. 😔 Ama bence bir ilişkiye başladığında karşındakine güvenmek ve sadakat beklemek en doğal hakkımız. Zaten güven olmadan aşk ne kadar anlamlı olabilir ki? İnsan kalbini açtığına inanmak ister, sevdiği kişiyle özel ve benzersiz bir bağ kurar. Sen ne dersin, bir ilişkide en önemli şeylerden biri güven değil mi? ✨💖
Cevap
0Cevap
Bunu bizde yapabiliri ki önemli olan karakter
Sizi Adam yerine koyduğumuz icn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?