Hani sevgili yapıyorlar yine aynı evleniyorlar yine aynı anlam veremiyorum gerce kadınların da çoğu öyle bir kisiyi sevmek heleki bugubunuzde imkansız gibi birsey yane 😀♡
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTestesteron çok tehlikeli bir hormondur :D
Erkek vücudunda kendisini sürekli sağlıklı kadın bulma ve üreme içgüdüleriyle oyalayan bir hormona sahip. Bunu, sürekli sperm üretmesinde ve bu üretimin çocukluk yaşlarından başlayıp ölene kadar devam etmesinde görebiliriz. Evlilik, tek eşliliğin, sosyal bir kontrol mekanizması olarak bu hormonun önüne çıkarılan ve asla ama asla erkeğin bu doğasına uygun olmayan bir kurumdur ve sosyal ahlak adı altında testesterona meydan okur. Onu ehlileştirmeye çalışır. Bu meydan okuyuşu sadece evlilik kurumu ile değil, dini öğretiler ve toplum ahlakıyla da destekleyerek gerek öte dünya tehditleri gerekse ayıp algısı yaratarak yapmaya devam eder.
Peki bu erkek doğasına karşı alınan bu toplumsal tedbirin nedeni nedir? Bunun 2 nedeni var. Birincisi; Kandaş ilişkilerinin kusurlu nesil üretmesi :) Dünyaya gelen bireyin annesi ve babası belli olmadığında kendi kardeşleri ile ilişkiye girip çürük bir nesil meydana getirme riski vardır. İlkel toplumlar bunun önüne geçebilmek için önce az eşli evlilikler yarattılar ve bunun problemi tam anlamıyla çözemediğini gördüler. Problemin ortadan kaldırılması ancak ve ancak tek eşlilikle mümkün olabilirdi ve eninde sonunda bu sonuca kadar evrildi. Tüm sosyal ahlak yapısı bunun üzerine kurularak aksi durumlar ahlakdışı olarak genlerimize kadar işledi.
İkincisi ise kapitalist kurum sömürücüleri sömürebilmek adına aile kurumunu yarattılar. Bknz Fredric Engels " Ailenin, Özel mülkiyetin ve devletin kökeni " isimli kitabı :) Aile vergi veren sağlıklı nesil üreten ve ürettiği bu nesil için sürekli para ödeyen iki ortaklı bir kurumdur :) Kapitalizm dini öğretileri ve sosyal ahlakı kullanarak kendisine hizmet eden aile kurumunu yıllarca destekledi.
Ama
İşte sorunun cevabı geliyor :)
Erkek bu içinde yatan testesteron canavarına toplumun tüm kurallarına rağmen karşı koyamayabiliyor. Her şeyi unutup o ilkel özüne dönebiliyor. Evlilik ve sevgili hayatı çoğu erkeğin içindeki bu içgüdüsel dürtülere engel olamıyor. Erkek ne kadar severse sevsin çekici bir kadınla da yatabilme özelliğini hep içinde derinlerinde genlerinde barındırıyor. Toplum kurallarını içselleştirmiş bir erkek bu testesteron saldırısına karşı koyup öz bilinç oluşturup tek eşli ilişkiyi sonuna kadar götürebilir ama bu ödev o erkeğin en zorlu sınavlarındandır. :)
Sevgiler
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAşk kavuşuncaya kadar. Oradan sonra aşk bitiyor. Bu bir imtihan İnsan oğlu aç gözlü. İmanı zayıf insanlar bazen etik değerleri umursamıyor. Sabretmesini bilmiyor. Asıl güzelliklerin bu dünyada arıyor. Asıl güzellikler bu dünyada değil.
00 Yorumla
Ulan köpeğiiii olmuştum yine yaranamadım
13 Yorumla- +1 yıl
Ne kadına nede erkeğine fazla değer vermeyeceksin çünkü verdiğin zaman oda dozunu aşiyor
- +1 yıl
Burc ne alaka bende yengecim🤔
Maneviyat'ın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Eğer bazı duyguların ve gerçeklerin farkındaysa sadece sadık kalmak tek eşli olmak konusunu göz önüne almayaraktan yalandan, dolandırmaktan, kalp kırmaktan uzak duran birisi olur. Ve her erkeğin aynı olduğunu düşünmüyorum böyle bir şey yok.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
104Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Her erkekte yaşanan bir durum değil aslında. İçindeki istekli nefsi duygusuna ve aşkına karşı gelemediği için maalesef böyle bir durum yaşanmakta. Bazen de kadının ilgisiz ve eskisi kadar sevgisini gösterememesi erkeğinse bu durumu izah etmesi gerekirken bunu kadına söyleyip hatırlatması gerekirken başkasında gördü ilgi ve alakaya kapılıp aldatmaya yol açıyor. Bu bir bahane değil dediğim gibi diyalogla sevdiğin insana bunu dile getirmeli.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanoğlu doyumsuz bir varlık. Hep daha fazlasında, hep daha farklı tat arayışında. Karakteri zayıf olan, kendine saygısı olmayan bireylerse aldatmayı seçiyor. Gerçekten seven sadık olmasını da bilir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılEllerinde en iyisi olsa bile acaba şu nasıldır merakı bitmiyor
31 Yorumla- +1 yıl
Bu olay kadınlarda çok daha fazla yalnız
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKarakteri olmadığı için
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl1) sosyal medya alternatıf ve en ıyıye ulaşma ıstegı
2) genelde öğrencıyken başlayan ılışkılerde erkeğın elının para görmesı sonucu daha guzel kadınlardan gördugu talep
3) başarı sonucu yaşanılan şımarma netıcesınde kıymey bılmeme
4) Psıkolojık bulanımlar sonucu yapılan hatalar
5) Kadının ılgısızlığı
6) Kadının da flörtöz oluşu ve kendısıne sadık olmayışı
7) hoşlandııgı kışıyle degıl de sırf sevgılım olsun dıye sevgılı yapması
8) hayatının aşkının ona sonradan dönüş yapması (tasvıp etmesem de her erkegın ıcınde kalmış bırı vardır ıcınde kalmış kışıyı elde eden erkek çok azdır ve o kışı sıze dönüş yaparsa bocalarsınız)
sebepler bunlar doğrudur yanlıştır tartışmasından bağımsız
40 Yorumla
+1 yılEvet bir erkek olarak kendimi savunacak değilim erkeklerin birçoğunda bu vardır sadık kalamıyorlar çünkü erkekler kadınlar gibi duygusal düşünmek yerine genelde bedensel isteklerini ön planda tutmayı tercih ediyorlar, ben hayatım boyunca gerçekten söylüyorum böyle olmadım çok sevdim çok değer verdim ve ben sevdiğim hayatımda olan kadınlara sadık oldum gerçi hayatımda en fazla 3 tane kadın oldu o da uzak mesafe ilişkisi yaşadım bedensel engelli olduğum için çok fazla aşk konusunda da şansım söz konusu olamadı, ama dediğiniz doğru genel olarak erkekler çok sadık kalamıyor hep farklı arayışları içine giriyor halbuki aradığımız şey belli cinsellik halbuki hayat cinsellik üzerine geçmiyor
31 Yorumla- +1 yıl
Ama değer bilmeyen kıymet bilmeyen gerçek saf ve sevginin ne olduğunu anlamayan kadınlar da çok fazla var yani sadece suç erkeklerde bulmakta doğru bir yaklaşım değil belki de bir erkek bu noktaya geldiyse çok sevdiği bir kadından değer görmediği için bu noktaya gelmiştir
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbakınız: evinde cinselliği yaşayıp sokağa adım atar atmaz yanından geçen ilk kadının arkasından dönüp bakmayan varsa beri gelsin, bunun adı :cinsel açlık bunu adı abazalık, bunun adı aç gözlülük, bunu adı, pis işkembelilik
işin bir başka boyutu da şu:evde sıradan cinsellik yaşar ama sokakta hiç tanımadığı birisi ile beraberlik yaşarken inciğini cinciğini çıkartır, alttan girer üstten çıkar, sanki dersin ki serbest stil ya da yağlı güreşçi
sadakat dünyanın en güzel duygusudur, ihanet asla soğuk meze değildir, bilmelidir ki ihanet eden ihanete uğrayacağı belgeyi cebine koymuştur
10 Yorumla
+1 yılBir erkek bir arabadan nasil sikiliyorsa esten de oyle sikiliyordur bence arabasini ne kadar degistirmiyorsa bir erkek o kadar karisina sadiktir ya evet belki kadinla araba ayni kefeye konmaz ama ne yazik ki bu boyle erkek icin oyuncaklar vardir bu arabadir evdeki kadindir erkek eger ne kadar cok oyuncak degistirdiyse cocuklugunda bence esini de o kadar cok degisiyo ya da aldatiyor.. boyle bir psikolojik arastirma var midir bilemem ama kendim sadik bir adamimdir arabami da cok degistirmem ama ne kadar cok araba degistiren tanidigim varsa o kadar siklikla aldatmaya da gozleri de acik.. bence erkeklerin oyuncaklari vardir hayatta seks ya da kadin da onlara dahil
22 Yorumla- +1 yıl
+1 yılsüper soru..
cevabi sanirim kimsede yok..
ben bu neslin doyumsuz ve ac oldugunu düsünüyorum.. tek kisiyle yetinmekten zaman gecirip hayati paylasmaktansa..
bazi seyler cok fazla normallestiriliyor..
Benim
fikrim konusarak her sorunun cözülebilir olduguyla bagdasiyor.. 🤷🏻♀️34 Yorumla- +1 yıl
Haklısın sonuna kadar
- +1 yıl
😂😂😂korkunun gözü kör olsun bu nasil U dönüsü 😂🤣😂
- +1 yıl
😀
- +1 yıl
Saygıdan abla yoksa bizde r yok neyi savunuyor sak sonuna kadar devam ederim
Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı. Erkekler kaday başınıza daş düşsün emi siz kadınlar sanki çok sadıksınız 4 tane sevgilisi olan kız bile gördüm ben sizde her haltı yiyin sadece erkekler suçlu olsun peki peki hep biz kötüyüz zatenn :p ben hoşlandığım sevmeye başladığım bi kız olduğunda bile tüm kız arkadaşlarımla iletişimi kesiyorum daha napiyim ki
117 Yorumla- +1 yıl
Düşsün 😀
- +1 yıl
Hahaha ama sende bir karar ver da
- +1 yıl
Peki tomam ozoman:)
- +1 yıl
Haha ay pardon bilmiodum
- +1 yıl
Şeni yeyimmm
- +1 yıl
Oluyşam beni haştaneye götuy olur mu
- +1 yıl
Ay teşekuedeyim ♡
- +1 yıl
Hele hele bak şen
- +1 yıl
😀
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü ataerkil toplum çünkü kendilerini insan gibi değilde sadece iç gudulerine göre davranan hayvan gibi gördükleri için o şekilde davranmaları gerektiğini düşünüp herşeyi bir kenara bırakıp aldatabiliyolar. Kendine saygısı olan bir erkek ya da kadın aldatmaz. Yok erkektir yapar diyenlerde alışmışlar afederseniz aptal gibi yaşamaya. Ben de bir kadınım hayal dünyam bir erkeğe göre daha geniş olursa her istediğimle bir duyguya kapılır eşimi ya da sevgilimi aldatirsam ustunede kendimi kandirirsam kimse anlamaz diye benden geriye ne kalır ki? Kendi kisiligimden karakterimden? Bence herkes kendine yakışani yapar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden genelleme yapıyorsun ki tercih ettiğiniz erkekler ile alakalı bir durum daha cinsel geçmişim olmadı evleneceğim insana saklarken kendimi bir erkek olarak, belki benden 10 yaş küçük kızlar kaçıncı sevgilisi ile birlikte olmuştur. Sanki kızlar kadınlar aldatmıyor eşleri evden gittikten sonra FB lerini çağıran mı dersin hem kocası hem sevgilileri olan kadınlar mı dersin piyasa kaynıyor hemcinslerin artık erkekleri solladı bu konularda erkekler iş yoğunluğundan kafasını kaldıracak vakit bulamazken siz götürün sonra da erkekler hep aldatıyor ihanet ediyor vs güvenimiz kalmadı
Hiç kusura bakma gidipte öyle erkekleri tercih edersen aldatılmayı hakkadersin bizlerde varız ya sıkıcı buluyorlar ya yobaz gerici görüyorlar ya da çok tipimizi beğenmiyorlar hayatında 50 tane sevgilisi olmuş erkek bilmem kaçı ile yatmış erkek aldatır yani affetmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü kadınlarımız çok değişti. Aşka inanmayan, para menfaat, çıkar peşinde koşan, sevene değil, dövene rağbet eden, sadak nedir yaa kölemiyim ben diyen kadınlardan nasıl bir sağlam ilişki çıkar hanfendi de, biz erkekleri suçluyorsunuz. Oysa zaten sadece sizin istediğiniz oluyor. Bizlere hiç soran yok ki!!!
20 Yorumla Ataerkil toplumlarda yani dünyadaki neredeyse çoğu toplumda ayıp yasak günah vs gibi kavramlar kadınlara atfedildiği için erkekler birçok şeyin kendilerine serbest olduğunu düşünüyorlar, evlendikleri eşlerine sevgililerine sadık kalmanın cinsiyet ayrımı olmaksızın ahlaki bir sorumluluk olduğunu kendi içlerinde kabul edemiyorlar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben de bu soruyu kadınlara sormak istiyorum. Her şey dört dörtlükken üzerine titrerken kendinden vazgeçip onlar için uğraşırken neden bir erkeğe sadık kalamıyorsunuz Ben de bunu çözemiyorum.
Sözüm sana dair değil ama boşanmış bir insanım. İyilikten maraz doğar derler ya belki de öyle oldu. Şikayetçi değilim her şerde bir hayır vardır.
10 YorumlaÇünkü sadakat, doğal olmayan, yapıştırılmış bir etikettir erkeklerin üzerine. Erkekler çok eşlidir. Köpekten nankörlük beklemezsiniz. Kedilerden de sadakat. Varoluştan beri böyledir bu. Diğer kadınlara ilgi duyan erkekler vardır. Bir de diğer kadınlara ilgi duyduğunu söyleyemeyen erkekler vardır. Böyledir bu.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHer insanın karakteri ahlaki yargıları kendine yakıştırdığı davranış kalıpları farklıdır.. Kimisi vardır ;ihanet yaşamak istemez karşısındaki kişiye ona davranılmasını istediği şekilde davranır. Kimisi vardır iyi bir karakterden yoksun, günü birlik heyecanlar peşinde koşan rüzgar Nerden eserse oraya mantığı güden. Her şey insanda biter. İyilik de kötülük de ihanet de sadakatte ne olmak istiyorsa onu seçer insan faziletli olmak da insanın elinde aşağılık olmakta.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bir insan sadık kalamıyor diye bir şey olamaz
Sadık kalmıyordur bu bir tercihtir
Ve bunun cinsiyeti olmaz
Aşk sevgi nedir bilmeyen
Sevmiyorsa insan gibi saygıyla ayrılmayan
Uçkuruna düşkün abazanın veya ilgi meraklısının biridir
Bildiğin sadakatsiz şerefszin biridir yani
Olay bu kadar NET
Aldatan insan nefes almasın gebersin bir zahmet10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Karaktersiz Şeref yoksunlari öyle oluyor maalesef ama ben bir erkek olarak tek bir kadında sadık kalırım ki zaten aşık olmadığım kişinin hayatına girmem seversem girerim ve onu ömrümün sonuna kadar hep Severim yanımda olsun saçını oksayim sarilayim isterim kızı
10 Yorumla
+1 yılBir kadın neden bir erkege sadık kalamıyor?
Hani sevgili yapıyorlar yine aynı evleniyorlar yine aynı anlam veremiyorum gerce kadınların da çoğu öyle bir kisiyi sevmek heleki bugubunuzde imkansız gibi birsey yane😄 ♡
16 Yorumla- +1 yıl
Hahahha
- +1 yıl
Soru cevapta yane 😂
- +1 yıl
Nihayet biri çıktı
- +1 yıl
Cevapta suruda 😂
- +1 yıl
Hahhaa bravo tebrik ediyorum sizi
- +1 yıl
Bende sizi tebrik ediyorum 🙂
Melek olmadıkları için
Kadında yapıyor sadece erkek değil
Ne kadın melek ne de erkek melek
Kadın aşk diye bir sevgili yapıyor sevişiyor ayrılıyor
Birden fazla aşk diye sevgili yapıyor hepsiyle sevişiyor ayrılıyor
Erkekler de aynı
Ne erkek ne de kadın sadık kalabiliyor ne de bir kişi ile yetinebiliyor10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlternatif çok gibi gözükse de derin ilişki yaşanacak kişi de aynı oranda azaldı aslında. Sorumluluk almadan adı konmadan rahatlıkla cinselliği bulan biri sorumluluk almakta istemiyor , ilişki için acı çekmekte istemiyor, emek vermekte istemiyor. Sadık insan hala var ama sosyal medyadan uzak durmak şart. Kullanmayalım demiyorum ama bir sınırı olmalı. Yoksa olduğun ilişkiye odaklanmak zorlaşıyor.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılSadece şunu söyleyebilirim ki sadakat, sevgi, anlayış ve hoşgörü cinsiyet değil şahsiyet meselesidir. Senin yapı taşını oluşturan karakterindir asıl önemli olan..
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle katılıyorum
- +1 yıl
Hele ki şu devirde güven denilen şey o kadar çok sömürüldü ki bir erkek ya da kız ilişkiye başlarken acaba mı? Diye düşünmeden edemiyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kadin erkek diye ayırmadan sorsan daha mantıkli olurdu bu karakter meselesi kızlarında bi cogunun flört adı altında cok kisiyle konusmasinı defalarca gördüm
15 Yorumla- +1 yıl
Beni erkek ilgilendiriyor kadin değil
- +1 yıl
Derken
- +1 yıl
Hım
+1 yılneden kalsın ki?
dünya barışı için mi?
kimse kimsen, in malı değildir
kendi gö. tünzüü kurtarmak için bu cümleler
evlilik falan nafaka hepsi kadından yana
nedne evlenelim?11 Yorumla- +1 yıl
Sende haklısın
+1 yılSosyal medya hayatımıza girdi hayatımızın içini de etti.. herkes herkese çok kolay ulasiyo artık.. erkekler için de seçenek çok ve artık erkeklere talep de çok fazla eskiye nazaran.. rüzgar artık tersine esmeye başladı..
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yıl17 yıl sadık kaldım da ne oldu? Evli, 2 kız annesi kadın, 2 yıl boyunca evlilik dışı ilişki yaşadı. Eski karım olur kendisi. Kadınlar kendilerine baksın, evli kadınların en az yarısının gizli saklı ilişkileri var, gecelik kaçamak veya paralel ilişki.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılher kadın veya erkek bir değil tabii ki de. öyle sadık kadınlar/erkekler gördüm duydum ki akla zarar. inşallah öyle erdemli insanlar olabilir ve öyle erdemli insanlarla karşılaşabiliriz.
her şeyden öte toplumun yetiştirmesi diye düşünüyorum. erkekler açıkça yapsalar da rahat edebiliyorlar kadınlar da yapsalar da zaten gizlice yapıyorlar fark edilmiyorlar. körler sağırlar birbirini ağırlar olmuş biraz.
10 Yorumla
+1 yılSenin kalbin ve niyetin temiz olursa muhakkak Rabbimiz bize gönlümüzdeki kişiyi bize verir ümidi kesmemek gerek
12 Yorumla- +1 yıl
Dogru
- +1 yıl
Yorumlara baktımda hep aşk para menfaat diyorlar Allah aşkına 1 tane kul kalmadı bunlara değer vermeyen ama önemli olan insanın halis niyeti her insan hata yapar bu fıtratımızda var hata insana mahsustur ama niyetin halis olursa bir gün sana o değer verecek kişi gelir
+1 yılKadınlar da az değil aslında. Sadece erkeğe indirgememek lazım. Elindeki ile yetinmemek, daha fazlasını istemekle alakalı. Toplumsal yapımız gereğince erkekler çok ön planda daha göstere göstere yapıyorlar ancak kadınlar da günümüzde fena. Sanırım insnların bir kısmı tek eşli yaşama uygun değil...
10 YorumlaErkek sevdiği kadını asla bırakmaz o apayrıdır. Saçının teline zarar gelsin istemez. yalnız sadece cinsel birliktelik yaşayıp o kadını unutur. kadın böyle bir şey yaparsa şayet işin içinde duyguda vardır. Tehlike çanları işte ozaman çalar. Yani kadın yönelirse erkek çoktan bitmiştir.
00 Yorumla
+1 yılToplumda genel itibariyle erkeğin aldatan kadının madur olduğu bi çok durum var ama bunun aksine kadınlarda da aynı durum söz konusu olabiliyor bu nedenle güven çok önemli oluyor ilişkilerde güven olmayınca çeşitli kıskançlık krizinden dolayı uzaklaşmalar oluyor defalarca yalan soylenilmesi her zaman aynı konu ustunde dönüp durma ilişkide monotonluk çok büyük etkenler olabiliyor maalesef
00 YorumlaValla bana gelen kızlar hiç sadık olmadı
Ben ilişkilerimde şüpheye yer vermedim
Karşı tarafa hep dürüst oldum ama onlar
Alcakca arkamı döner dönmez aldattı
Aldatmanın erkeği kadini yok “karektersizlik”meselesi sadece
😢10 Yorumla
+1 yılKadın kadın gibiyse adam da adam gibiyse neden sadık kalınmasın ❓️ Herkesin gözü baştan dışarıda ise ve sırf sevgilim olsun eşim olsun diye başlayan bir ilişki ise kalınmaz tabi.
10 Yorumlaozaman sorunu neden erkekler ve kadınlar diye sormalıydın demi şeker.
15 Yorumla- +1 yıl
Doğru acemiligimze ver kanka
- +1 yıl
Yok bende hayata oylr bursey olmaz Allah korusun
- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılBunun erkeği kadını yok karektersizlik başka birsey değil
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
+1 yılBu sadakat meselesi sadece erkeklere yüklenilebilecek bir konu değil aynı şeyler kadınlar için de geçerli bu tamamen kişilik ve karakter meselesi.
40 YorumlaErkekler sadık, kadınlar rahat durmuyor. Fıldır fıldır herkese mavi boncuk dağıtıyor
13 Yorumla- +1 yıl
Ben o kadınların ağzına tukurem
- +1 yıl
Olur yeterki iste
biz kadına sadık ta ne oldu o bize değer verdi mi? Bugün tamamen ipleri kopardım 3 yılda ömrümü bitirdi bugün başka yarın başka kimlik bir de aşıksın kölesin ya daha havalara girerler
10 Yorumla
+1 yılBu konu emin olun cinselliğe dayanıyor kadın jcin erkek yetmiyor doyuramiyor cinsel ihtiyacı erkek içinde aynı ama cocunlukla aynı şeyi görmekten farklı cinselliğe kaçıyor
14 Yorumla- +1 yıl
katilmiyorum..
- +1 yıl
Neden peki
- +1 yıl
Evli isen eşini aldatmissin demek ki doğrusu şöyle bizde bilelim
- +1 yıl
Mehmet ne alaka ya burada Aldatilan bir kadin olarak.. cevap veriyorum.. beni reddedip baska bir kadinla birlikte olan bi adam evlenmesin ozaman! yani beni geri cevirdi diye benimdemi onu aldatmam gerekiyor nekadar sacma!
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Çünkü insan doğası böyle bir şeyi kabul etmiyor. İnsan sürekli yeni şeyleri denemeye meyilli tek eşlilik insanın doğasında yok tabii bu benim görüşüm tamamen.
10 YorumlaBu biraz karşılıklı hale gelen bir şey.. Ne erkekler güven veriyor, ne de kadınlar.. İki tarafta çok fazla kırıldığı için sadık kalma huyu kalmadı.
12 Yorumla- +1 yıl
Eşine kırılınca aldatirsin o zaman sen bu zihniyetle..
+1 yılErkeklerin cogu Boyle ama bence 1 kadını seviyorlar bunların kalbini kırıyor bunlarda bi daha kimsei sevmeyip herkesin agzına sıcıyorlar kadınlarda da cok aldatan var karakter meselesi
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
Genelde çokta yakışıklı olmayan tiplerdir bunlar, ne kadar çok kadın o kadar çok kendini ıspatlama çabası aşağılık kompleks falan filan
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Konuşmadığın sürede hemen başkasına geçiş yapanı bile var..
30 Yorumla
+1 yılBir kadın bir erkeğe neden sadık kalmıyorsa o yüzden!
30 Yorumla
+1 yılKalan var kalmayan var aynı sekilde kadınlarında kalanı var kalmayani var kalmayana denk gelip hepimizi yargılamanız çok kalp kırıcı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılSürekli değiştire değiştire alışmışlar değiştirmeye
O yüzden bir kişiye bağlı kalmıyorlar
İşin püf noktası aslında bu kadar basit10 Yorumla
+1 yılKişilikle alakalı bir durum bu, kisiligi müsade eden yapiyor iste bu sekilde de günümuz kötülesti
10 YorumlaÇünkü bundan binlerce var 😂
https://www.youtube.com/embed/LGRKsd-lrUc10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Soruya cevap vereyim detayını anlayamadım :D
Erkekler sadık kalabiliyor, kızların sadık kaldığı gibi...
10 YorumlaSevebileceğim bir kadın girmiş olsa hayatıma bırak sadık kalmayı bağlı bile kalabilirdim heralde.. gözümde ondan başka kimseyi görmezdi..
10 Yorumla
+1 yılSütü mayası bozuksa neylesin sevgi emek? Önüne dünyayı ser yine başkalarına bakar
20 Yorumla
+1 yılErkekler zamanla içine kapanıyor uzaklasiyorlar başka birinden bulduğu ilgi hoşuna gidiyor galiba
20 Yorumla
+1 yılHerkes alçak şeref yoksunu olmuş doğruluktan dürütlükten kendi olmaktan aciz olmak bu eylemlerin verdiği çok insacıl haklı gururu yaşayan var mı merak ediyorum bende... varsa selam olsun onlara ceket iliklerim önünüzde
00 Yorumla
+1 yılTanımadan şu iyi bu kötü diyemiyoruz. Evlenmeye niyeti var mı eğlenecek mi bilmiyoruz. Kader mi diyelim şans mı.. olunca da nasip oluyor. İyi tanımak lazım ve birazda sabır
10 YorumlaYa bırakın bu işleri siz sanki çok sadıksınız ömce kendinize bakın ondan sonra erkeklere laf atarsıniz
110 Yorumla- +1 yıl
Derken
- +1 yıl
Beni nerden tanıyorsun
- +1 yıl
Hım iyi bakalım sustımmm
- +1 yıl
By by good by oxirbe gule gule
- +1 yıl
Çevir sende
Kadınların çoğunun tek derdi para ve insanlar artık saçmalıklar dünyasında yaşamaya alışmış
10 Yorumla
+1 yılNeden hep aynı çerçeveden bakıyorsunuz tam terside olabilir bu söylenen şey...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tipe paraya baktığımız sürece yaşanılanlar gayet doğal
10 Yorumla- Devamını Gör (99)
Devamını Gör(144)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem