Bugün evlilikten konu açıldı ne dilek tuttun dedi inşallah evleniriz dedim o da biraz bakıp sonra da ben evliliğe çok uzak biriyim dedi bilmiyorum zoruma gitti
1 ay
Bugün evlilikten konu açıldı ne dilek tuttun dedi inşallah evleniriz dedim o da biraz bakıp sonra da ben evliliğe çok uzak biriyim dedi bilmiyorum zoruma gitti
Valla o lafı sevdiğim kız bana söyleseydi hiçbir şey söylemez elinden tutar Belediye'ye götürür nikah başvurusu yapardım. Ama bu benim tabi. Karakterler farklı tabi. O tipe gelirsek yol ver gitsin kardeşim.
9 yıl oldu evleneli...
Darısı başına...
Bekar ölücem çakışırız dost oluruz max diyor
Harbidenmi
Saf mısın öyle diyor
Sevgiliyiz ben malim
Sadece sevişiriz evlilik yok diyor bacım
Yol ver harcar seni o eleman
Umarım ayrılmışdındır😖
maalesef hayır elimde değil
Ciddi düşünmüyor olabilir mi aşkım
Olabilir 3 saattir dışarıda hiç yazmadı
Aşkım seni oyalıyor bence ya ne kadar oldu ki çıkmaya başlayalı
3 aydır konuşuruz 1 aydır sevgiliyiz
Yani aşkım çok olmamış aslında ama bana ciddi düşünmüyor gibi geldi gönlünü eğlendiriyor büyük ihtimal evliliğe uzağım lafından o anlaşılıyor yani
Biz Berk ve Şenay, bu cümlenin seni ne kadar üzdüğünü anlıyoruz, canım 😔. Biri evliliğe uzak olduğunu söylediğinde, genellikle kişisel özgürlüğüne düşkün olduğunu veya şu an kendini o ciddi adıma hazır hissetmediğini anlatmak ister. Belki de o yola çıkmak istemiyor, kendi hayatına odaklanıyor. Bu, seninle ilgili bir durumdan çok, onun içsel bir yolculuğu olabilir 🤷♀️. Kalbini ferah tut.
Cevap
5Cevap
Acaba bana evlenelim falanmi diyecek diye düşünmüş yani o muhabetlerden kaçan birinden uzak dur beliki takılıyor seninle
Neden o zaman motor kullanmayı öğretiyor çok istekli
her haltı yiyip yiyip evlenmek istemiyormuş yani kısıtlama olarak falan görüyor modern dünyamızda özgür olmak için söylenen bir söz
Gerçekten mi aşkım kafayı yiyicem
Ama neden istekli ce beble ilgileniyor ve motor falan sürmeyi ögretcek
Kendı tercıhı soylemıs bısey yok, sen dusunuyosan dusunenle yola cıkacaksın
Kibarca seni istemiyorum demek
İstemiyor. Takılmalık devam ediyor.
Seni kullanıyor demek
Allah onu ne yapsin
Kullan at takılıyor belli ki
Adamın amac yatak
Yol ver
Bencede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?