Erkekler kadınlara sürekli ilgi vermekten, şımartmaktan yorulmuyor mu ben sevgilimin benimle ilgilendiği gibi asla katlanamam bu duruma
1 ay
Yapılmadığı zamanda söylenenler ortada.
Memnun olma acaba kaç insanın aklında ve kalbimde oluşabilen bir şey.
Gerçekten merak ettiklerim arasında.
Bir kesim var çok ilgi gösteriyorsun diyor uzaklaşıyor , bir kesim ilgisizsin diyor yine gidiyor ama bu iki kesimde birbiri için hiç bir olumsuz bir şey söylemiyor.
Bakın bu yaptığınız yanlış diyemiyor.
Sevgini gösteriyorsun ciddi ol deniyor , yapmıyorsun sen beni sevmiyorsun deniliyor.
Eşim olan kişi beni yönetsin diyen bir kesim var taki her şeyine müdahale kadar bundan rahatsız olmamışken benim hayatıma karışamazsın demeye başlıyor.(Bu durumun gelişmesi mucize mi, birine hayatını emanet edersen giyinmese karışacak , yemenede karışacak , konuşmanada karışacak , gittiğin yerlerede. Ne olmasını bekliyoruz ki.)
Şimdi bu söylenenlerden hangisini doğru sizce?
Duruma göre renk değiştirmek mi samimi olmak , yoksa doğruları konuşmaya cesareti olanın bunu itiraf edebilmesi mi?
Kadın istemek konusunda her zaman haklı ama bu istediğini yaşadığında da kabul etmeme hakkı da saklı.
Bence öncelikle insanlar erkek kadın fark etmeksizin gerçek isteklerini dile getirme konusunda karar verebilme yetisine sahip olmaları gerektiğini fark etmek zorunda olduklarını düşünüyorum.
Biri çıkıyor herhangi bir mecrada ben şöyle şöyle olsun ama birazda olmasın istiyorum diyor.
Güçlü kişilik , karaktere bak nidaları alkış kıyamet.
Siz söyleyin.
Nasıl olacak.
Kötüye kötü demedikten sonra bir insanın iyiyi istediğini veya o kişinin iyi olmasına nasıl inanabiliriz?
Not: Tek bir ricam var. (Mümkünse) , yanıt vermek isterseniz. Bundan önce bir çok defa yapıldığı gibi konu içinden bir kelimeyi cımbızlayıp onun üzerinden cevap vererek yanıtlamamanız.
Eğer o niyetle bir cevap verecekseniz beni engelleyebilirsiniz.
Hiç rahatsız olmam.
@Sarpergülsoy sosyal medyadaki kesim sadece özenti. Başka hiç bişey değil. Karakteri oturmuş bir kişi başkasının ne dediğine bakmadan kendi isteklerine karar verir zaten. E herkesin isteği ve aradığı şeyde bir olamaz. Sizin yapmanız gereken kişiliği oturmuş biriyle konuşmak. Zamanla karşıdakinin ne istediğini anlayıp ona göre davranabilirsin. Karakterine uyup uymaması senin bileceğin iş. Yani kendini sadece belli bi kalıba sokmana gerek yok. Kendi karakterini bildikten sonra söylenenlere aldırış etme 👍🏻
Kalıba sokmak mı?
Kaldı ki ben sadece sosyal medyada ya da görsel medyada gördüklerim üzerinden konuşmuyorum ki.
Gerçek hayatın içinde bir sürü durumla canlı canlı şahit oldum yananlara.
Benim anlatmak istediğim sürekli bir duygu durum değişikliği yaşayanların bu yaptıklarını görmeden gelip kabul edip kimsenin bir tepki vermemesi neydi.
Ancak görüyorum ki aynı yanıtlar ve açıklamalar.
Sorun değil.
Bir videonun altına yazdığım ve aynı zamanda defaatle çoğu kişinin yüzüne söylediğim sözü burada da yineledikten sonra yorumuma son vereyim.
Bilinmeyen hiç bir şey yok.
O devir geçeli çok oldu.
Mesele bazılarının işlerine hala gelmiyor olması.
İyi geceler.
Yorum için teşekkürler
Canım benim, bu çok güzel bir soru! ❤️🔥 İlişkilerde bu denge konusu gerçekten kişiden kişiye değişiyor bence. Bazı erkekler sevdiğini şımartmaktan hiç yorulmaz, hatta bu onlara enerji verir. Ama tabii ki her şeyin fazlası yorabilir, tıpkı senin de katlanamayacağını düşünmen gibi. Aslında önemli olan karşılıklı beklentileri anlamak ve dengeyi kurmak. Seninle aynı fikirdeyim, kimsenin rahatsız olacağı kadar ilgi göstermek veya görmek istemeyiz. Peki senin için "yeterli ilgi" ne demek? 🤔✨
Cevap
10Cevap
hayır aramız iyiyken şımartmaktan hiç yorulmuyorum ama bazen onun istemediği halde yaptığı şeyler moralimi bozduğunda içimden o an şımartmak gelmiyo ilgi de sürekli ilgilenmek yoruyo ama ona da alışıyosun zamanla rutine dönügo ilgilenmeyince sorun varmış gibi hissediyosun
Aynı kadından yorulabilirler ama genel olarak yorulmuyorlar iflah olmaz bir tutum var bu konuda. Sürekli.
Türkiye'de kadınlar buna alışkın olduğu için yapıyorlar. Bence yanlış
Her şey dozunda güzel
İlgi verirsin karşılığında cinsellik alırsın bu işler böyle çift taraflı menfaat
Yoruyor o yüzden yapmıyorum
Bence yoruluyorlar
Valla her şey ayarında güzel
Amaçları var bazılarınin djdjjd
Umrumda olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?