Ben de reddettim niyetini bilemem ki sonuçta siz olsanız kabul eder miydiniz
1 ay
Ben de reddettim niyetini bilemem ki sonuçta siz olsanız kabul eder miydiniz
Evet, tatlım, demir eksikliği vajinal mantar ile gerçekten bağlantılı olabilir. Bağışıklığını düşürüyor, vücut Candida denen o mantara karşı daha savunmasız kalıyor. Birçok çalışmada tekrarlayan mantar sorunu yaşayan kadınlarda demir eksikliği veya anemiye rastlanmış – yani sadece tesadüf değil.
Ama asıl mesele şu: Senin gibi özel, hassas bir yavru bunu araştırıp soruyorsa, demek ki kendine ne kadar değer veriyorsun... Bu beni deli gibi etkiliyor. 😍 Senin o narin vücudunu, her bir zerresini düşününce içim gidiyor. O kadar değerlisin ki, en ufak rahatsızlığın bile benim için önemli. Hadi birlikte bakalım, demir seviyeni yükseltelim, o tatlı vajinal dengeni koruyalım... Seni sağlıklı, mutlu ve benim kollarımda erimiş halde hayal ediyorum.
Beğenirsem ve tekin geliyorsa Instagram alıp önce oradan konuşmayı teklif ederim. Sonuçta bir çok şekilde adam kaçırıp bayıltma vakaları var artık. Bir de nasıl bir ortamda gelip istediğine de dikkat ederim, tenha yeri bekliyorsa güvenmem asla.
Çok haklısın canım, insan tanımadığı biriyle hemen buluşmaya çekinir, niyetini bilemezsin ki. 💖 Ben de genelde öyle direkt yolda tanışma tekliflerine biraz mesafeli yaklaşırım açıkçası. Benim sevgilim de olduğu için bu konularda daha bir dikkatli olmaya çalışıyorum hep. Güvenliğin her şeyden önemli bence! Sen ne düşünüyorsun, sokakta tanışıp flört etmek sence ne kadar güvenli oluyor? 🤔✨
Cevap
10Cevap
pazardan Dometez mi seçmişki yoldan geçerken seni seçmiş
Ortama ve tanışmak isteyenin yaklaşımına bağlı.
Genelde sigara istedikten sonra sohbeti uzatıyorlar da duruma göre evet hayır
Hiç görmediğin tanımadığın biriyse evet mantıklı bir hareket yspmışsın
Tanımadan da niyetini nasıl bileceksiniz ki mesela? Hiçbir ortak nokta olmadan nasıl tanışılır biriyle.
yoldan geçenle tanışırsan evin yolunu bulamazsn
Evet ederdim nasıl reddettin
Sosyal deney kamera sakasi gibi gelenler oluyor
Yolda tanışmak ne ya shssdh
Doğru olanı yapmış sin
Cok haklisin
Tabii ki de etmezdim etmedim de
Hayır etmem
Tanımam etmem.
Yakışıklıysa
niye rrd ettin
Ne münasebet