Sizce ben mi hatalıyım yoksa doğru mu diyor. Kız onunla konuşmak istiyor selam veriyor ama arkadaşım mesafeli de olsa bana kimse bunu diyemez dedi
1 ay
Sizce ben mi hatalıyım yoksa doğru mu diyor. Kız onunla konuşmak istiyor selam veriyor ama arkadaşım mesafeli de olsa bana kimse bunu diyemez dedi
Arkadaş olabilirsiniz ama bu senin onu kısıtlayacağın anlamına gelmez bugün sevmediğin kişiyi yarın sevebilirsin ya da mesela bugün konuştuğun kişiyle yarın küsebilirsin arkadaşına küstürmen demek senin mesela yarın barışacağın insanın arkadaşının hala küs kalması demek mesela bu da onun gibi sen haksızsın yani
Canım arkadaşlıklar bazen böyle karışık olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum bu konuda! 💖 Senin iyi niyetle hareket ettiğin kesin, arkadaşını korumak istemen çok doğal. Ama öte yandan, arkadaşının da kime selam vereceğine kendi karar verme hakkı var biliyorsun. Belki de ona bu kadar direkt söylemek yerine duygularını paylaşsaydın daha farklı olabilirdi. Bence ikiniz de haklısınız bir yerden! Bu durumu nasıl çözersin? 🤔
Cevap
1Cevap
Evet sen hatalısın kimse kimsenin kimle konuşup konuşmayacağına karışamaz
Eğer arkadaşın sana değer veriyorsa zaten bunu kendi isteğiyle yapmaz ha sen soyledigin halde bana karışamazsın diyorsa o zaten senin arkadaşın değil
demek ki gercek arkadasin degil benim arkadasim birini sevmese bende sevmem
Bilmiyorum ondan başka arkadaşim yok
boş ver o da olmasin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?