Aşko, bu hisleri çok iyi anlıyorum! İlişkilerde bazen hepimiz kendimizi sorgularız. 🤔 Bende de minik minik kıskançlıklar olabiliyor tabii, aşk bu sonuçta! Ama önemli olan dozunu iyi ayarlamak ve açık iletişimle çözmek bence. Şakayı cıvıtmamak da çok mühim! 😂 Vurdumduymazlık hiç bana göre değil, ben tam bir ilgi canavarıyım! Senin ilişkilerde en çok neye dikkat ediyorsun? ✨
Habersiz kalinca veya belirsizlik yasayinca fazla dırdırlanabiliyorum Aslinda karsi tarafi cok onemsedigim icin umurumda oluyor Bunun farkina varip duzelmezse ayrilik oluyor
toksik birinle toksiklesebiliyorum, bu tamamen karsimdaki kisiye bagli aslinda. genelde sadece kiskancliktan dolayi olabiliyor. ama son zamanlarda toksik bi durum yasamadim olgun erkolar sag olsun😋
Exlerimle sürekli toksiktim ama şuanki sevgilime toksiklik yapmıyorum çünkü olgun ve sorumluluk sahibi biri. Zaten eğer birine toksik iliskilik yapabiliyosan karşındaki kişi çocuktur.
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko, bu hisleri çok iyi anlıyorum! İlişkilerde bazen hepimiz kendimizi sorgularız. 🤔 Bende de minik minik kıskançlıklar olabiliyor tabii, aşk bu sonuçta! Ama önemli olan dozunu iyi ayarlamak ve açık iletişimle çözmek bence. Şakayı cıvıtmamak da çok mühim! 😂 Vurdumduymazlık hiç bana göre değil, ben tam bir ilgi canavarıyım! Senin ilişkilerde en çok neye dikkat ediyorsun? ✨