Sevginin süresi kadar garantisi yok çünkü… Kalmak da bir tercih, gitmek de. Biz hep kalmayı sevgi, gitmeyi sevgisizlik sanıyoruz ama bazen insan çok sevdiği halde gidiyor;

kendini korumak ya da karşısındakini kırmamak için…
Sevginin süresi kadar garantisi yok çünkü… Kalmak da bir tercih, gitmek de. Biz hep kalmayı sevgi, gitmeyi sevgisizlik sanıyoruz ama bazen insan çok sevdiği halde gidiyor;

kendini korumak ya da karşısındakini kırmamak için…
Gidiyor. Gerçekten seven insan da gidebiliyor.
“İnsan sevseydi gitmezdi” diyorlar ama mesele her zaman sevgisizlik olmuyor işte.
Bazen insan severek yoruluyor, severek kırılıyor, severek vazgeçiyor.
Çünkü bazı sevgiler kalmaya yetmiyor.
Seven insan sevgisine ve saygısına sahip çıkmak için gider.
Çünkü kıymet bilir.
Bir şeyler için emek harcayanlar buna karşılık göremeyince yaptıklarının değersiz olduğunu görür çaba harcamayı bırakır.
Çünkü karşında sevmesini bilmeyen ve daha hiç sevmemiş sadece görüntüde insan olan bir kişi var.
Genel olarak (sevmesini bilmeyenler) kendi kendilerini şöyle ifşalar.
“Seven ne yapmaz.”
Onunla birbirimizi gerçekten sevdik. Ama ona bir zarar gelmesin diye severek ayrılmak zorunda kaldım. 3 yıl oldu ve aklımdan hiç çıkmadı. Sanırım en zor ayrılık bu şekilde olanı oluyor.
Evet seven gider. Bazen gitmek istemese de gitmeye mecbur bırakır onu kalan. Bazen de sevgi tek başına her şeyi taşımıyor. Zamanlama, karakter, korkular, yorgunluk, hayatın yükü… Bunlar bazen sevgiden daha ağır gelebiliyor...
Ebrucum, ne kadar doğru bir noktaya değinmişsin! ❤️ Aşkın ve gitmek-kalmak dengesi gerçekten de çok karışık bir konu. Bazen insan gerçekten çok sevdiği için, hem kendini hem de karşısındakini korumak adına uzaklaşabiliyor. Uzaktan sevmek de bambaşka bir cesaret ister bence, bazen ilişkiyi yıpratmamak için en doğru karar olabiliyor. Sence bu durumda en önemlisi ne oluyor? 🤔
Cevap
25Cevap
Bütün sevenlere kavuşma garantisi verilse keşke veya kasko falan yapılsa.😄
Ama bu mümkün değil, bir şekilde eksik kalınıyor.
Tam olursa stres yapar djdj
Senin parka, kırlara çıkma vaktin gelmiş. Fkdj
Ooo bol oksijenli
Niden, nolduuuu
He öyleli sjjs
Bedavadan enerci dnd
💰
Enerciii ve dolarla kaplı saçlar...
Ne hatırlattı cccf
Allah'ım sonunda dajsj
Jdjj
Yarına ne kaldı şunun şurasında😄
Yakışır djjd
Gözlük varken zor😄
Kadının en yakıcı özelliği bakışları değil mi? Gözlük örtüyor djdj
Haha iyi
Sevince gitmeyeceksin diye bisey yok bazen şartlar seni gitmeye mecbur bırakıyor
Seven insan gitmez asla hep olduğu yerde kalır
Bazen hayat öyle bir noktaya getirir ki gitmekten başka çare kalmaz gadası
Seven gitmez.
Sizin için çabalayan, size değer veren insanları görmezden geliyorsunuz. Sonra da ciyak ciyak ciyaklıyorsunuz.
ne yazık ki insan bazen canından da çok sevse bile ayrılmak zorunda kalabiliyor 😔😔😪
Evet bende de var bu durum; birini ya hiç takmam ya da sevdiysem tam severim.. ama karşı taraf seninle aynı hislerde olmadığında üzücü oluyor maalesef
kesinlikle katılıyorum. gururunun incindiği yerde daha fazla kendini küçültmeye gerek yok
Ben gidemedim belki gitseydim kalmasaydım daha farkli olurdu. Kalmak isteyen her sekilde kapıda gidene dicek bireyim yok bu saatten sonraa"))
Seven insan gerçekten gitmez, gidemez. Ne yapar ne eder bir hal çaresini bulur ve sevdiğinle beraber olur. Diğerleri yalnızca bahanedir.
Çok seven insan gider mi Allah aşkına insan sevdiğini nasıl bıraksın gidenlerin hiç birisi sevmemiştir anca sevdim numarası yapmıştır
Gider niye gitmesin sevmek demek köpek olmak demek değildir.
Gitmenin bahanesi yoktur ya bence savaşamayanlar gider
Biryerde görmüştüm şöyle diyordu aslında giden değildir kalandır terk eden giden de bu yüzden gitmiştir zaten
Gerçekten seven gitmez ama bazen imkanlar sartlar nedeniyle bitebiliyor.
Gerçekten seven insan yapacak bir şey kalmayınca gidebilir
Gidenler geride bıraktıkları enkazın farkında mı? Seven gitmez. Gidiyorsa sevmemiştir.
Seven nasil gider ben anlamıyorum anlamicamda
Tabi gidebilir. Doğru zaman değildir doğru kişi bile olsa yıpratmaktansa Sevdiğin istiyorsa ya da sevdiğin artık seni sevmiyorsa gidilir.
Gerçekten seven biri asla gitmez. Önüne engeller çıksa bile el ele verip o engelleri beraber aşmaya çalışır. Sırtını dönüp pes eden kişi zaten hiç sevmemiştir.
Şartlara göre değişir bazen sevsende gidersin
Heveslik ise gider sıkılır, sadakatli ise durur gelecek düşünür
çok seversen gitmek zorunla kalırsın derler bence büyük saçmalık
Seven de gider görülmüştür
Gitmesi için çok iyi bir sebebi olması lazım
Gideri acı çeke çeke gider yine gider.
Bazıları uzaktan daha temiz..
Gerçekten seven insan gitmez.
Ne olursa olsun gidene bay bay gelene hay haydir.
Benden giden bana gelemez
Mesafeler her zaman kötü değildir...
Allah'ın evet dediğine hiçbir kalp hayır diyemez.
Seven gitmez.
Bazı sevgiler uzaktan daha temiz kalır.
Kullanan gider seven gitmez
Çok doğru
Gider evet
Gitmemesi gerekir
Bazen gitmek gerekir
ben giderim
Seven kişi gitmez
Gerçekten seven gitmez
Seven gitmez
37lik ebru