Senı çok seviyorum ve çok değer veriyorum dedı, 6 yılı bır cırpıda silip cekıp gitti. Gerçekten seven insan gıder mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Ne yaşadığını bilmiyoruz 6 yılda neler oldu niye bitti kimse bilmiyor yazdığın yazıya göre haklısın ama ortada mutlaka bir şey vardır kimse bir anda çekip gitmez, ayrıca sevmek ve değer vermek gitmemek için engel değil, eğer ilişkiniz saygı güven ve sadakat temeline oturtulmamışsa biter de giderde
011 Yorumla- Soran1 yıl
5 yıl aılesı istemedi benı bekledım son bır yıl kabul ettiler işte yaza evlenelim dedım yok 1 yıldır hiçbir şey yapmadın dedi. Saygı ve güven asla eksık olmadı. Zoruma da gıden bu işte
- Cevap sahibi1 yıl
Kanka senin söylemine göre sen haklısın
- Soran1 yıl
İşte zoruma gıden bu dostum be. 1 yıl bekledım diyor ben 5 yıl bekleyıp agzımı bıle acmadım
- Cevap sahibi1 yıl
Kanka eğer haklı olduğunu düşünüyorsan önüne bak zor olacaktır ama vefasızın yası tutulmaz kendi mutluluğunu ön planda tut
- Soran1 yıl
Öyle yapmaya çalışacağım. İnan anlamadığım da şu gözüme bakarak senı çok seviyorum demesi ama cekıp gitmesi. Gerçekten böyle vefa olmaz. Desteğin ıcın sağol dostum. Mesaj çekmemek aramamak ıcın zor tutuyorum kendimi ama başaracağım
- Cevap sahibi1 yıl
Umarım başarırsın kardeşim başaran biri olarak söylüyorum bende sevdiğim halde güvenmediği ve çaba görmediğim için bitirmiştim benim kısa süren bir ilişkiydi ama çok sevmiştim fakat şu an ne fotoğrafı var ne de bi hatırası her şeyi sildim attım ama kafamda bitirdikten sonra yaptım bunları yani geri dönmek istemediğime emin olduktan sonra, bi baktım ki o da beni engellemiş her yerden ve dönüp çevreme beni suçlamış şu an doğru kararı verdiğime inanıyorum umarım sende kendin için doğru kararı verirsin
- Cevap sahibi1 yıl
Güvenmediğim*
- Soran1 yıl
Çok teşekkür ederim. İşte zoruma giden bunca emek ve anlamıyorum neden değer verenler , el üstünde tutanlar kaybediyor. Iyı olmak suç mu, dusuncelı olmak suç mu. Umarım bende senın gıbı atlatabilirım kardeşim. İçim çok acıyor çünkü.
- Cevap sahibi1 yıl
Allah yardımcın olsun kardeşim ama benim öğrendiğim tek şey oldu kimseyi ölçüsüz sevip değer vermeyeceksin herkese hakettiği kadarını vereceksin sonra üzülen sen oluyorsun, kal sağlıcakla Allah içindeki o acıyı baharlar ile doldursun inşallah
- Soran1 yıl
Iyı kı sen gibi dostlar var🙏
- Cevap sahibi1 yıl
Eywallah kardeşim👑🤗
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Şu bir gerçek ki sadece karşılık aldığın sürece o insana yatırım yapabilirsin. Ve o karşılık kesildiğinde devam etmemen gerekir. Yani duracağın yeri doğru bilmelisin. Tüm ilişkiler karşılıklıdır. Her şey ve hepsi, adı ne olursa olsun. Karşılığı olduğu sürece devam edilmeye değer. Karşılığının olmadığı, bittiği veya devam etmediği yerde ilerlemek en çok seni tüketir. Bazen bir şeyleri sadece bekliyor olmanın hiç bir anlamı yoktur. Hiç bir yere kök salmaya çalışma. Çünkü ağaç değilsin. Seninle devam edenle sadece ilerleyebilirsin. Bittiği yerde başka bir şeyler artık bekleme. Hayat tam olarak budur işte. Buna nasıl alışırsın bilemem. Ama dünya pamuk prenseslerden ve beyaz atlı prenslerden oluşmuyor. Bunu kabullenmek gerekir. Kimse kalıcı değildir. Hayat sadece karşılık bulduğu yerde ilerler. Hiç bir şey durmaz.
54 Yorumla- Soran1 yıl
Sanırım hayatın özetı ve yaşadıklarımız bundan daha güzel anlatilamazdi. Yola senınle devam etmek isteyen hertürlü yanında olur, istemeyen ise bır şekilde ınıyor bir yerde. Ama sen o yola devam ediyorsun. Yuregıne saglik ıyı geldi 🙏
- Soran1 yıl
İşte sorunda orada bazen mantıklı davranmaya çalışmak istesek de kalp bır şekilde üzüyor bızı. Ama zamanla geçiyor her şey. Acısıyla da tatlısıyla da geçiyor
- 1 yıl
Doğrudur hocam, aynen haklısın. Önemli olan devam edenle ilerlemek. Beraber hareket edebilene önceliğimizi vermek. Sürdürmek hep karşılıklıdır. Sürdürmeyi bilmeyenle devam etmeye çalıştığımızda en çok yine kendimizi yok saymaya başlarız, kendimizi tüketir ve harcarız. Buna değmez gerçekten hiç bir şey. O yüzden bırakmayı bilmek çok önemlidir. Hayat hep ilerler. İlerlemediği yerden ayrılmalıyız.
Her şeyide aşka bağlamayın be abicim paran var mı mesleğin var mı o kişi ne konumda ona para harcayabiliyomuydun her şey aşkmı allasen bu devirde aşktan çok çoğu kişi paraya bakar 5yıl seni ailesi istememiş sende canım 5 yıl istenmediğin ortamda niye duruyosun ya hem canım yapıyosunuz hemde sonra gelip ağlaşıyosunuz 5yıl azmı la beni istemeyen ailenin yanında bırak 5 yılı 5 gün durmam valla bu kadar öküz olmasaydın sende laftan anlayın biraz koskoca 5 yıl hemde kız seni kullanmış büyük ihtimal paran şuyun boyunda varsa
01 Yorumla
- Gizli Üye(36-45)1 yıl
Bir anda gitmez öncesi vardır bunun, altında ona göre çok şey vardır ya da başka sebep. Kimse rahat bir ortamı bırakmaz bunu boşanmalar içinde soruyorlar, hiçbir sorun yoktu diyorlar ama öyle değil işte kimse tatlı ekmeğini bırakıp keyfi gitmez yuvasını dağıtmaz fakat beyler bunu anlamıyor kabul etmiyor hiçbir şey öylesine değildir olmaz
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
20Cevap
u
1 yılGerçekten seven insan gidemez.
35 Yorumla- Soran1 yıl
Ne olursa olsun çözüm bulup kalabılırdı. Bazen gıtmek daha kolay geliyor sanırım insanlara. Sevgı öyle güzel bır duygu kı çoğu bunun degerını bılmıyor maâlesef.
- 1 yıl
Onun tarafından da bakmak lazım tabii olaya, ben genel anlamda söyledim. Bazen hatta çoğu zaman biri iter biri gider.
- Soran1 yıl
Çözüm olmasa gerçekten belkı de haklı derdim. Gel yazın evlenelim dedım ama işte artık gectı dedı. Gıderken de senı cok seviyorum dedi. Çok koyuyor ya sonuçta 7 yıl
- 1 yıl
Artık yeteri kadar sevmiyor demek ki.. 7 yıl çok uzun bir süre, bu süreçte neler yaşadınız ve neler birikti içinde bilemiyorum ama kadınlar biriktiriyor maalesef. Mutlaka kendince sebepleri vardır. Bir anda silip atmış gibi dursa da, o birikimlerin sonucudur.
- Soran1 yıl
İnan hiçbir şey bilmiyorum artık. Ama şunu şöyleyım aılesı istemedi benı 5 yıl ben onu bekledim. İnan birgün bıle sıtem etmedım
Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Öncelikleri farklıysa gider. Sevgi gerçek hayatta her şeye yetmiyor.
00 Yorumla- 1 yıl
Onu gitmeye neyin mecbur bıraktığını da sorgulamak gerekmez mi? Belki de 6 yıl boyunca bir çok sorunu, sıkıntıyı görmezden geldi ve bir noktada patladı ve gitmeyi tercih etti!
Sizi suçlamıyorum yanlış anlaşılmasın ama bence olaya iki taraftan bakmak gerekiyor. Gitmesi onu direkt suçlu yapmaz ya da sevmediği anlamına gelmez
Verdiği sevginin karşılığını alamayan insan çok sevse de gidebilir çünkü...
11 Yorumla- Soran1 yıl
Şunu tüm samimiyetım ile söylüyorum degerınde sevgının fazlasını verdım 🙏
- 1 yıl
Kadınlardan sevgi beklenmez ki. Kadınlar hiçbir erkeği sevmezler. Daha iyisini bulunca da seni orada bir anda bırakırlar.
Bütün kadınların sadakatsiz olduğunu surdan anlarsınız. Sevgilinizleyken yanınızdan kıvanç Tatlıtuğ gibi bir adam geçsin, hepsinin içi gider ona.
Aslında mesele adam değil, o adamın sahip olduğu kız çevresi (kadın "onu ben elde ettim" egosu taşır ve kadın için bu orgazmdan daha kıymetlidir) parası vs bütün kadinlari cezbeder.
O yüzden kadinlardan hiçbir şey beklemeyin. Her kadına "beni aldatıp gidecek" gözüyle bakın, yedekleriniz olsun ki her zaman digerine geçebilin. Çünkü her kadın yedekte bir adam tutar siz de onlar gibi sadakatsiz olabilirsiniz rahatça.
10 Yorumla - 1 yıl
Bu bir soru değil sitem... Gider ortada yalan ihanet şiddet varsa gider. Gider elbet karşısındaki kırdığını tamir etmeyip aynı seyelri yapmaya devam ediyorsa gider...
12 Yorumla- Soran1 yıl
İşte Zoruma gıden O. Ne kırma ne de bır bagırma oldu. Elımdem geldıkce her dediğini yaptım ve yanında oldum. En kötü zamanlarında ben vardım. Üzüntüm bu yüzden.
- 1 yıl
İlaç olmussundur ve geçmiştir...
- 1 yıl
Severken gidilmez normal bir durumun içinde fakat kavuşmaya engel bir durum varsa gitmek zorunda kalınır ama bu da karşı tarafa haber verilmeden yapılmaz sevdiğin halde gitmek zorundaysa insan en azından bir açıklama yapılmalı
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Gerçekten sevse ve değer verse gitmezdi emin ol
11 Yorumla- Soran1 yıl
Bende öyle düşünüyorum 🙏
- 1 yıl
Hayır ama bazı durumlarda gidebilir hakkıdır mesela aldatmışsın Bi zahmet gitsin zaten çünkü gurursuzluğa girer, Sudan sebeplerden dolayı gitmez o bir kesin de.
10 Yorumla - 1 yıl
Gerçekten seven ve gerçekten değer veren insan, değer verdiği kişiye neyin iyi geleceğini düşünüyorsa onu yapar. İyi gelmediğini hissederse gider, yanında olması gerektiğini hissederse kalır. Eğer birinin sizi sevdiğine tüm benliğiniz ile inandıysanız ve gözlerine baktığınızda hiçbir kuşku olmadan güveniyorsanız, gerçekten seviyor ve değer veriyordur.
10 Yorumla - 1 yıl
kesinlikle gitmez hahhshah bana da seni seviyorum dedi 1 hafta sonra kardeşime gibi gordugum kızla yatti Şu an cocuklari var hahshahhahahahhahahaha
23 Yorumla- 1 yıl
kardesim***
- Soran1 yıl
Ve böyleleri bır sekılde hep mutlu oluyor, değer verenler mutsuz.
- 1 yıl
maalesef bende mal gibi değer verdim ya cidden olan hep fazla değer verenlere oluyor değer vermesen kötü yine sen oluyosun geçmiş olsun sanada
- 1 yıl
gerçekten seven gitmez gidiyorsa sevmiyor demektir ama bu bazı durumlara göre değişir eğer sen bir hata yaptıysan yani yalan söylediysen veya aldattıysan ya da çok darlamadıysan kaç yıl olursa olsun gider
06 Yorumla- 1 yıl
darladıysan diyecektim darlamadıysan olmuş
- Soran1 yıl
Darlamayı bırak inan bır dedıgını iki etmedim, her zaman yanında olmaya çalıştım.
- 1 yıl
peki aldatma ya da yalan söyleme durumu oldu mu
- Soran1 yıl
İnan hıc olmadı. Kendısı ne zaman istese hep yanında oldun. İşte zoruma gıden de bu
- 1 yıl
o zaman seni gerçekten sevmemiş
yapacağın şey başka bir kız bulmak
zaten o seni bırakan kız
yeni kızı görürse kıskançlık krizine girip senin peşinden koşmaya başlamazsa şaşırma - Soran1 yıl
Anlatsam neler yaptığımı gerçekten böyle seven var mı dersın emin ol. Teşekkür ederim destegın için 🙏
- 1 yıl
Bir kadın seni çok seviyorum Sakın beni bırakma Asla ayrılmayalım diyorsa geri sayıma başla Çünkü onlar vefasız ve duygusuzdur nokta
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Gider abicim sosyal duygusal yetersizlik sorunu çözülmez ise gider
10 Yorumla- 1 yıl
Yani artık karşı taraf adam olmuyorsa köpek gibi sevsen bile gitmek zorunda kalabiliyorsun
10 Yorumla - 1 yıl
Analitik zekası baskın karakter gider sevse de gıder
10 Yorumla m
1 yılGerçekden seven birisinin gideceğini düşünecek kadar kötüleşmiş bu devir...
10 Yorumla- 1 yıl
Çok sevip değer veriyorsa iyi günde de kötü günde de yanımda olur. Öyle lafla olmaz bu işler
10 Yorumla - 1 yıl
Gıtmez tabi. Bence neden gittiğini en iyi bilen sensin.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çırpıda silip gitmesine sebep olan nedene bakmak lazım
01 Yorumla- Soran1 yıl
Dün bırsey ogrendım inan artık gıdısı umrumda bıle degıl. Yorumun ıcın teşekkür ederim 🙏
Gerçekten seven insan da gider. Aranızdaki ilişkiye bağlı olarak değişir bu durum. Yıpranmışsa, değersiz hissediyorsa ya da bunun gibi hisler oluşmaya başlamışsa evet gider.
10 Yorumla- 1 yıl
Gerçekten seven ve değer veren gitmez. Bahaneler üretip gittiyse takma kafana. 6 yıl emek vermişsin ona üzülebilirsin ama karşındaki kişi için değmez.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Belki de gerçekten seviyordu, zamanla bir şeyler oldu uzaklaştı
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Benim 5 yıllık sevgilim vardı evlilik konusuna yaklasmiyordu terkettim arkama bile bakmadım
16 Yorumla- Soran1 yıl
6 yıl çıktık, 5 yıl onu bekledım. 1 yıl o benı beklemedı. Evlenmeye yanaşmıyorsun dedj. Yazın evlenelim dedım, artık gectı dedı.
- Soran1 yıl
@zürazhr maalesef öyle. Belkı üzülmeye değmez diyoruz ama işte verdıgın değer ve sevgının neticesinde bır hayal kırıklığı oluyor
- Cevap sahibi1 yıl
Benim sevgilimde bekle dedi bir yıl sonra soğudum ciddiyet olmadığı için
- Soran1 yıl
Haklısın ama bekleyen taraf hep sendın dımı
- Cevap sahibi1 yıl
Evet 5 yıl bekledim dahada bekleyemezdim
- 1 yıl
Gerçekten seven birisi için "gitmek" kelimesi anlamını yitirir.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
6 yılın sonunda hayal ettiği gibi olmamış demek ki
00 Yorumla - 1 yıl
Kim bilir neler yaptın
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 635 cevap paylaştı. Gitmez seven gitmez …
10 Yorumlau
1 yılHayır seven gitmez.
10 Yorumlau
1 yılHayır gitmez
10 Yorumla- 1 yıl
Bir mecburiyeti yoksa gitmez
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Gitmez elbette. Yalan dolan.
10 Yorumla- 1 yıl
Gitmek zorunda olursa gider gadası
10 Yorumla Dünya tersine dönmüş. her şey normal bu devirde
00 Yorumla- 1 yıl
Gider sevende gider gitmek zorunda kalır bazen
00 Yorumla - 1 yıl
Sebebe bağlı
19 Yorumla- Soran1 yıl
5 yıl sen onu bekledın, o seni 2 yıl bile beklemedi öyle düşün. Sence bu sekılde gıdılır mı?
- 1 yıl
Aranızda Neler yaşandığına bağlı olarak değişir bu
- Soran1 yıl
5 yıl aılesı istemedi benı ona rağmen vazgeçmedim. Sonra kabul ettiler 1,5 yıl geçti işte bu yaz düğün olsun dedım yok senden 1.5 yıldır bırseyler bekliyorum artık olmaz dedı. Eee ben senı 5 yıl bekledım dedım.
- 1 yıl
Saçmalamış demek ki artık mantığı ile hareket ediyor
- Soran1 yıl
Aynen öyle. Bırde giderken senı çok seviyorum ve çok değerlısın deyıp gıttı. Maalesef yaptıklarımı çok çabuk unuttu.
- 1 yıl
Döner ya bence, dönmezse de rahat önüne bak çünkü değmez üzülmeye
- Soran1 yıl
Çok teşekkür ederim🙏. Kendisı bılır inan icim çok rahat. Değerinde sevginin de fazlasını verdım ona. Çok sağol destegın ıcın.
- 1 yıl
Rica ederim tüm güzellikler seninle olsun
- Soran1 yıl
Senınde öyle 🙏 gönlünun güzelliği hayatına yansır umarım.
- 1 yıl
Gitmezzz
16 Yorumla- Soran1 yıl
Zoruma gıden de bu seviyorum dedı, değerlisin dedı ve gitti
- 1 yıl
Seni anlayaabiliyorum.
- Soran1 yıl
Yuregım ıcıme sigmiyor. Tek suçum değer vermek ve ıyı olmak. Başka hiçbir şey yapmadım.
- 1 yıl
Evet zaten oyle insanlar kaybediuor hep.
- Soran1 yıl
Birgün kazanacak mıyız?
- 1 yıl
Umarimmm
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Seven gitmez
27 Yorumla- Soran1 yıl
Gözlerime bakıp çok seviyorum dedi ve gitti
- Cevap sahibi1 yıl
Yalan söylemiştir
- Soran1 yıl
İnan artık ne dogru ne yalan bilmiyorum. Tek şey ıcım acıyor