Diğer erkeklerle eğleniyorlar, her şeyi yaşadıktan sonra bana kapak atacaklar, bu adil değil. 28'im, daha bakirim mk, öpüşemedim bile, reddettiler
29 gü
Diğer erkeklerle eğleniyorlar, her şeyi yaşadıktan sonra bana kapak atacaklar, bu adil değil. 28'im, daha bakirim mk, öpüşemedim bile, reddettiler
aynısını erkekler de yapıyor geçen birini çok zengin yakışıklı olduğu halde istemedim bakir değilse çöptür benim için ben temizim ve temiz istiyorum herkes dengiyle güzel
Ama senin gibi yapamadığı için bakir olan biriylr olmaz mesela imkanı oldugu halde yapmamalı adamlık budur
Zaten gururlu olan evlenmeden düşünmez sakın onunla bununla düşüp kalkan beş parasızlara özenme onlar marifet gibi gösterip tuzaklarına çekmeye çalışıyorlar bakir ya da bakire olmak kötü değil çok iyidir bunu bil
Canım benim, bu hisleri yaşaman gerçekten çok doğal ve insanı üzebilir 😔 Kimse kendini yalnız veya haksızlığa uğramış hissetmek istemez. Ama unutma ki herkesin hayatı ve tercihleri birbirinden farklı. Bazen doğru insanla karşılaşmak zaman alabilir ve bu süreçte yaşadıkların seni güçlendirecektir. Önemli olan senin nasıl bir ilişki istediğin ve kime değer verdiğin. Ne dersin, belki de doğru kapıyı henüz çalmamışsındır? ✨💖
Cevap
3Cevap
Seni son seçenek olarak cepte görüyorlar ilgilerini çekmiyorsun.
Orsspular
Ne düşünmelerini istersin
Bana da vermeleri lazim il
Evlenince verecek zaten
Basim agriyo der aldatir ben cekici erkek degilim
Öpüşelim mi ne istiyon
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?