- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
2 ayboş ver sen bekar kal. Herkes evlenip gitti. Senin bir farkın olsun.
Ben evliyim ve çok mutluyum ancak çok büyük bir risk. Tam bir Rus Ruleti.
Deneme derim ben.
011 Yorumla
Soran2 ayAynen evlilik kumar gibi amca senin zamanınla bu zaman bir değil şindi iyi diye evleniyorsun zalim çıkıyor 360 derece dönüyor
- 2 ay
Sen bana ilk amca diyen kişisin. Garip hissettim. O kadar yaşlandım mı yaa... Henüz 41 yaşındayım. Bugün evliliği mizin 9'uncu yıldönümüydü. Zaman çok hızlı geçiyor.
Sana bir tüyo vereyim kardeş;
Olay gözlerde bitiyor. Onları okuyabilirsen eğer hata yapmazsın.
Soran2 ay13 yaş var aramızda öyle demem saygıdan Her şekilde ihtiyacımı gideriyorum maddi manevi ihtiyaç duymuyorum kasımda 29 olacağım mesleğim var gezebiliyorum başıma buyruğum bu saatten sonra kahır çekebilir miyim inan bilmiyorum
Soran2 ayBende kumara girmem işte o da sıkıntı
- 2 ay
boş ver o zaman kardeş. Bu ülkede insanlar birbirlerine yetemiyor ve boşanıyor. O yüzden bekâr kalmak daha iyi.
Soran2 ayAilemde öyle diyor zaten Halalarım 50 yaşında bekarlar evlenince evlatlar ve eş te hayırsız çıkar ona bakarsan bakış açın çok yanlış eskidendi hayırlı insanlar şimdi herkes huzurevine veriyor zaten bu devirde çocuk ta büyütülmez evliliğinde garantisi yok adam aldatıyor beğenmesen babanın evine hadi diyor dul çoğu kadın boşanma oranları çok arttı kadına manevi kölelik hizmetçilik erkeklere maddi kölelik
- 2 ay
O konuda benim eşim çok şanslı. Ben gemi kaptanıyım. Bir gidince 7-8 ay eve gelmiyorum. O da rahat bir şekilde kafasını dinliyor.
Soran2 aySeninki daha kötü şimdikiler eve adam alıyor Allahla eşinin arasında artık..
- 2 ay
Üç çocuktan sonra öyle bir şey yapacağını düşünmem ki zaten dışarısı olmayan biri. Yaşlı teyzemle birlikte yaşıyorlar. Zaten Türk değil Ukrayna köy kızı. O bakımdan eşime güvenim tam. Allah şaşırtmssın.
Soran2 ayUkraynalı ise iyi sevindim bizim türklerden hayır gelmez mutluluklar
- 2 ay
Amin. Cümlemize...
Allah selâmet versin...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)2 ayBekarım. Asla evlilik düşünmüyorum.
11 Yorumla
Cevap sahibi2 ayTeşekkür ederim.
- Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı.
2 ayBence bekarlk daha iyi :)
02 Yorumla
Soran2 ayBen iyiyim böyle mesleğim işim var şükür
- 2 ay
En iyisi valla, Ankara dan mısın
Yapay Zeka Cevapladı
Müzmin bekar hallerine bayıldım canım benim, keyfin yerinde olsun yeter ki! 🥰 Evlilik bence doğru kişi ve doğru zamanda harika bir yolculuk. Hayatını paylaştığın, güvendiğin biriyle çok tatlı maceralar yaşayabilir, birlikte büyüyebilirsin. Ama en önemlisi, senin ne istediğin! Evlilik kararı tamamen sana özel olmalı, başkalarının ne dediği ikinci planda. 😉 Peki sen evlilikten neler bekliyorsun, aşko kuşko? ✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
2 ayGerçekten seni dinleyen, seni anlayan ve ağzında hakaret olmayan birisiyle ise evet evlilik güzeldir.
Ama hakaret eden birisiyle evlilik kötüdür…012 Yorumla
Soran2 ayİyiyse sen enden evlenmedin abi yaş 34 olmuş
- 2 ay
Evlendim maalesef ama boşanıyoruz şu an tecrübe olarak söylüyorum. Boşanma aşamasında olan eşim en ufak olayda hakaretler etti. Hemde çok çok ağır hakaretler
Soran2 ayKıyamam be kaç senelikti
- 2 ay
6 ayda boşama kararı aldım. Almak zorunda kaldım çünkü dilinin kemiği yoktu ve kalbimi gönlümü çok kırdı
Soran2 ayAh ya bundan sonraki hayatına bakmalısın hiç kimse senden daha değerli değil... eşte öyle gelir geçer herkes elindekinin kıymetini zamanında bilmeli üzülme bence
- 2 ay
Boşanma kararı almaktan üzülmüyorum, ama onu sevdiğime ve onun için yaptıklarıma üzülüyorum.
Soran2 aySevgide yetmiyor bi zamandan sınra insan anlaşılmak istiyor değer görmek istiyor seni harcadıysa bu sevgi değildir zaten çocuk var mıydı
- 2 ay
Hayır çocuk vs yoktu. Olmazdı da çünkü hemen çocuk yapma mantığında olan birisi değildim
Soran2 ayEn iyisi üzülme bence sen yoluna bak bu devşrde evlenilmez zaten zor yürütmek
Soran2 ayKadjnlar onun bunun akıllarıyla dolup eşlerini eziyor erkekler de aldatıyor
- 2 ay
Yok asla aldatmadım, onu canımdan çok sevmiştim. Fakat olmadı yürütemedik ve günü gelince de bazı şeyleri öğrenecek
- 2 ay
Kadınları daha çok kadınlar ve anneleri dolduruyor
Gizli Üye(25-29)2 ayEvlenmiyen kadınlar ne trenler kaçırdıklarının farkında olsa sosyal medyaya ve algılarına nalet ederdi 🤭 Evlenmeyin en iyisi. Herkes cennete girmeyi versin.
011 Yorumla- 2 ay
O kadar diyosun, emin misin ya 🙄😅
Cevap sahibi2 ayEvde bir iş çıkıyor kocam, pazar kocamda, ağır işler, git-gelli işler, arabalı işler siğorta kaskosu vs vs abur cubur işler eşimde. Evlendikten sonra ne kadar güzel kandırdıklarını anladım. Boşu boşuna pis tipleri de çekmişim. 27 de değil de keşke 19-20 lerimde evlenseydim. Öncesinde tek kalıyordum görücü usulü evlendik. Şimdi rahatım şükür (Siz evlenmeyin yakmayın başınızı 😅Herkes mutlu olursa kim üzülücek len halimize?)
Soran2 ayKoca dırdırı kaynana kahrı çekmeye devam et cicim ayları onlar ayrıca her evlenen cennete mi giriyor cahil karı
Soran2 ayCühela olduğun ordan belli herkes cennete girmeyiversin yazmışsın evlenmeyenler zina mı ediyor onu geçtim evlilik şans işi kendini öv diye yazmadık soruda tavsiye eder misin etmez misin algılayacak beyin sıfır sende
Soran2 ayO kadar iyiyse neden geç evlendin? Meraklı değilmişsin sende pek
Cevap sahibi2 ay😂 şükür kaynanam da iyi pederim de. üstlü altlı otruyoruz ve kira derdimiz yok. Çoğu insan kira da sürünürken eşimin sayesinde rahatım yerinde. yaşıtlarım sürünüyor taşınmaktan. Allah sana da iyi eş versin de gör bak nasıl 🤲
Cevap sahibi2 aykendi ailem de karşı çapraz bina da oturuyor. Bir sıkıntım olsa çevrem de koşucak insan dolu şükürler olsun ki. Sen kendini fena şartlamışsın.
Soran2 ayBenim mesleğim var hemşireyim yüksek lisans yapıyorum bir defa nişan attım bir daha istemem arkadaşlarım da boşandı zaten evliliğin garantisi yok
Soran2 ayŞartlamadım canım herkes boşanıyor nişan aşamasında yüzük attım ben görücü usulüydü annesi yüzünden birinü sevdim o da olamdı ailemde evlenme boş ver bekarlık iyi diyor iyi insanlar var evet ama şans işi arkadaşım müezzin hoca ile evlendi adam şizofren çıktı her gün şiddet boşandılar... mutlu insan görmedim Allah bahtiyar etsin seni
Cevap sahibi2 ayteşekkürler 🥰
- 2 ay
nolmuş yav burada kızlar dövüşmeyin be :D
ten uyumu olan ruh eşini bulursan ve kafa yapınız da birbirinize uyuyor veya yön verebiliyorsa muazzam bir şey diyebilirim
00 Yorumlaiyi bir koca bulursan pişman olmayacaksın ama kocan sıkıntılı olursa pişman ettirir. bekarlık 40 yaşından sonra birşeye yaramıyor çünkü güçten düşüyorsun
027 Yorumla
Soran2 ayBen iyiyim böyle mesleğim işim var şükür
Soran2 ayAilem var Her şekilde ihtiyacımı gideriyorum maddi manevi ihtiyaç duymuyorum kasımda 29 olacağım mesleğim var gezebiliyorum başıma buyruğum bu saatten sonra kahır çekebilir miyim inan bilmiyorum
Soran2 ayHalalarım 50 yaşında bekarlar evlenince evlatlar ve eş te hayırsız çıkar ona bakarsan bakış açın çok yanlış eskidendi hayırlı insanlar şimdi herkes huzurevine veriyor zaten bu devirde çocuk ta büyütülmez evliliğinde garantisi yok adam aldatıyor beğenmesen babanın evine hadi diyor dul çoğu kadın boşanma oranları çok arttı kadına manevi kölelik hizmetçilik erkeklere maddi kölelik
Soran2 ayKafan yanlış çalışıyor istediğin kadar eğit yeni nesil terbiyeden ahlaktan bir haber artık sosyal çürüme var insanlar arkadaş ortamına daha alışkın bağlı alkol sigara madde kötü ortam zina hep arkadaş ortamından özenti aile ne kadar eğitim terbiye verse de yeni nesil umursamıyor ergenlikte değişiyor okulda işte ortamda
Soran2 ayYeni nesil çocukların elinde tablrt telefon olmayınca ağlıyor her istedikleri olsun istiyor benciller marka takıntıları var gece geç gelmek istiyorlar eve kuralları tabuları yıkmak istiyor yani avrupai yaşam tarzı bekliyorlar ailelerinden hem kendi kardeşlermde hemde çevrede böyle gördüm hayırlı insanlar bizim anne babalarımız kaldı sadece
Soran2 ayDüşünme de gör🤣🤣nafaka öde tazminat öde yeni nesil de fedakarlıktan anlamıyor bir ömür ev araba almak için çalış evlatlarına miras bırak arkandan babamız cimriydi bize bunları bıraktı daha fazla bırakmadı desin🤣🤣
Soran2 ayBen çok gördüm böylesini insan sarrafıyım işte herşeyin farkında olmak yoruyor
Soran2 ayHerkesin dini hassasiyeti yok ayrıca yazın yunanistana tatile gidiyorum birkaç yunan tanrısı ile tanışır gençleşirm😁
Soran2 ayO kadar gamsız bir akrep kadınıyım ki sadece zevke bakıyorum gönül eğlemeye
Soran2 ayTamam amca sen eşini bul😁hayat kısa sonuçta sende haklısın
Soran2 ayNolur beni al diyende olmadı bu arada rollenme haha
Soran2 ayZoruna mı gitti?
Soran2 ayBu kadsr can yakacağını bilsem öyle yazmazdım ya rollendin kendi kendine merak etme kendimi yamamak için yazmadım neysem onu yazdım😁😁 hafif meşrebim kabul ediyorum ama sende fazla havalara girdin ya
Soran2 ayYok almam yakıştırmam falan sen hayırdır yani.. ben hemşireyim hayatın içindeyim o kadar hasta gördüm ki genelde hepsi 15-18 yaş arası cahil hata yapma eğilimi en fazla olan yaş grubu o sebeple evlilikten uzağım geneli erken doğum kürtaj yapıyor ailelerinden gizli ciğerleri sönüyor elektronik sigaradan çocuk doktoru asistanıyım hele o evli doktorların sağlık çalışanlarına olan sarkıntılıkları beni evlilikten uzaklaştırdı..
Soran2 ayKasımda 29 olacağım 7-8 senedir hemşirelik yapıyorum ve hayatın insanların içindeyim sağlık sektörü bilirsin insanlarla muhatap olman gerekiyor her türlü o kada rşey gördükten sonra evliliğe uzak olamm çok doğal
Soran2 ayşu an sana bunları yazarlen bile hastanedeyim mesela nöbette biz sağlıkcıların hakkı ödenmez 16 saat nöbet...3. Kahvemi içtim uyumamak için
Soran1 ayİlgilenmiyorum herkesin kendi tercihi saygı duymayı öğrenin iyi geceler
2 ayBende bekarim evlilik bu zamanda cok zor sorumluluk ister
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 ayCiddi duran bir ilişkim var gayet hoş
01 Yorumla
Soran2 ay20'lerin başı öyle canım sonrasında gözün açılıyor zaten
2 ay28 yaşınada yolu yarılamışsın evlenmesende olur
01 Yorumla
Soran2 ayAynen bencede
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tek başına her ihtiyacını gideremezsin
07 Yorumla
Soran2 ayGideriyorum?
Soran2 ayİstek ve ihtiyaçlarımı maddi manevi
Soran2 ay5 dakikalık zevk için hayatı zehretmeye değmez
Soran2 ayCinsel hayatım var bakire değilim zaten
2 ayAllah'ın emrini tavsiye edilmesi mi gerek?
014 Yorumla
Soran2 ayHerkesin dini hassasiyeti yok ayrıca kuran evlenin diye nasihat etmez iffetini koruyamayan evlensin der.. zorlama yok yani
- 2 ay
Allah'ın emri peygamberin kavliyle derler dimi
Soran2 ayO istemede denir akıllım ayrıca herkes dindar müslüman değil?
- 2 ay
Sen de mi değilsin
Soran2 ayDeğilim agnostiğim ki çoğu insan deist bu arada müslümanım der zina ede namaz kılmaz dua eder ama zekat vermez umre hacca gitmez kul hakkı yer bu da Allaha inandığını ama farzları sünnetleri hiçe saydıklarını kanıtlar😉😉
- 2 ay
Sen her insanı bir tutarak kendin gibi saniyorsun ne diyim. Selametle
Soran2 ayKendim gibi değil herkes öyle benle konuşan çoğu etkrk evli eşlerini hiçe sayıyordu bende evli insanlarla konuşmak istemem ama erkeklerin gözü dışarda yolda yürüyorum adamın yanında eşi var bana baktı yalandı ağzıyla
Soran2 ayDoğru söze laf edemezsin tabi her insan kendine müslüman işte dinci onlar din üzerinden yürüyorlar
- 2 ay
Pisliklik diz boyu kadinda da var aynisi. Yaradan gönlüne göre versin
Soran2 ayVermesin ben düşünmüyorum bana evlilik niyeti ile gelenlerin geleni dini alet etti ondan ateist olsun insan olsun kafasındayım
- 2 ay
Peki
Soran2 ayHem cinsellik te yaşıyorum neden evleneyim ki sırf seks için evlenmek boş evlilik çocuk için yapılır bu zamanda da çocuk büyütülmez
Soran2 ayRn azından burada büyütülmez teksasa döndü ülke
- 2 ay
🙄
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Güzel bir şey değil boş ver
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı. Dogru eşi secmezsen welcome to hell
01 Yorumla
Soran2 ayO yüzden kumara girmem
2 ayHayir değil, yeni bosanmis olarak soyluyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
2 ayYaş kaç
021 Yorumla
Soran2 ay28 kanka
- 2 ay
Ahhaa bende yok evlenme bekarlik sultanlik
Soran2 ayAynen öyle kanki
- 2 ay
Bu devirde evlilik zor insanlarla anlasmak ayri bir zor
Soran2 ayHer şekilde ihtiyacımı gideriyorum maddi manevi ihtiyaç duymuyorum kasımda 29 olacağım mesleğim var gezebiliyorum başıma buyruğum bu saatten sonra kahır çekebilir miyim inan bilmiyorum
- 2 ay
Valla kankacim aynen bende oyle meslegim
Var param
Var arabamda var istedigim yere gidiyorum
Soran2 ayEvlenme nafaka tazminat çocukla uğraşma ha dert arıyorum dersen kahır çekerim dersen evlen rahatlık batıyordur🤣🤣
- 2 ay
Aman amann dursun kosede istersen sende eveln
Soran2 ayHaha neden evleneyim yaza yunanistana tatile gidiyorum birkaç yunan tanrısı tavlarım orada gençleşirim 😁😁
- 2 ay
Ahaha bende guney koreye gidecegim insallah
Soran2 ayGamsız bir akrep kadınıyım sadece gönül eğliyorum zevke bakıyorumm
- 2 ay
Bende iskolik bir oglak erkegiyim
Soran2 ayAyy aman ya oğlak erkeği eril robot tam 🤣😁 akrep rrkeği de çok kuduruk abaza diğerleri eh işte
- 2 ay
Eril robotuz yapacak birsey yok ama hayati yasamayi biliyoruz yas 28 kim gidebiliyor
Yurt disina hep
Emek var
Soran2 ayHelal olsun evet gayretinden ötürü bende hemşireyim
- 2 ay
Bende finasciyimm ozel bir sirkette
- 2 ay
Sanada helal olsun
Soran2 ayOo çok iyi ben memurum ve bilirsin hemşirelerin 16 saatlik o sıkıcı yorucu nöbetlerini...
Soran2 ayAcildeyim bende halen şu an
- 2 ay
Off kolay gelsinn ben sabah 9 aksam 6
- 2 ay
Bilirim
Yaaaa
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
2 ayKaç yaşındasın?
081 Yorumla
Soran2 ay28 ben
- 2 ay
Daha var 1/2 yılı, bazen bir süreden sonra insan istiyor birşeyler olsun birileri olsun falan şu an rahatız da ileride bir tık bozuluyor o durum :)
Soran2 ayHer şekilde ihtiyacımı gideriyorum maddi manevi ihtiyaç duymuyorum kasımda 29 olacağım mesleğim var gezebiliyorum başıma buyruğum bu saatten sonra kahır çekebilir miyim inan bilmiyorum
- 2 ay
Aynı şeyleri yapıyorum bende bir problem olmuyor ancak bazen öyle biri oluyor ki kahır olarak göremiyorsun çünkü öyle biri olmuyor ve bunu hissettiriyor sana o zaman düşüneceler bir tık değişebiliyor :)
Soran2 ayKafan yanlış çalışıyor istediğin kadar eğit yeni nesil terbiyeden ahlaktan bir haber artık sosyal çürüme var insanlar arkadaş ortamına daha alışkın bağlı alkol sigara madde kötü ortam zina hep arkadaş ortamından özenti aile ne kadar eğitim terbiye verse de yeni nesil umursamıyor ergenlikte değişiyor okulda işte ortamda
Soran2 ayHem cinsellikte yaşıyorum evliliği neden istiyim ki
- 2 ay
Bahsettiğin kişilik 23/24 yaşına kadar seninle aynı jenerasyonda biri bunu zaten kabul etmez kaldı ki alttaki cinsellik olayına ilişki durumuna değinmemiştim bile :)
Soran2 ayNeyi kabul etmez?
Soran2 ayAçık konuş
Soran2 ay?
Soran2 ayCinsellik tercihtir herkesin yaşantısı farklı herkes evlenip seks yapmak zorunda değil inanc hayat kişiseldir
- 2 ay
Bahsettiğin ergen kafasını diyorum "yeni nesil terbiyeden ahlaktan bir haber artık sosyal çürüme var insanlar arkadaş ortamına daha alışkın bağlı alkol sigara madde kötü ortam zina hep arkadaş ortamından özenti aile ne kadar eğitim terbiye" şuraya kadar olan kısmı
Soran2 ayEvet lafımın arkasındayım aç kulağını dinle yüzde 80 i öyle bana anlatma yani ben hemşireyim işin içindeyim yani çocuk doktoru asistanıyım
- 2 ay
Son yorumuna özellikle katılıyorum 👏
Soran2 ayGeneli öyle 16-17 yaşındaki kızlar kürtaja doğuma geliyor gizli gizli ailesinden o yaş grubunun ciğerleri sönüyor gelde büyüt
Soran2 ayBen bu işin içindeyim hemşireyim sağlık sektöründeyim doktorların hemşirelerle olan ilişkileri de anormal zaten sağlık çalışanlarına olan sarkıntılıkları iğreti gelen hastaların geneli 18 yaş altı 15-18 yaş arası hata yapma eğilimi en fazla yaş erken doğum akciğer hastalıkları va
- 2 ay
Doğrudur mutlaka işlerin nasıl ilerlediğini neler yaşanıldığını neler yapıldığını bende az çok biliyorum o yüzden bilmeyenlere anlatabilirsin zira hepimiz aynı yolun yolcusuyuz :)
Soran2 ayProfilindeki o adamı kaldır kadınlara şiddet gösteren biri sanatçı olamaz insanlığa böyle örnek olamaz...
- 2 ay
Filmdeki kişilği güzeldi onun için orada duruyor, rolünü severim
Soran2 aySevmemelisin o adamın zerre yararı yok insanlığa kadına şiddet gösteren biri sanatçı kimliği taşıyamaz
- 2 ay
Buna takılı kalma herkeste sesini çıkart ona kadar daha neler var ülkede
Soran2 ayHerşeye bir düşüncem lafım vsr merak etme..
Soran2 ayİtirazım var herşeye sksks
- 2 ay
Dilediğini söyleyebilirsin problem yok bence :)
Soran2 ayşu an sana bunları yazarlen bile hastanedeyim mesela nöbette biz sağlıkcıların hakkı ödenmez 16 saat nöbet...3. Kahvemi içtim uyumamak için
- 2 ay
Gerçekten ödenmez sizler çok güzel varlıklarsınız Allah düşürmesin ama eksikliğinizide göstermesinn gerçekten
Soran2 ayBoyum 1.63 az önce beni stajyer sandılar😂😂diyemedim 28 yaşındayım
- 2 ay
Ne güzel işte genç gösteriyorsun demek ki 😂
Soran2 ayMinyon ve hafif balık etliyim ondan 21-22 sanıyor gören😅😅
Soran2 ay1.63 boy 57 kiloyum
- 2 ay
Ne güzel valla en sevdiğim balık etli olman çok ayrıcalık 😊😊
Soran2 ayDoktor az evel gel kahve sigara içelim dedi kendisi evli 35 yaşında bana imalar ediyor cinsellik için gel de evlen karısı evde doktor eşim var diye seviniylrdur ama bilmiyor ki adam herkese yem atıyor 😁erkek millrti öyle işte elindekinin kıymetini bilmez avlanmak ister fıratınızda var üremek çoğalmak
Soran2 ayBenimde evlilerle işim olmaz ciddi düşündüğüm var dedi güldü hadi ya senide kaybettik bekarlar kervanından dedi başımdan savdım
- 2 ay
Ne diyeyim ama sana bilmedim 😂
Soran2 ayBana helal olsun de evlilerden uzaklaştırıyorum kendimi düşünceliyim hemcinsimi düşünürüm yuva yıkanın yuvası olmaz
Soran2 ayHelaliyle olsun bana ne ona ekmek çıkmaz
Soran2 ayŞunu unutma erkekler sevişgen kadın sever kadınlar da etken erkek😉😉
- 2 ay
Bekarlara bak biraz daha onlardan ekmek çıkar :)
Soran2 ayYok ya bu ara bıraktı piyasayı yaşlandık ev kuşu oldum alkol dateler de bitti...
- 2 ay
Dur daha yaz yeni başlıyor çıkar illa birşeyler
Soran2 ayÇıkmasın be elimi eteğimi çektim ben gençlik te gitti şaka maka artık biz yaşlı teyze olcaz yeğenlere bakcsz erkek kardeşim evlendi kızı oldu😁🤣
- 2 ay
Bir rakı date yapalım neredesin sen 😅
Soran2 ayİzmirdeyim ben şu an hangi hastane olduğunus sorma dksksk vodka açardık senle bi 50'lik iyi giderdi 35 lik bize yetmez 70 lik te değmez😛🤣
Soran2 ayBugün 17 yaşında bir kız hamile olduğunu öğrenip sinir krizi geçirdi çok üzüldüm aileme söylemeyin öldürürler beni dedi.. yani gençlik çok sıkıntılı ya çok insan görüyorum böyle özellikle İzmir mi nöyle bilmiyorum
- 2 ay
Vodka sevmem sana ısmarlayabilirim ben rakı ya da bira 50 liği bırak 2nci 70 liği açarız seninle 😉
Soran2 ayBira da şişe efes olur gerisi bağlamaz ama sana yeşil peri gider🤣🤣cin iç sen
Soran2 ayBen elma suyuyla mixlerim absolutu
Soran2 ayBen yılbaşında 4 vodka 2 volim içtim gram kafa yapmadı koymuyor dubleler bana sadece çakır keyif oluyorum gt olana tahamülüm yok benim
Soran2 ayGtü başı dağıtacaksan alkolü unut djsj
- 2 ay
Absent çok içtim ne istersen onu içelim sen dilediğinke mixle, 😁 😁
- 2 ay
İyi içiciyimdir :)
Soran2 ayAlkolü bırakmak isteyenler sana bırkasın diyoruz o zaman🤣alkolik değilim ben özdl günlerde içerim en son yılbaşında içtim ve bir davette
Soran2 ayBende sağlam içerim viski sevmem vodka birada şişe efes severim rakı da tekirdağ rakısı..
- 2 ay
Birlikte içeceksek bu özel bir gündür 😉
Soran2 aySen o zaman azıcık sksken olursun sevmem öyle ben sırnaşan erkek senle şarap ta içilmez be😁 tam sks içkisi
- 2 ay
Ben butik şarap üreticisiyim rakıda beylerbeyi göbek, birada calsberg kutu ya ds efess kutu severim
Soran2 ayVay be çok iyi tam kişisine yazmışım desene🤣işin ehline
- 2 ay
Aksine muhabbeti seviyorum ben sekse bağlamam öyle 😂
Soran2 ayİzmir bornovaya yolun düşerse ağırlamak isterim seni beklerim😁bir dost arkadaş olarak gör
- 2 ay
Bence öylede sence bilemedim 😂
Soran2 ayO carlsberg dediğin yeşilli kutusu mu var
- 2 ay
Mutlaka uğrarım bende seni misafir etmek isterim ayrıca :)
- 2 ay
Aynen evet
Soran2 ayYakın mıyız ev srkadaşıyla yaşıyorum ben 4 senedir
Soran2 ayBence sen egede değilsin Ankara falan
- 2 ay
Tahmininden daha yakınız :) problem yok bu arada benim için :)
Soran2 ayBalıkesirde misin?
Soran2 ayOlur olur çok dertleştik senle fb olarak görme de şimdiden😁😁
Soran2 ayYa ne hastalar geliyor bakıyorsun adam gibi adam ama analında sıkıntı olunca doktor anlıyor meğer arkadan yemiş... anal fistür makat hastalığı erkeklerde çok fazla İzmir'de mi böyle bilmiyorum eşcinsel hastalarla çok karşılaştık
- 2 ay
Onlardan değilim merak etme 😂 işimde olmaz hiç te sevmem ayrıca 😂 sen ulaş bana :)
Soran2 ayTamam da nerde yaşıyosun?
Soran2 ayAman ne vur ne vurdur 😁😅bana alkol arkadaşı ol yeter
- 2 ay
Sana 2 saatim en fazla ulaşırsan söyleyeceğim zaten :)
- 2 ay
O konuda iyiyimdir güzel eşlik ederim hani ben bu kadarını düşünmüyorum dersin yani 😊
Soran2 ayFazla nazlısın sen yaz burdan cevabını silerm nereli olduğunu hastaya bakmam gerekicek
- 2 ay
Ben diyeceğimi dedim şimdiden kolay gelsin sana hastana ayrıca geçmiş olsun :)
Soran2 ayAh nazlı adam peki hoşçakal selvi boylum..
- 2 ay
Kaçırıyorsun iyi düşün derim :)
Soran2 ayHangi şehir dedim fbı ajanı mısın?
- 2 ay
Balıkesir deyim ben
- 2 ay
Gerisini yaz söyleyim dedim sana
hayır evlenme
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)2 aydenk aRaa
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri