Mesela davranışları, bakışları, konuşması, içine kapanık masumca duruşunu ya da tam tersi kendini savunabilecek olduğunu anlayabiliyor bence.
1 ay
Hiç birbirimiz kandırmayalım erkekler bunu daha aklından geçirene kadar kadın, erkeğin aldığı nefesten anlıyor. Sadece toplumsal ayıplamalara maruz kalmamak adına kılıfına uygun bir şekilde kandık kandırıldık edebiyatı yapıyorsunuz. Hoşunuza giden kimse onun tarafından kandırılmış gibi yapıyorsunuz.
Canım iLoveFlowers, bence insanlar birbirlerinin enerjisini ve duruşunu gerçekten hissedebiliyorlar ya! 👀 Birinin kendine ne kadar güvendiği, bakışlarından ve konuşma tarzından çok belli oluyor. Bu sadece erkekler için değil, herkes için geçerli bence. Kendine güvenli bir duruş, her zaman daha güçlü bir sinyal verir. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, sence de öyle mi? 🤔
Cevap
14Cevap
anlarım ben
Sadece erkekler değil uyanık olan herkes bilir iyi veya kötü
Ya tabii ki öyle kadın da anlar bunu ama genelde erkekler bunu anlayınca hemen o kızı elde edip yönetmek istiyor ya da kullanmak tabii bütün erkekler değil ama öyleleri de var yani yalan mı
Yönetmek erkek için güzel yönetilmek bayan için. Nadir de olsa tersi de çıkabiliyor. Saf görünen kişiyi erkekler daha çok severler genelde. Veya kullanmak da isteyebilirler niyetlerini bilemeyiz
Bakışlarınızdan anlaşılıyor anlatamam ama hissediyoruz
Bir erkek bir kıza baktığında onun o bakışlarında korktuğunu ya da çok masumca durduğunu hemen anlıyor sanırım
Aslında olay o değil mesela kadın erkeğe çok aşık işte ozaman erkek de diyor ki bu bana aşık bunu kandırabilirim sonuçta deli gibi aşık bana bunu demek istedim
Ben anlayabiliyorum.
Belli ediyor evet
Bir erkek bir kıza baktığında onun o bakışlarında korktuğunu ya da çok masumca durduğunu hemen anlıyor
Anlamazlar oltayı atarlar kim yakalanırsa
Oltayı da her önüne gelene atamiyor işte atabilecekleri de var atmaya asla cesaret edemeyecekleri de anlaidn? Soru da o zaten
Hayır oltayı her önüne gelene atıyor yakaladıktan sonra senin bahsettiğin olay başlıyor, bu kandırılabilir bu kandırılamaz diye…
Hayır bence herkese de yaklaşmaya cesaret edemez
Sen karşı cins olarak böyle düşünüyor olabilirsin. Saygı duyuyorum.
Ankar
Bir erkek bir kıza baktığında onun o bakışlarında korktuğunu ya da çok masumca durduğunu hemen anlıyor
Aynen
Evet mal olan 100 km öteden anlaşılıyor.
Bu kesinlikle doğru evet
Misal bir kızın bakışlarından bile masum mu yoksa çok şey görmüş geçirmiş ortam vs onu bile hareketlerinden bakışlarından anlayabiliyormuşsunuz
Tabikide sen bir erkeğin konuşmasından hal ve hareketlerinden anlamıyormusun
Ama bazı erkekler de kendini göstermek istediği gibi gösteriyor
Kaç yaşındasın bir erkeğin nasıl olduğu anlamak istiyorsan yardımcı olurum
Bana içerden bilgiler ver erkekler nasıldır bir erkeği nasıl olduğunu nasıl anlarız hangi hareketler yanlış sinyal vs
Buraya yaz tüm kızlar okusun
Erkekler asla bir kızın yanında dürüst olmaz ki arkadasan bile hep farklı düşünürler tanımak istiyorsan önce arkadaş çevresinde bakıcan nasıl top oynarken oyun oynarken vb
Doğru bak gerçekten arkadaş çevresi çok önemli. ortamci mı değil mi bunlar önemli
Ya konuşmasindan zaten anlarsın onun ortamci olup olmadığını o kadarını da yapabilirsin
Peki mesela bir kadının gözlerinin içine içine hiç çekinmeden bakan hatta hayatında ilk kez kadın görmüş gibi ona bakinca şaşırıp ağzı açık kalmış lüks araca binen takım elbiseli birinin yanındaki karizmatik koruması gibi görünen devlet adamı yoksa mafya varisi mı desen bilemediğin bir erkek profilini nasıl yorumlardın
Sana şöyle diyim erkekler iyi rol yapar sanki ilk defa bir kızla konuştuğuna bile inandırır seni
Ya biz bu kişiyle konuşmadik hiç ama sanırım demek istediğin karşıdaki erkek benden çok etkilenmis gibi bir imaj mı kurmsk istedi o an
Anlamdım biraz daha açmam gerek
Anlamadım daha açıklayıcı olman lazim
Ya işte yukarda yazdığım tipteki bir adam bana o şekilde baktı ve hayatımda ilk kez bsna öyle baktı bir erkek gözlerini hiç gözümden ayırmadan korkmadsn çekinmeden ben çok ürkerek baktım ve gerçekten abartmiyorum çarpılmis gibi bakti sonra ve ağzı açık
Sana diyim günde kaç tane öyle bakış atmıştır allah bilir
😂😂😂 ben bir tek bana öyle baktı sanmistim çünkü üst düzey karizma ve yakışıklı hani çevresinden manken gibi sarışın kızlar eksik olmuyordur kizlar asla umrunda olmaz dersin görsen çocuğu
Kızım 3 ihtimal var ya rol ya gay hayda küçük bir ihtimal evlenene kadar olmaz diyen erkeklerden
Belki benim görünüşümden etkilendi çok çekici buldu o yüzden o şekilde baktı bu da bir ihtimal değil mi sonuçta her kıza her gördüğüne de öyle bakmaz diye düşünüyorum
Her güzel kıza öyle bakar seni diğer guzel kızlardan ayıran özellik nedir peki
Bakışlarım auram belki de o an sıfır makyaj olmam..
Bir erkeğin aklında kalmak için bence güzellikten daha önemli şeyler var tabi ne kadar guzelsin bunu bilemeden yorum yapamada
evet anlıyorum bir şey sorabilir miyim
Evet
Evet anlaşılır.
Sihirli sorular var hemen belli oluyor
Neymiş o sihirli sorular
Söylemem banane
Söylemezsen söyleme
Tamam
Tek soruda bu kız verir vermez daha önce vermiş naz yapar verir daha vermiş pişman artık ölse vermez anlaşılıyor
Neymiş o soru
Söylemezsen söyleme dedin
Söyle
Sence bekaret önemli mi
Harbiden bütün dediklerini ortaya koyar
Cevap ver bakalım
Cevap verirsen hepsinin cevabı ortaya çıkar vermezsin tabi artık 😂😂😂
Elbette önemli. Üstelik benim için bekaret sadece bir zar parçasından ibaret değil gerçek anlamda bekaret saf ve hiç dokunulmamış olmayı ifade eder
Aşkından ölsen bile mi vermezsin
Kardeşim evlilik olmadığı sürece bazı şeyler olmamalı. Tabii siz modernsiniz size böyle şeylerin anlamı olmaz
Blöf değilse herşeyin cevabı için tek soru yetti işte 😂
Kadınları evlilik vaadiyle kandırıp bekaretini alan sonra da terk eden erkekler gün yüzü görmesin...
Öyle mi yaptı
Yok bunu yaşayan kızları görüyorum duyuyorum onlar adına ben de beddua ediyorum valla
Her kız erkek alacağını aldıktan sonra evlenmez bunu bilir Merak etme yani duydukların da çok masum değil
Yok bazı kızlar çok iyi düşünüyor bir şeyler yaşarsam kendime bağlarım mantığıyla hareket ediyorlar ve maalesef çoğu kadın sevilmekle arzulanmayı karıştırıyor
Erkek alacağını aldıktan sonra evlenmeye değer görmez çoğu böyledir
Evet maalesef. Kadınlar ilişkiden sonra oksitosin (bağlanma hormonu) erkekler dopamin (doyuma ulaşma ) hormonları salgılar. Aslında bazı şeylerin evliliğe özel olması en çok kadını maddi manevi koruyor.
Zina eden kadın bunun cezasını yakın zamanda çekiyor erkek ise evleneceği zaman
Kesinlikle.
Sen ölse vermez sınıfındasın herhalde
Konu burada ben değilim tamam sordun ne anlam ifade ediyor dedim uzatma daha fazla.
Fazlasıyla
Anlaşılıyor değil mi ya
Anlarlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?