Benim buna görüşüm kızlar erkeklerden daha çok aldatıyor haksız mıyım
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
erkekler daha çok aldatıyor gibi gelir ama kadınlar bence de. erkekler aldattıklarında kadınlar bunu tüm dünyaya duyurur erkek işte aldatır olur ama kadın aldattıığında erkek bunu söyleyemez içinde tutar zaten genelde erkekler aldatıldığının farkına bile varmaz ondan kadın daha çok aldatsa da çok gün yüzünde olmaz erkeğinki gün yüzüne çıkar
Benim düşüncem ve gördüğüm şu kadinla rerkkleri fiziksel olarak erkekler ise sadece sanal alemde aldatıyor bu yüzden kızların aldatması daha çok oluyor
Evli kadınların daha çok aldattığı kesin ama doğru insan kalmış mi onu bilemem
Cevap
7Cevap
Bu tamamen eşit bir şey Aldatmak tek kişilik yapılan bir şey değil zira :D
Ne kadar mantıklı ya 😂
Erkekler daha cok aldatir cünkü duygusuz bir sekilde cinseligi girebilen varliklar ama kadin öyle degil yani cogu öyle degil önce dugu üretmesi lazim bu yüzden erkek diyorum ve erkekler daha kontrolsuz haraket ediyolar
İkiside. Çünkü bi erkek ve kız birbirine bağlanamaz gerçek aşk yaşayamaz hemen sıkılırlar birbirlerinden çünkü amaclari sadece cinsellik ya da biri sevse bile digeri asla onun kadar sevemez. Gerçek aşkı eşcinseller yaşar bunu kimse itiraz etmesin.
Gönlen kızlar Cinsellik en erkek diyorum.
😅
Cinsiyete göre değil bu işler
Kızlar aldatmıyorkii onlar hep "arkadaş" 😂😂
Kanka değil arkadaş ama 😂
Kanı bozuk taraf kim ise
Evet
Kızlar daha çok aldatıyor
Karaktersizler
Erkeklr die düşünüyodm ama kapışrlar ya
Erkekler aldatmayi sadece birine mesaj atarak yapıyor ama kızlar bire bir fiziksel olarak yapıyor
Tabi tabi erkekler hiç fizksel yaklaşr mııığ
Çok az
Kızlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?