Kızlar, Her erkek aldatır mı?

Evet aldatır örnek zengin erkek parayı bulan erkek

Aldatmaz diyenler yaşınız 25-60 olunca kocanız beğenmeyecek böyle bi … varlık onlar

16-20 kız ve üstelik sarışın kız yüz verse o kıza bakmayan teklif etmeyen erkek ırkı var mı?

baldız baldan tatlıdır yok kadın evde kalır laflarının hepsi anlamı şu zaten erkek genç sever hep yeni nesil kız arar

fake hesap açıp kendimi 15-20 tanıtıyorum hiç bir erkekte beni engellemiyor wow harika çıtırsın diyip bayılıyorlar konuşmak için yalvarıyorlar inanmıyorsanız Fake hesap açıp 25-60 yaşındaki erkek yazınca 16-25 diyin cevabı hepsinin wow çıtır taze bayılırım olacak

birde hepsi benim için hiç sorun yok senim için sorun var mı diye sorur ulan küçük kızın yaşındaki kızla konuşman da sorun yok mu

Güncellemeler
+1 yıl
Sitede kız mı yok
Güncellemeler
+1 yıl
Bakmakta aldatmaktır bakan erkek o kız yüz verse teklif etse kabul etmeyecek mi sanıyorsunuz? Bakıp iç geçiren ağzının suyu akan erkek aldatmış olur zaten aldatmak yatmak demek değil sadece bakıp iç geçiren erkek yatmış gibi olur zaten iyyy bakan biriyle nasıl oluyorsunuz gözleriyle yapıyorlar zaten ila dokunmaya gerek yok içleri gidiyor zaten 🤢
Kızlar, Her erkek aldatır mı?