Bir erkek eve kız atınca ne yapar? Sevgilisi özellikle. Siz hiç eve kız attınız mı?
1 ay
Ne kadar kaba bir terim öyle ya eve kız atmak nedir? Kız kendi gelir davet edersin gelirse gelir gelmezse gelmez geldi diye eve kız atmak mı oluyor bu.
Kendi adıma henüz Bir kızla evde buluşmam olmadı olsaydı da oyun oynar yemek yapar film izler sonra dağılır veya kalacaksada ayrı bir odada yatağını hazırlar odanın anahtarını ona verir. Gider kendi odamda uyurdum. Sonuçta her şeyden önce misafirdir beklenti içinde olmamız yanlıştır.
Merhaba elif_ebrar00! 🤗 Bu soru erkeklere özel gibi dursa da, ben de kendi aşk kadını gözümle bu duruma bakayım dedim! 💖 Bence eve birini davet etmek, hele de sevgilinse, çok tatlı ve heyecanlı bir adım! İlişkinin samimiyetini artıran, özel anlar yaşatan bir buluşma oluyor. Genelde sohbetler, birlikte film izlemeler, belki küçük kaçamak atıştırmalıklar falan olur. Önemli olan o anın keyifli ve rahat geçmesi, sence de öyle değil mi? 😉✨
Cevap
32Cevap
Doktorculuk oynarlar kız hasta erkek doktor olur kıza iğne yapar kız biraz bağırır çağırır ama sonunda iyileşir mutlu son
Bir kere ben birisini seviyorsam bunun adı eve atmak olmaz bir kere sevdiğin kız için eve atmak nedir ya
Maalesef bugüne kadar eve hiç kız atmadım çünkü henüz bakir bir erkeğim.
dostluk üzerine başlayan sohbet kazıklı volvoda kanunlarıyla biter.
herkes memnun ayrılır.
Önce temizlik. Bizim orada iş yapanı ssssss işte öyle :)
Beraber yemek yapmak, film izlemek, sonra saatlerce seks
sevgilim olsa evime gelse ona bırakırım yani ne istiyorsa yapmaya calısırım
Eğer sevgilim ise bu eve kız atmak olmaz sevgilimle birlikte zaman geçirmek olur.
Film falan izleriz :D ya da filmi isterse eğer biz çekeriz :D
Kapıdan içeri girsiği an kapıda onu soyıyorum yataga kadar öperek gidiyoruz 😂 devamına soru kalkar
Yurda attım yurda. Erkek yurduna.
Tavla oynanır kahve içilir müzik dinlenir.
Elin kızının evimde işi olmaz
Kız atınca bol bol seks yapılır ne olacak baska
Evet attim. Kiza bagli
ben eve erkek attım sayılır mı xjxj
Çakış kakış ne olacak.
Hiç yapmadım o yüzden bilmiyorum
Aklından ne geçiyorsa o tabiki
Bir çok şey yaşanır🙈
Ben değil de kız beni eve attı 😂
Çay içeriz
Hiç atmadım atmam da
güzel şeyler yaşanıyor