Ağırlğını koyan mı
Sempatik mi
Güzel ama salak mı
Çirkin (çirkin kız yoktur :)) ama zeki mi
Hem güzel hem zeki mi
Seksi mi
Sempatik mi
Güzel ama salak mı
Çirkin (çirkin kız yoktur :)) ama zeki mi
Hem güzel hem zeki mi
Seksi mi
Gözleri kahverengi veya siyah olmalı
yeri gelince agırlıgını koymalı yeri gelince sempatik olmalı.
Tatlı olmalı . Güzellik yarışmasına katılacak biri olmamalı. Aşırı süs ve boyalı olmamalı. Sadece olmalı orjinal...
Her şeyden biraz: link
...
Ayrıca ''Kadın dediğin İstanbul gibi olmalı, fethi zor, fatihi tek'' diyen ilk 500 kişiye, KızlarSoruyor.com baskılı duvar saati hediye..
''Kaçın Sakırmayın..''
:D
şeker olsun,bakımlı olsun,zevkli olsun,akıllı olsun,hazır cevap olsun,pratik olsun, iyi anne olsun,karekteri düzgün olsun,süslü olsun,şakadan anlasın,edepli olsun,kariyer sahibi olsun.. :) yoruldum bu kadar :))
Beni nerden tanıyorsun sen :P ahaha
Sağol :)
güzel olsun seksi olsun zeki olsun derler ama bazen de salak olsun sempatik olsun konuşkan olsun yeri geldiğinde de sussun dominant olsun ama bazen de boyun eğmeyi bilsin olsun da olsun isterler sınır yok:))
Cevap
35Cevap
Kız değil de, "kadın dediğin" diye başlayalım lafa :)
Kadın dediğin zeki olmalı, çok zeki. Zekasını bakışlarıyla hissettirebilmeli. Güzel olmalı, ama ondan önemlisi bakımlı olmalı. Güzel giyinmeli, güzel makyaj yapmalı.
Erkek gibi değil, kadın gibi olmalı. Efeminen olmalı dediysek de "pamuk prenses" değil, "sharon stone" gibi olmalı :)
Karizması olmalı kendince; ama eğlenceli ve konuşkan da olmalı aynı zamanda.
Uçmuşsun sen :D
Hepsini bir kişide bulabilirsen ne mutlu sana :)
Peki
Kız dediğin kaz tüyü yastık gibi olmalı.Erkeğini rahatlatmalı.
Ben çok güzel kızlardan hep korkmuşumdur.Çirkin olsun ama benim olsun önemli olan bu.Onunla iken rahatsam problem yoktur.Bir de telefonda çok konuşan,durmadan mesaj atan kızlar acayip itici geliyor bana.
Beğendim fikrini :D
Ben mesaj atmadığım zaman ilgisiz olmakla suçlanıyorum ama :P
Fazla ilgilenip aşkı öldüreceğine az ilgilenip aşkı alevlendirin daha iyi :)
Söndü çoktan bizimki :)
Söndüyse yeniden yakacak biri mutlaka vardır.Etrafına iyi bakmanı öneririm.
Pekala :)
Kisiden kisiye degisir. Ama genelde erkekler ailesine gore bi kiz tercih ederler... Cok asik olsalar bile ailesinin kulturunde degilse ayrilirlar unutamazlar asla ama aileye gore birini bulmak isterler veya annesi oyle birini arar ogluna maalesef iste nasil bi mantaliteyse bu.
yukarıda saydıklarının hepsi olmalı lakin neyi ne zaman olacağını bilmeli. zaten mesele de bu. çoğu kızlarımız bunu bilemediği için ağır olması gereken yerde seksi olmaya çalışarak önce adını sonra karatterini lekeler. ya da sempatik olması gereken yerde gülmesi gereken yerde ağlayarak akıl sağlığından şüphe ettirir. ayrıca güzel ama salak diye birşey yok. salak insanı kimse yanında istemez.
insanlara karsi yardim sever olmali..
www.amerikaliturk.com/.../halek.jpg
kız dediğin erkegi rahat bırakmamli nerde naptini soracak aga bildin erkegin agzina sicacak erkek kıvıslayamicak kız dedigin erkek ona asıksa ondan baskasini gözü görmüyosa onun degerini bilecek ve onu üzmemeye kırmamaya kaybetmemeye calişacak kız dedigin dünyayi kendi etrafinda döndürmeye degil sevdigi için dünyayi sevdiginin etrafinda döndürmeye calişacakki hiç bir eksiklik hissetmesin gözü ondan baskasini görmesin daha cok uzatabilirim ama kısacasi kızdır erkegi elinde tutan..
kiz dedigin bir manikürcü bir estetisyen, bir limonataci bir viskici olmamali.
kiz dedigin ne oldugunu bilmeli. peh.
İnsan olsun... Saygısız birisi olursa hiçbir anlamı kalmıyor
Kesinlikle
Zeki ve karakterli.Güzellik olarak da muhteşem olmasa da olur ama muhteşem olsaydı iyi olurdu yani.
Biraz çirkin olmalı ama çekicek böyle erkeğini biraz yorgun olmalı böyle o bakınca titretmeli karşısındakini böyle sen onu sevdikçe güzelleşecek yorgunluğu gidecek o sinirli bakışları sevgili bakışlara dönecek güzel olanı herkes seviyor
burada eksik , kız dedigin oyle cesaretli konusmayacak ama sozunun arkasında duracak adam gibi
Hepsini blandere at karıştır.Çıkacak kızı benle tanıştır :)
Yeri gelince ağır yeri gelince sempatik sevimli şımarık olacak.
Güzel ve zeki tercih sebebidir.
Seksi olmasını herkes ister cezbetmesi gerek ama bu değil ki anında yatağa atılacak bir tip olsun.
Sevgilisine değer veren, vicdanının sesini dinleyen ve empati yapabilen
Niye kendinize kaliplar yapistirilmasindan hoslaniyosunuz?
günlük hayatta hamarat bir hanımefendi,
gece yatakta ise tam bir oruspu...
insan olsun her şeyden önce efendi saygılı anlayışlı olsun
nerde, ne zaman , neyı, yapacagın ı bılmelı .. hercai olmamalı
biraz güzel..biraz seksi..yeri gelince sempatik..yerinde ağır..ama zeki her daim..böyle olanı mübah
Kızların böyle bir tarifi yok ki ama biraz agır olucak kolay olmayacak kız dedigin
Kiz dedigin fazla konusmayacak abi, millet icinde kahkaha atmayacak.
bizcevap vereemiyomuyuzzzz:)
Verebilirsin :D
Karışık dondurma gibi hepsinden biraz olsun
Sempatik olsun güzel olsun zeki olsun
Kız dediğin fethi zor, fatihi tek olmalı.
Haya lı olsun ilk ,gerisi teferruat.
uzun olur anlatamam şimdi :D
edepli ve nerede duracağını bilmeli.
Akıllı,kültürlü ,bakımlı ve çekici olmalı..
özel olmalı bir mağbed misali
sempatik ve güzel olmalı bence
Senin gibi olmalı
Hepsi birden olsun.
Zor :D
Bende var. =)
Anladım :D
Hepsi birden olmayan kadına kadın demem ben. =D
ne dersin ? :D
"Bakılıp geçilmesi gereken dişi varlıklar" şeklinde tanımlarım.!
Ünleme ne gerek vardı yahu
Süs olsun. =)
peki öyle olsun bakalım :d
Hngisi eksik.
Güler yuzlu olmali
onun gibi olmalı.
Hepsinden olsun
Senin gibi...
sempatık
su gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar