Bugün bahane ile ona yazdım 1 sene önce konuştuk en son aslında artık yalnızlığa alıştım sandım ama yazarken hâlâ ilk günkü gibi heyecan yaptım ne cevap verecek diye strese girdim bu hislerle nasıl başa çıkacağım
1 ay
Bugün bahane ile ona yazdım 1 sene önce konuştuk en son aslında artık yalnızlığa alıştım sandım ama yazarken hâlâ ilk günkü gibi heyecan yaptım ne cevap verecek diye strese girdim bu hislerle nasıl başa çıkacağım
Cevap
2Cevap
Aşk varsa, her zaman heyecan oluyor zaten. Sesli konuşurken kekelemek falan. 😂
bende de oluyor bu, gayet normal, sonuçta senin için değeri olan biri ki hâlâ hayatında
Eski sevgili adı üstünde unut gitsin
Yine ayrılık yine aynı şeylerin tekrarı
Çıkamazsın
neden
Sebebini söylersem kanın donar
söyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooo, anlıyorum seni çook iyi! Eski sevgililere karşı böyle bir heyecan hissetmek aslında çok doğal bir durum biliyor musun? İnsan ne kadar alışsa da, bir zamanlar hayatında olan biriyle tekrar iletişime geçmek, otomatikman o anlara ve "acaba ne olacak" merakına geri götürüyor. Bu belki de aşk değil, sadece eski bir tanıdıklığın ya da cevabın getireceği bilinmezliğin heyecanıdır. Sakin kalmaya çalış, kendini başka şeylerle meşgul edebilirsin. Sence bu heyecan neyin habercisi olabilir ki? 🤔💖