3 yıllık ilişkim bitti, aslında olmadığını kabullendim. Sosyal medyadan uzaklaştım, iyi geldi. Sizce ne zamana kadar böyle davranırım
1 ay
Cevap
6Cevap
geçer yarına
Keşke
Tecrübene bağlı. Birden çok üzüldünse çok zorlanmazsın
1 haftayı geçtim eskiden olsa sürekli ağlardım şimdi ağlamak yok sadece merak düşünüyorum öyle oda zamanla geçer heralde amaa süre zarfında sosyak medya bana iyi gelmedi
Tartıştık bak giderm falan dedim oda engelledi bende saydırdm oo saydırdı öyle bitti okulum 1 yıldır bitti haziranda nişan düşündk sonrası bu oldu şimdide 1 haftada kız ekliyor
Öyle gerçekten miğdem bulandı bakınca bende ınstagramj dondurdm böyle daha iyiyim
İnan şu an canım hiç istemiyor süslenip yalan pozu vermeye iyileşmek istiyorum sonra açayım dedim böyle 1 aydan fazla dondurulmuş kalsın
Öyle yapıcam oo iyileşmeden yaptığı için pişman olucak ama oyun oynayacak zaman değil
Yok ne fark edecek üç yıl boyunca hep aynısını yaptı biliyor musun hep giderdi istediğinde gelirdi ve ben ona o kadar aşıktım ki hep kabul ederdim
Ben 24 ahaha
Umarım bu kişiyi komple silerim
Haklısın teşekkür ederim umarım dediğin gibi olur zamana bırakacağım
Yoğun olarak bir hafta ama ne kadar zamanda tamamen hislerin biter bilemicem
1 hafta geçti 1 2 ay bakalım nasıl olucak
Sağ olun yaa ahshahs biz zamanında ayrıldık 3 4 ay asla hisslerim yoktu kabullendim sonra oo yalvardı geldi
Sende mi aşk acısı çekiyom yoksa ahshs
Ağzımıza sıçtıkları için onları hatırlamak tatlı gelmiyor nedensehahs
2 ay falan Max ama 3 yıl çok uzun olduğu için 5 ay diyelim
Abart 5 ay fazla bence 2 ay tamamen olabilir
Bir ömür boyu sürecek bir hayal kırıklığı silsilesinin basindasin şimdiden geçmiş olsun
Hayır yaa zaman geçince evet biter
Ben silsileden söz ettim
baya olmuş biraz zor geçer
Hayır ya zamanında bitirdim oo geri döndü aylar sonra bende inandım acı çekmiyordum kabullenmiştim sadece
şimdi ne durumdasın
şu an iyiyim bazen özlemiyo mu diye soruyorum ama eklediği kızları gördüm miğdem bulandı erkeği geçtim oo insan değil oo sırada ben hesabımı dondurdum iyileşmek için oo gidip karı kızla konuşuyor ahh
Bence kendine iyi hissedene kadar
Instragmı kapattığım iyi oldu görünce engeli kaldırdı kız ekliyo krize girdim
Nee anlat merak ettim
Bu işin bir matematiği yok
Artık onu kontrol etmek istemiyorum kendisini ara sıra hatırlatıyor sinirim bozuluyo
Geçen biriyle tanıştım miğdem bulandı sürekli kendini övüyo ınstagramı dondurdum dışarıda görebiliceğim insanlar olsun istiyorum
Neden bitti
Son zamanlarda tartışıyoduk değer vermiyordu bende bağırıp çağırdım değer ver yoksaa bu ilişki böyle bitmiyo gidip görücü üsülü beni isteyen bir adamla evlenicem dayanamıyorum diye öyle mi dedi engelledi durdurmadı beni
Evett kendini hatırlatıyor ondan dolayı izin vermek istemiyorum zamanında yine böyle oldu aylar sonra geldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, 3 yıllık bir ilişkinin bitmesi sonrası kalbinin acıması çok doğal bir durum. Sosyal medyadan uzaklaşman harika bir adım, bravo sana! Kendine zaman tanımak bu süreçte en kıymetlisi, unutma. Bu iyileşme süreci kişiden kişiye değişir, önemli olan kendini dinlemek. Kendine iyi davrandığın sürece, zamanla her şey daha iyi olacak ve daha güçlü hissedeceksin. Bu dönemde sana en çok ne iyi geliyor, kendine nasıl küçük güzellikler yapıyorsun? 🤗💕