Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanma, biraz çek kendini. Kırgınlığını belli et. Yeri gelince tepki göster. Büyük hata. Ben olsam yerinde sürekli aklıma gelirdi bu olay ve ona da hatırlatırdım. Sevgilim bana bağırmıştı. Aynı şekilde yaptım sürekli vicdan azabı çekti. Senin durumun nasıl bilemiyorum ama boşanmayı daha sonra düşün. Tabi ikinci vuruşunda demiyorum. Hareketlerine konuşma tarzına sana davranışına göre. 3 yıldır evli olan kocanı tanıyan sensin. Ben buraya yazdım ama bir şey bildiğimden değil. Büyüklerinden yardım iste. Tecrübelilerden.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe saçma sapan bir adamsın sen ya.. nerelere çekmişsin konuyu.. yok sen ilerde aldatirsin da kocani falan ne alaka.. her kadini senn karşına cikanla bir tutma.. her erkek nasil farkliysa kadinlarda öyle dir @yasince
42 Yorumla
Soran+1 yılBu durum da birde böyle sacmaliklari takmiyorum galiba kendi de haketmis bir sryler
Cevap sahibi+1 yılAynen.. sabit fikirli biri belli zaten en itici erkek tipi, boşwer sen onu. kocana gelince çok etrafindakileri dinleme derim ben. biliosunki herkes akil werir bu konularda insanin iyice kafasi karışır. kocani en iyi taniyan sana werdigi değeri ya da sana olan sewgisini bilen sensin bunu ölçebilecekte.. o yüzden bu olayi kendi içinde tart değerlendir.. bunun sonucunda kocanin affetmeye değip deymicek biri olduğuna karar wer. bunun boşanilacak kadar bir olay olmadiğina karar werirsen bir süre sürundur öyle barış ki yapmamasi gerektiğini iyice anlasin
Aşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı. Ülkemiz malesef bu olaylardan temizlenmeyecek
Şimdi biz sana boşan desek olmaz boşanma desek hep görüyoruz televizyonlarda haberlerde bir sefer daha verilen şansları bence karşına al ve adam akıllı konuş bu sana ilk ve son vereceğim şans deyip başla konuşmaya eğer böyle birşey bir daha olursa geri dönüşü olmayan yola gireriz de
Bide bilmem faydası olurmu kız kardeşimi eniştem döverdi ve artık dayanamadık gittik adam akıllı bir güzel bende onu dövdüm odur budur irişmiyor kardeşime 3 yıl oldu50 Yorumla
+1 yılBnce böyle bir konıda burdaki insanların görüşüne göre hareket etme , bizim tuzumuz kuru ne desek senn yernde olamayız , benim görüşümü sorarsan bir tokat için boşanılmaz , affet devamı gelirse o zaman düşünürsün , bnce bu kadar sevyosanız birbirinizi bir şansı hak edyodur
24 Yorumla
Soran+1 yılÇaresizlik buraya kadar düşürdü işte...
- +1 yıl
Yo yaptığın yanlş değil kesnlkle öyle düşünme , ama burdaki yorumları değil solundakinin yorumuna bak , burdakilerin gazna gelip hata yapablirsin , sence bu kadar seven biri bir şans daha hak etmez mi ki
- +1 yıl
Kırgınsın tabiki kırılacaksın zaman verde ona affettrsn kendni ama yuvanı yıkma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Ya arkadaş nedir bu kadına şiddet ya? Bir şey diyeyim mi? ben her duyduğumda nedir bu neden diyorum hatta hakaret ediyorum. Sonra da diyorum ki acaba bir gün ben de böyle şerefsiz boyle aşağılık bir şey yapar mıyım diye kendi kendime soruyorum her defasında ama her defasında da asla yapamayacağına karar veriyorum. E düşünüyorum çünkü kesinlikle olmaz ya olamaz ne yaparsa yapsın olamaz. Nolur çok mu tartıştık çok mu sinirlendim bak haklı olduğum halde yani enn fazla en fazla kapıyı çeker çıkarım ortalık sakinleşene kadar sonra yine mi oldu baktın hep tekrar ediyor mutlu olamıyorsun anlaşırsın insan gibi konuşursun ayrılırsın biteer gider. Ama bu bilmem ne çocukluğu neden ki neden yani. Ben sevdiğimin gözüne bakmaya kıyamıyorum arkadaş bunlar nasıl canını acıtıyorlar ki? Anlayamıyorum...
00 YorumlaAnlattığınıza göre kocanız size vurmuş, dövmemiş fakat siz başlığa beni dövdü demişsiniz. Öncelikle o başlığı bir düzeltin yanlış düşünce yaratıyor. Sizin sorununuza gelirsek te hiç bir durumda ne kadın ne de erkek fiziksel ve psikolojik şiddet uygulamaya HAKKI YOK! Sosyal bir platformdan ayrılmalı mıyım diye sorarsanız çok yanlış yollara girmeniz muhtemel. Kocanızı 5 senedir beraberseniz iyi tanıyorsunuzdur. Bunun ardı gelecek gibiyse iyiliğiniz için ayrılmanız mantıklı olur fakat böyle bir insan değilse ve hala seviyorsanız boşanmanıza pek gerek yok gibi. Fakat bakın diyorum ki böyle bir insan olmadığına EMİNSENİZ boşanmanıza gerek yok.
00 YorumlaBana kalsa boşan diyicem bekara koca boşamak kolay diyicekler, kocanın vurduğu yerde gül biter falan filan saçma sapan şey diyen olucak illaki ama bu tokatın devamı gelirse ne yapıcaksınız size yazık değil mi? Ama yok ben illa boşanmıyıcam derseniz ailenizin yanına gidin bence bir kaç ay ayrı kalın terapiste gidin ama yinede siz bilirsiniz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılNeden yazdıklarımızı siliyorsun? Sen sadece sırtını pohpohlayacak insanlar görüşler yorumlar arıyorsun. Sildiğin bazı yorumlarıda gördük. Haklılık payı olan. Boşan. Sende kurtul adamda. Daha iyisini bulur. Kendini baya belli ediyorsun. Maalesef bir kadın olarak bunları demek ağır. Ama ortada hareketlerin hala olgunlaşmamışsın.
10 Yorumla Benim kocam da üç gün önce dövdü tokat felan atmadı baya dövdü yüzüme dokandim ağrıyor ve ablası için dövdü alize içinde doğumundan bir gün önce anneme attı sonra besgun yanıma gelmedi ailesi için sürekli kavga ediyoruz en sonunda dövdü beni ve ablasıyla yazismis dayağıni yedi diye benden iki kez özür dile ne yapmam gerekiyor bosanmalimiyim sansmi vermeliyim unutamıyorum sürekli bana vurduğunda yüz üstü düşmem hiç durmadan vurması gitmiyor hakaretleri elimden telefonu alıp kapıyı kitmesi bağırıyorum diye sus demesi
00 Yorumlaİlişkide iletişim çatışması yaşanmış. Evlilikte saygı temel esastır. Eğer saygı yoksa evliliği sürdürmek şiddet görmüş kişiye sadece zarar verir mutluluk değil. Boşanın.1 kere kalkan el bin kere de kalkar. Hayatınıza beyaz bir sayfa çekin. Allah korkusu olan, saygı göstermeyi bilen ve öfkenin, günahın veziri olmamayı bilen biriyle karşılaşıp gerçek huzur ve mutluluğu, aşkı yaşayabilmeniz imkansız değil. Size zarar veren biriyle zamanınızı öldürmeyin. O da bir günahkar artık. Kaç kadın susa susa boyun eğerek, tehdit edilerek, sesi duyulamayarak hayatını kaybetti sayamıyoruz bile. Kadına şiddete hayır!
00 YorumlaAşıksan affet, insan aynı hatayı tekrarladığında hatasından bir şey oğrenmemiş demektir, ama ilk kez bu hatayı yapmış ve gerçekten pişmansa ozaman affet, çünkü sen aşıksın ve aşk ile gurur bir arada olmaz. Ama bir kez daha yaparsa ozaman gururu seçeceksin!
00 YorumlaSizin götünüzü şeytan parmaklıyor rahatlık batıyor bence. kadın dediğin biraz susar ne öyle vırvır. Erkekliği sadece öndeki 15 santimle kısıtlamayın. Herkesin hatası olabilir uygun bi dille anlatılır iş münakaşaya varmamalı yoksa kedi köpek gibi dalaşır durursunuz
00 Yorumla
+1 yılBelki çok ağrına gidecek laflar söyledin o da kendini tutamadı. Be ilk kez olduğunu söylüyorsun. 5 yılı çöpe atmaya değmez. Çocukların var bide yapma. Ve dinen de çok mecbur kalmadıkça boşanmam helal değil senin durumunda da bir mecburiyet göremedim. Gurur dediğin nedir ki. Öbür tarafta gururdan eser kalmaz. Boşanırsan bu hayatını da cehenneme süreklersin yapma kardeşim değmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAffedin yuva kolay kolay kurulmuyor. Bizde aynı sizin sebebinizden ayrıldık. Gurur yaptık. O adım atmadı ben adım atmadım. Yıllar sonra Hayatımıza yeni birilerini aldık. Allah belamızı verdi resmen. Bekara kadın boşamak kolay derler. Bence yuvanızın kıymetini bilin.
11 Yorumla- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsunuz Maalesef. Herkesin yaşantısı farklı aynı sebepler aynı pişmanlıkları doğurmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılevliliğine yazık edersin.. kendin diyorsun 5 yıldır sevgilimdi 3 senedir kocam. bu süreçte sana bir kere vurdu diye neden bukadar evham yapıyorsun ki? tamam aferin iyi yaptı demiyorum elbette burada. ama en azından pişman olmuş vurduğu için, olmaya da bilirdi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHata yapmış. Ama bunun için boşanma bence. Hem de birbirinizi seviyorsunuz. Yeri gelince sen de ona hakaret edersin o tokattan daha çok canını yakar. Yani bunlar olmayacak şeyler değil hem pişman da olmuş. Evliliğine kıyma derim ben. Ama affettiğini de çok belli etme hemen yelkenleri suya indirme.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. ne oldu da vurdu diyeceğim ama haklı çıkarmak için değil sadece merektan ama evlilik bu öyle bir hata ile bitecekse ooo napıcaz sadece ona dinimizde dayağın yeri olmadığını bu yaptıklarının yanlış olduğunu belki hatam olmuştur ama bu senin bunun yapman gerekmeyeceğini bilmen gerekir gibi falan konuş eğer bir daha bu şekilde olursa diye kaygılandığını belirt
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBahane bunlar. Gerçekten efendi olan adam karısına asla el kaldırmaz. Ve gitmek isterse zorlamaz.
Boşan bence. Resmen kendine yapılmış saygısızlığa tahammül ediyorsun.
Aşağıdaki kadınlara aldırma onlar kocalarının parasını yemeyi çok tatlı buluyorlar ama kendilerine saygıları yok anlaşılan yorumlara bak. Zavallılar.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence çok seviyorsan boşanma affet ama o affetmek sıradan affetmek olmasın ne bileyim eskisi gibi olma. Güveninin sarsıldığını da söylemelisin. Onu vicdanıyla başbaşa bırak eğer tekrar ederse tekrardan kastım illa vurması değil elini havaya kaldırması ve ya kolundan tutup çekiştirmesi haliyle bile suç duyurusunda bulun ve boşan. Yok eğer sevgim azaldı diyorsan zaten zamanla yok olacak o sevgi şimdi azaldıysa boşan şimdiden.
00 Yorumla
+1 yılaşık diyorsunda aşık biri sevdiğine kıyamaz. başından beri aşık sanıyorsun.
boşanmak istemiyorsan önce affetme burnunu sürt. Allah korusun şiddetin gittikçe seni ölümde götürür. kesin psikologa götür. şiddet üzerine terapi alsın..00 YorumlaEğer çok kötüysen bir kaç hafta annenin yanında kal oda birdaha yapmaya yanasamaz sanada iyi gelir benim aklım olsa ilk zamn onu yapardım, ne boşanmış olursun nede başka birsey sadece akıllanir birdaha yaparsam sonu böyle biter diye düşünür en azından
10 Yorumlaİlk ve son olarak ikaz et ne diceksen bir kerede konuş. Bir daha böyle bir şey olursa boşanırız diye dile getir. Bir dahada aynı konuyu sakın açma. İkinciye yaparsa o zaman hiç birşey demeden git dilekçeni ver.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatılmış biri olarak söylüyorum;
Fiske vurmadım öğrendim konuyu konuştum bağırdım çağırdım evden çıkıp gittim... Sonra anlaşmalı olarak boşandık...
Demem o ki ;
Dövmek şiddet çözüm değil... Bı sıkıntı varsa sakin sakin konuşup ayrılmalı... Benim gibi aldatilirsan da yüzüne vurup s. Edilmeli tekmeyi vurmalı derim...04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani sadece bir olayda ters düşünce tokat atan yarın canî olabilir... Gerek yok şiddete falan... Kulağını çek daha da dokunursa s... Et gitsin...
Cevap sahibi+1 yılNe ben ona ne o bana...
Tazminat davası açacaktım açlar zaten çocuk ta var ortada alamayacağım nafakanın davasını yapmayayım sektirsin gitsin dedim çocuk dolayısıyla yine yüz yüze bakacaz bela olmadan gönderdim işi uzatmadan
+1 yıldarp raporu al hastane polisine haber verilir seni emniyete sevk ederler istersen
orda şikayetçi olursan dava açılır
darp olduğu için tazminat ve nafaka alırsın00 Yorumla
+1 yılÖzür dilemesi cok guzel bir sey ondan daha iyisini bulabileceğini düşünüyorsan boşan. Fakat ailene iyi bakıyor eve ekmek getiriyor ve değer veriyorsa boşanman gereksiz
00 YorumlaÇok çok büyük tepki göster ki bir daha yapmasın ama boşanılacak bir durum yok bence
30 YorumlaAşırı psikolojik baskı yaptıysan istemsiz vurmuş olabilir görünüşe bakılırsa pişman ama sen yine de affetme.
Geri adım atarsan 2. olur bu böylece sürer gider büyüt büyütebildiğin kadar.01 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojik baskıdan kastin cenenle adamı cildirttin ise o konuda kocam benden iyi o beni cildirtti önce ben de sessizligimi bozunca durum buralara geldi
affetmelisin miktarını bilmiyorum ama her can yakma dövme denemez alkolik değil ise kalıcı hasar bırakmayacak durumda ise kesinlikle 1 şans daha ver
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı. Yapması doğru değil asla. Ama. karşılıklı zıtlık var. Asla yaptığını kabul edemem kadın olarak ama.. sende sanki körükle gitmiş gibisin can
00 Yorumla
+1 yılKocan dovdu diye hemen internette yazmak ne kadar mantikli once bunu sor kendine
81 Yorumla
+1 yılKadınlık gururu nedir ya 5 senedir berabersiniz 5 senedir yapmayan adam bir anlık seytana uyup vurmuş bu kadar büyütmeyin bosanılır mı allah askına kafanızdaki kötü düsünceleri uzaklastırın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence ilk olduğu için affetmelisin. Özür de dilemiş zaten pişman olmuştur. Ama ikinci olursa asla affetme
02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum aslında ama bilmiyorum eskisi gibi olamicaz gibi geliyor artık ya da daha sıcak olduğu için öyle geliyor
Cevap sahibi+1 yılZamanla düzelir unutulur. Herkes hata yapar ama hatasının farkına varması önemli olan. Birdaha tekrar etmez inş.
ne yaptında dayak yedin yani 5 senedir ilk defa diyorsun ne söyledin onun gururunu kıracak ne söyledin ağır birşey söylediysen dayak yemişsindir doğru bir hareket değil ama iş bu noktaya geldiyse birşeyler ters ve bunun asıl sorunu sensin diyorum bence boşanmalısın adamı bırak kendine daha iyi birini bulsun çünkü sen kanımca o adam içn doğru biri değilmişsin kız ya da sinirlen kadınlık gururunmuş yap gururunu sen bu kafayla daha çok dayak yersin bence boşanmalısın adamda yazık
09 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ya hem hirpalanan benim hemde suçlu ben miyim bişey demiyorum sizi
- +1 yıl
neden dövdü bana bunu anlat neden dövdü ne olduda o erkek sana el kaldırdı böyle basit birşey yaptı sen basit davranırsan karşındakide basit davranır ne yaptı anlatamıyorsun bile çünkü hata sende şimdi o tokatın intikamını almak istiyıorsun bence almalısın ve boşanmalısın adam senden kurtulsun inşallah çocukda yoktur
- +1 yıl
Zıt dustugumuz bir konu da kavga ettik ki konu sonradan düşününce çok saçma her zaman ki şeyler aslında ama bu sefer bende çok ağır konuştum evden gitmek istedim evden gitmek isteyince o da bırakmadı ben ona hep öfkeli olunca birbirimizden uzak duralım derdim o da bunu yapmaz kavga iyice kötüye gider o istiyor ki hemen barisalim onu da kirilinca ben yapamıyorum çünkü benden Özür istiyor beyefendi hem bağırıyor çağırıyor bu seferde cevap verince dayanamadı ve tokat attı diye yazmışsın sen erkeğin sana olan sevgisini duyuramayınca şiddete götürmüş çünkü burada yerden göğe kadar o erkek haklı ha dövmeseydi ama sen bence birinin sınırlarını zorlayan birisin siz boşanmalısınız sen bunu unutmayacaksın ve o erkeğe ileride çok sıkıntı çektireceksin bebce boşanmalısınız
Soran+1 yılSenin gibilerin zihniyetine...
- +1 yıl
ben kadına sadece kocasını aldatırsa el kaldırmasına izin veririm
sen ve senin gibi kadınları tanırım sen ileride kocanı aldatabilecek bir zihniyete sahipsin
özgürüm ben bende bireyim kendi kararlarımı ben veririm
kocam bile karışamaz
bence sen boşanmalısın çünkü ileride boşanacaksınız hemde sen boşanacaksın uzatma bence boşan senden o erkeğe eş olmaz ondan da sana olmaz çünkü o el bir kez kalktı yine kalkar çünkü sen de o dil oldukça sen çok tokat da dayakda yeersin
Soran+1 yılYuh artık yok aldatirmisim vs vs sizin yaranız var galiba ona bastım ben. Teşekkürler yorum için ama daha fazla akıl almama gerek yok sizden
- +1 yıl
Yorum sahibi senin ananı avradını soyunu sopunu sikeyimm
- +1 yıl
Allah korkusu olmayan her mahluk, günaha bırakır kendini ve elini kaldırarak kendini cehenneme atar! Kadınları öldüren zarar veren mahluklardan farkınızın olmadığınızı aciz cümlelerinizle ispatladınız çok yazık! Allah korkusu olan biri hiçbir canlıya, hayvana, çocuğa, kadına zarar ver-mez! veremez!
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılcok ciddi bir konu sebebi nedir bu davranisin ona gröe yorum yapmak isterim
04 Yorumla
Soran+1 yılZıt dustugumuz bir konu da kavga ettik ki konu sonradan düşününce çok saçma her zaman ki şeyler aslında ama bu sefer bende çok ağır konuştum evden gitmek istedim evden gitmek isteyince o da bırakmadı ben ona hep öfkeli olunca birbirimizden uzak duralım derdim o da bunu yapmaz kavga iyice kötüye gider o istiyor ki hemen barisalim onu da kirilinca ben yapamıyorum çünkü benden Özür istiyor beyefendi hem bağırıyor çağırıyor bu seferde cevap verince dayanamadı ve tokat attı
- +1 yıl
bagirip cagirmasi normal kim olsa bagirir cagirir sen evlisin onun namusu sun ve gidiorum diorsun isterse ailene git yinede hos bir durum degil tabiki bu sana vurma hakki vermezkesinlikle karsiyim el kalkmasina ama anlasilan cok pisman olmus birazdaha mesafeli ol ama uzatmadan aff et ve son sans ver derim ama yok diorsan herzaman yapar bu hatayi ayril derim bence benzemior öyle birine
Soran+1 yılBir tokat ile boşanmak istemem bende tabi bu hareketini hafife aldığım için değil yuvamı yıkmak istemediğim için ve seviyorum pişman olmaktan korktuğum için ama işte tekrarlar diye korkuyorum çok kırıldım
- +1 yıl
tepkili ol ki o ömür boyu bu hatayi bidaha tekrarlamasin
+1 yılBoşanın sonra pişman olursan kapısına değil annenin kapısına gidersin söylemek istemezsen ailene bu sefer başkasının evine girersin menmun nasıl kalmak istersen öyle yap insan konuşarak hayvan koklaşarak anlaşır bunu biliyorsan otur konuş
00 Yorumla
+1 yılCanım bence git özür dile çünkü o seni seviyoki seni kaybetmek istemiyo ikinizde birbirinizi kırmayın bi tokat için yuvanız bozulmasın bidaha yapmaması için namusu üzerine yemin etsin bidaha yazmaz o seni seviyo emin ol
02 Yorumla- +1 yıl
Önce eşinin özür dilemesini söylesin o anlamda dedim sonra eşi isterse o özür diler ama bence evliliğini bozma ama eşin seni çok seviyor bunu unutma aldatmamış ya ona dua et bence
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgilimden 4/5 kez dayak yediğimi bilirim ayrilmamistim
14 Yorumla
Soran+1 yılYok artık
- +1 yıl
Neden vurdu
- +1 yıl
Haklısın şu an olsa asla afetmicem birşey
Özür dilediyse bu kez affet tabi süründürdükten sonra. Devami gelirse yürümez :/
00 Yorumla
+1 yılHayırlısı olsun hakkınızda birbirinizin suyuna gidin olmaz öyle ayrılalım flan yapmış bı hatta ama bence bozma yuvani gerekli şeyleri de soylr göz ardı etme
00 Yorumla
+1 yılBugun bunu yapan yarın ne yapmaz ki üzgünüm ama şiddet öğrenilen birşeydir 1kerecikten bisey olmaz ya demeyin sakın Herkes kendine sahip çıkmayı bi kere öğrenecek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer ne olursa olsun vurması affedilir bir durum değil. Bugun tokat atan yarın ne yapar?
00 Yorumlahata yapmis Ama.1 tokatlada bosalinir mi ki... bence yapmaz bidaha.
10 Yorumla
+1 yılAffet sonuçta kocan ve sonradan çok Pişmanlık çekersin
01 YorumlaMerhaba ilk öncelikle yıllardır olan birlikteliginizi düşünün ve neler yaşadınız ve halen ne yaşıyorsun uz insan şaşar da beşer de bence affedin
00 YorumlaBoyle seylerde af olmaz ama bosanmadan once konusmanizi oneririm biraz icine cekilebilirsin hatasini anlayabilir
00 Yorumla
+1 yılBiraz ayrı dur ve uzun uzun düşün ama bence ikinci şansı ver ne de olsa çok seviyor düşündükten sonra çok ciddi bir şekilde uyar son şansın diye
00 Yorumla
+1 yılEsinin yaptigi affedilir bir sey degil ama en mantikli karari kendin vermelisin. Her ne sebep olursa olsun kadina siddete karsiyim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl:( üzüldüm adınıza. zor bir seçim. He ben olsam ne yapardım? boşardım.
00 Yorumla
+1 yılbence karşına al emin bir şekilde konuş onunla bu konularda iyi değilim ama dik dur lafını esirgeme.
00 Yorumla
+1 yılDirek boşan böyle iğrenç bir adamla neden berabersin direk boşanırsın vallahi döven biri yine dover
00 YorumlaKesinlikle boşan bugün bunu yapan yarın canına da kıyar
00 YorumlaAllah belasını versin inşallah onun ailene git onlardan yardım iste
00 Yorumla
+1 yılKadina vurulmaz ne olursa olsun kadin haksizda olsa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladamın erkeklik gururunu inciltecek şeyler söyledin ve dayanamadı dimi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPişman olmuş belli ki.. Bu seferlik affedici ol tekrarlarsa o zaman boşanmayı düşünürsün.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Kocandır, döverde, severde...
011 Yorumla- +1 yıl
Mağaradan mı çıktın ya sen kocandır döver de sever de ne demek hangi zihniyetle diyebiliyorsun bunu? sizin gibi kara cahil insanlar olduğu için kadına şiddet bitmiyor zaten
- +1 yıl
Cidden komiksiniz cahilliğiniz yüzünüze vurulunca nasıl da saygısız oluyoruz asıl saygısız terbiyesiz ve siddetle kınanıcak sizsiniz bu duşuncenizi bir de toplum içinde söylerseniz sevinirim
- +1 yıl
Keşke deseniz
- +1 yıl
@Efcnfnds Kocandır, döverde, severde ¿
- +1 yıl
@Efcnfnds Feminizm, kadın ve erkeğin eşit olduğunu savunur yalnızca. Feministleri sevmiyorum ne demek
- +1 yıl
- +1 yıl
@ballıçilekk İnsanların kendi tercihleri feminist insanları pek sevmiyorum buna birşey diyemezsin feminizm eskiden eşitliği savunurdu artık ayrıcalığı savunuyor ister kabullen ister kabullenme ben humanistim benim seni korumam için cinsiyetin değil mağdurluğun gerek
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnemli bı konu bu ve bu konuyu birdakilere göre hareket ettirme derim git ailenle konis
00 Yorumlaneden vurdu canım sana
10 YorumlaTekrar olursa isyan etmeden boşanırsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDayak cennetten çıkmış bişey olmaz bir kereden🤣
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıladres ve geeisini bana bırak
01 Yorumla- +1 yıl
Sakin küçük enişte
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir bayana el kaldırmak acizliktir..
00 Yorumlapolise git hapse atarlar
00 YorumlaKesinlikle şikayetçı ol
10 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler