Asıl merak ettiğim, nasıl birini sevebiliyorlar? Birini sevebilmek çok zor bir şey gibi geliyor bana, bilmiyorum 😅😅

Asıl merak ettiğim, nasıl birini sevebiliyorlar? Birini sevebilmek çok zor bir şey gibi geliyor bana, bilmiyorum 😅😅
Bu hayatta kusursuz birini arayarak zaman kaybetmiyorum; çünkü çok iyi biliyorum ki kusursuz dost veya sevgili arayan, sonunda dostsuz ve sevgilisiz kalır. İnsanların mükemmeliyet peşinde koşup yalnızlığa mahkum olmasını hiç anlamıyorum; oysa ben karşımdaki insanın hatalarından arınmış olmasını değil, kusurlarıyla birlikte bana dürüst ve samimi gelmesini önemsiyorum. İlişkileri başarıyla yürütenlerin sırrı da tam olarak budur; kusursuzluğu aramak yerine, eksikleri sevgisiyle tamamlayabilmek ve karşısındaki insanı olduğu gibi kabul edip onunla büyümeyi göze alabilmektir. Hayatın ve insanların eksiklikleriyle güzel olduğunu bildiğim için, ben kusursuz bir hayal yerine, hatalarıyla bile bana iyi gelen o gerçek ve samimi bağı bulduğumda adımı atmayı tercih ederim.
Bunlar birini sevmek ile gönül eglendirmeyi birbirine karıştırıyorlar üç günde beş günde hiç kimse kimseyi sevemez hiç kimse içinde ölüp bitemez bu imkansız, burada bunun çok örneklerini görüyoruz birbirlerini yüz yüze görmemiş Temas etmemiş kişiler yorumlarda aşkın kitabını yazıyor 🤣 oysaki sevmek için zaman gerekiyor emek gerekiyor yüz yüze görüşmek gerekiyor insanı tanıdıkça güven duygusunu hissettikce seversin , sevdimmi de unutmak ta zaman ister yeni birini hayatına hemen koyamiyorsun , burdaki aşklar yap boz misali olmayan kareyle resim oluşturmak istiyorlar oyuzden de bir arpa boyu yol alamıyorlar burada sevgili bulmak marifet değil yürütebilmek, o ilişkiyi ilerletebilmek marifettir , ask çok güzel bir duygudur yaşamasını ve yaşatmasını bilene 🙋
Ağzına sağlık harfi harfine bayıldım gerçekten doğru
Teşekkür ederim 🙏💞🌸
Bence seninle ilgisi yok, bazen sadece doğru zaman ve doğru yer denk gelmiyor. Belki de standartların ve beklentilerin çok yüksektir. Bazen mükemmeli ararken iyiyi kaçırabiliyorsun..
Standartlarım hiç bir zaman yüksek değildir insanların sevgisi yapmacık geliyor bana
Doğru insan sanırım mezarda bulacak beni 😅
😅😅😅😅
Ben kendi isteğiyle olmuyorum düşünmüyorum.
🤌🤌🤌
Merhaba PatronBy34! 💖 Aşka ve ilişkilere dair böyle hissetmen çok normal aslında. Bazen insanlar tam aradıklarını bulana kadar biraz zaman geçirebiliyor. Aşk öyle bir anda tak diye gelmiyor ki, bazen beklemediğin bir anda, beklemediğin bir yerden çıkıveriyor karşına! 😍 Önemli olan kendine ve kalbine açık olmak bence. Belki de doğru kişiyle henüz tanışmadın, kim bilir? 💫 Sen ne düşünüyorsun, aşk sence de aniden mi gelir, yoksa zamanla mı oluşur? 🧐
Cevap
14Cevap
O işlerle uğraşmıyorum 😅
sevgili olmuyorum kimseyle.
Sevmiyorlar ki sevilmek istiyorlar.
Kişilerin bazı şeylere tahammül edene kadar sürüyor ilişkiler.
Bazı şeylerin zor olduğunu fark ettiyseniz sevginin değerini anlamış olduğunuzu gösterir.
Bazı kötü şeyler neden şekil değiştirilerek ortalığa sunulduğunu hiç düşündünüz mü?
Seven ne yapmaz diyenlere dikkatli bakın.
Daha önce hiç sevmişler mi?
Sevmeye niyeti olan kişi koşul ve zorunluluk belirtmez.
Hep bir ağızda anlaşmış gibi tekrar tekrar aynı şeyleri söylerken kendi hep aynı noktada beklemeyi hak saymaz.
Adil olunmasını isterken adaletsiz olmaz.
Off aynı ben ya sjssjznsj nasıl cidden😂 çok değişik geliyor bana bu işler sanki herkes rol yapıyor sjsnsjsn
Ahaha evet yaaa anlık seratonin ile aşk sevgi sanıyorlar
Ben de pek başaramıyorum, sevememek sıkıntı. Birde çok hızlı soğuyorum insanlardan, bu nedenle ilişkiye başlamak zor.
Ben tanışamıyorum bile 😅😅
O da güzelmiş. :)
Teşekkür ederim ☺️
Ben de birisiyle sevgili olamıyorum. Çünkü çoğunluk bencil ve sorunlar olduğu zaman kaçmayı tercih ediyorlar. Belki öylesine ben denk geliyorum diyeceğim ama aşk hayatında gerçekten mutlu olan pek bir kişi tanımadım.
En son ilişkimden bu yana çok zaman geçti ama amaç illaki birisini bulmak olsa bu çok da zor bir şey değil fakat kafa yapısının uyuştuğu, hayat beklentileri benzer olan insanı bulmak çok zor o yüzden de zaman geçirmelik birisiyle olmaktansa yalnız kalmayı tercih ediyorum. Muhtemelen senin de standartların vardır bu nedenle o standartlarda insan bulmakta zorlanıyorsundur veya sosyal ortamın pek yoktur ve birilerine denk gelemiyor olabilirsin.
Doğru kişi olmayinca olmaz.
Sevmek zor, sevgiye değer insan bulmak zor...
Tanış, kaynaş bea 😄
Olursun olursun öyle karamsar düşünme
Sevgimi hakecedek birisi yok
Tabiii canım
Herkes kaldıramaz😅😅
Bende bilmiyorum
Öğrenince bana da söyle 😅
Anlaştık 🌸
Valla özel bir çabaya hiç gerek duymadım bir şekilde gelip beni buldu
Arama ya da bekleme böyle şeyler ansızın gelir sudan çıkmış balığa çevirir
Ben de sevgili olamıyorum yani aşk meşk seni seviyorumlu şeyler bana çok itici geliyor
Başaramıyorum bende gel beraber başarabiliriz 😅
Ahaha neyi başaracağız
Sevmeyi😅
Ahaha demeyle oluyor mu öyle 😅😅 gizliden yazmış bide kim olduğun da belli değil
Zamanla olur neden olmasın 😅🥳
Gizliden yazanlara itibar etmiyorum 😅 kendini belli et
Utanırım ama kendimi belli edersem😅🫣🥳
Ahaha utanma 😅😅
Bekliyorum he 👀😅
Senin peşinde de kızlar vardir şimdi bana gelene kadar 😅😅
Gizliden çık gel bi sen 😅😅
Tm yazacağım
Başarabildiğimiz söylenemez aşk meşk boş sanki
Ahahaha sen neden gizliden yazıyorsun aşkından ölüyordun sanki yorumlarda sanaldan aşk neym olmaz 😅😅
Böyle daha rahat hissediyorum 😄
Peki 😅😅😅😅
Bazıları boş duramıyor
Mış gibi yapıyorlardır belki
İçinden gelmesi lazım ya bende de aynı durum var
Ayy cidden ya bi içime sinmiyor
Kedileri seviyorum bende
Pas diyorum
Peki
Birini sevebilmey boş ver biriyleyken başkasını bile seviyorlar sen düşün artık gerisini
Konuştuğum birine başka platformdan yetişkin içerikli sticker seti atmıyorum diyelim 😀
bende basaramiyorum 😅😹
Basarmis gibi mi duruyoruz 😅
Sevmek kolay da sevgiye değer insan bulmak zor.
Bende olamıyorum
Bende olmuyorum
Bilemiyorum
Bilmiyorum. d
Çokta büyütmek anlamsız
Bende bilmim abi.
Kendime çare bulanadamki
Güven yok
Bende olamıyorum
gerek duymuyorum
Bende olamıyorum 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?