Sevgilim yok kendimi çok yalnız hissediyorum , yanım da olabilecek empati kurabilen anlayışlı bir sevgili arayışım var ama bulamıyorum bir türlü , yanlış anlamayın ben kız arkadaş sevgili bulamıyorum.

Sanırım bu sevgili işlerinden de anlamıyorum bu üzücü :(
cidden normal bir tipim var , it uğursuz demez kimse sempatik bir insanım , çok sinirlenip inanları kırmam ama bilmiyorum sorun ne?
Görüş yapar fikir verirseniz çok memnun olurum ,
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende kendimi yalnız hissediyorum şanssızım gençliğim hep yalnız geçti 32 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı maalesef
Abi şimdi millet diyor ki yok sevdiğim kadınla evlenicem aşık olmam lazım falan , ama sen kesinlikle şimdi pişmansındır diye düşünüyorum.
ben de şu anda 25 yşındayım ve 1-2 sene için de evlenmek istiyorum benim kriterlerim net ,
bana karşı dürüst olsun , empati kurabilsin , beraber oturup çay kahve içebilelim , ortak payda da buluşabileliim , zaten bir kızla çıktın 2-3 ay da ileriye dönük plan ya yaparsın ya yapmassın belli olur , yani ilk basta sevmene aşık olmana çok da gerek yok.
Ben son sevgilimle sevmeden çıkdım yani kız bana emrivaki yaptı ve sevgili olduk yok istemiyorum da diyemedim ilk 1 ay sevmedim ama hep saygı duydum ama sonradan sevmeye başladım 3-4 ay oldu baktım onsuz olmuyor uzun bir süre sevigili olduk.
Ben gerçekten şanssızım kişilik yapım ve dış görünüşüm itici bu yaşıma kadar hiç bakan beğenen hoşlanan kız olmadı hiç sevilmedim aşk nedir bilmem bile hayatım hep yalnız geçti geçecek de zaten bunun farkındayım sadece yalnızlık yalnız yaşlanmak zorluyor beni
Abi çok arama bence , hani uğraş biraz hayat yanlız geçmez , umarım birini bulursun , bende hayırlısı ile birini bulsam nasıl kısmet abi
Bu sitede birini bulamıyorsan erkek ol öyle gel.
Büyük ihtimalle ya küçük ergensin ki umarım öyledir çünkü 44 yaşında bir ergen çok kötü , ve bu tarz paylasım yapan insanlar genelde kendileri öyledir ve bunu etrafa sanki öyle değilmiş gibi başkasına derler.
Yani üzüldüm senin için :(
Ciddiyim, yaşım da doğru.
Önce hoşlanman lazım
Ama şöyle bir durum da var günümüz de çoğu insan o insanı bulmak için uzun yıllar bekliyor vay efendim şöyle kız isterim böyle kız isterim falan.
bence bu sonradan da gelişebilir inanıyorum , son sevhilimle onun emrivaki yapması ile bir anda çıkmaya başladık yani bilmiyorum pek çıkmaya niyetim yoktu açıkçası o da farkındaydı ama bilmiyorum neden yaptı , ilk 1 ay kıza karşı fazla bir ilgim yoktu arkadaş olarak görüyordum sonra sevmeye başladım sonra bir baktım ki 3. ayda kızdan kopamıyorum , çok uzun bir sürede çıktık sonradan ayrıldık.
Dene o halde
Biri olsa denicem zaten konusucam , zaten 1-2 ayda her şey belli olur. Ama bunu baştan konuşursun hani
Baştan konuşmak mı neden baştan?
Sen bi kereliğine öyle hoşlandın diye her hoşlantı çesidi aynı olmayabilir