Suçluluk hissediyorum normal mi?

Hayatımda ilk defa sevgilim oldu ve dün ayrıldık. Evden uzakta okuyorum ve ailem de muhafazakâr, sevgiliymiş falan filan bu tarz şeylere karşı katılar yani. Sevgili olduğumuz süreçte ben çocukla konuşurken, buluşurken falan kendimi hep kötü hissediyordum, bana yakınlaştığı zamanlar da suçluluk hissediyordum. Ben buraya okumaya mı geldim sevgili mi yapmaya geldim diye düşünüyordum. Yanlış bir şey yapıyormuşum gibi geliyordu hep. Zaten onun ayrılma sebeplerinden biri de buydu, benim soğuk olmam. Şu an bu suçluluk duygusu geçti ama kendimi kötü hissediyorum. Sonuçta bir geçmişim oldu diye düşünüyorum. Bu his normal mi yoksa ben mi anormalim? Ailemin haberi yok diye böyle hissediyorum belki de. Belirtmem gerek diye düşünüyorum, çocuk Kürttü, ben Türküm ve milliyetçi bir insanım. Siyasi görüşü ne, bunu bilmiyorum, kendini belli etmiyordu. Hassas konular olduğu için ben de açmıyordum. Bu durum da beni rahatsız ediyordu, ilerde ailem bunu sorun yaparsa diye. Daha önce de ayrılıp benim yazmamla barışmıştık, bu ikinci ayrılışımız oldu, kendimi kötü hissediyorum.
Suçluluk hissediyorum normal mi?