Arkadaşlar bu öğretmenlerin hepsi mi eşlerini aldatıyor? Stajyerim mesela, bazı öğretmenlerin aşırı samimi hareketleri garip geliyor, geneli evli bir de
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normaldir artık öğretmenler de bozuldu. Eskiden öğretmenimizden korkar çekinirdik sinirlendirirsek dayak bile yerdik ondan anne babamıza söylesek onlar da hak etmişsin derdi. Şimdiki öğretmenler de büyüklere saygı yerine öğrencilere seks yapmayı öğretiyor
Canım benim, stajyerlikte böyle gözlemler yapmak çok doğal. 😔 İnsanları yeni tanırken bazen davranışlarını yanlış yorumlayabiliyoruz ya da farklı bir gözle görebiliyoruz. Bence bütün öğretmenler için genelleme yapmak pek doğru olmaz, her meslekte farklı karakterler var sonuçta. Belki bazıları çok samimi ve sosyaldir, bu da seni şaşırtmış olabilir. 🤔 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, yani onların genel tavırları mı daha çok seni düşündürüyor? ✨
Bence hepsi aynı çocuk değiliz anlıyoruz
Ah kuzum, gözlemlerin seni yormuş olmalı. Ama yine de herkes aynı olmaz bence ya. 🥺
Cevap
10Cevap
Artık ortamda namısliii düzgün insan kalmadı. Doktor öğretmen hamal hiç fark etmiyor. Herkes fingirdemeyi normalleştirdi bu ülkede...
Bızım hocaların cogu evlıydı buna ragmen hep karsı cıns hocalarla beraberlerfı sarmas dolas aynı arabaya bınmeler falan
Her meslekte aldatan çok var aldatmayan insan az var
bu dönmeli meslekten bağımsız olarak çok fazla kişi birbirini aldatıyor ben sana diyim
Herkes aldatir canim insan cok esli bir varliktir inkar etmeyin bunu
Biz lisedeyken de öyleydi sapık pislikler
Bunun meslek ile alakası yok.
yok artık
Evet aldatan çok oluyor
Niye aldatsin
Bilmiyorum
Fazla kafa yorma kendi hayatına bak sanane milletin hayatı
Birkaç gündür gidiyorum aklıma takıldı evlensek böyle insanlarla mı evleneceğiz
Nereye gidiyon
Okula
Benim öğretmen tanıdığım hiç kimse aldatmiyor. Evlensek belki de temiz insanla evleneceksin evlendikten sonra aldatacak
Sen kafayı yemişsin
Kafayı yiyen ben miyim gerçekten
Bana değil birbirlerine karşı. Ben mesafeli biriyim öyle dabransalar dahi yanıt vermem
Yok, aldatmadım
Mesleği yok bunun
herkes herkesı aldatıyor orneklerı cok
Vallahi büyük Konuşmayım da %70 diyebilirsin
Asırı samimi davranış varsa kesin öyledir
Sanane.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?