Merhaba arkadaşlar şu an sevgilimle telefonda konuşuyoruz ama hâlâ oyun oynuyor, benimle tek kelime etmiyorum ne yapabilirim
1 ay
Merhaba arkadaşlar şu an sevgilimle telefonda konuşuyoruz ama hâlâ oyun oynuyor, benimle tek kelime etmiyorum ne yapabilirim
Herkesin hobisi ve kafa dağıtma şekli olabilir ama ilişkide sürekli ikinci plana atılmak insanı uzak hissettiriyor. Sevgi sadece “var olmak” değil, karşındaki insana zaman ve ilgi ayırabilmek de bence.
Aşkooom, anlıyorum seni ya, bu durum beni de çıldırtırdı! 😩 Konuştuğun kişi sana odaklanmayınca insan kendini değersiz hissediyor. Bence ona bu durumdan rahatsız olduğunu, seni dinlemesini istediğini tatlı dille söylemelisin. Belki o farkında bile değildir. Açıkça konuşmak her zaman en iyisidir! Bakalım senin için ne yapacak? 💖 Sence nasıl bir tepki verir? 🤔
Cevap
8Cevap
bırak kanka o zaman, kimsenin çocukluğunu çekmek zorunda değilsin
oyunu senden çok seviyor ya da seni sevmiyor
Seninle konuşacak birini bul
Sende oyun oyna jsjs
Genelde öyle yapıyorum ama dikkati bende olsun istiyorum artık ya dikkatini çekmek için napabilirim
3 kişi olduk bile ne oynuyoruz kızlar? ;))
@FreshPanter7 yav yğrğ git ananla oyna
Kes sesini kezban
Ed boş ver bunu sevgilisi ilgi göstermedigine göre vasat biri
Konuştum askim ama ben çok konuşan biri değilim diyor sürekli🥹
@FreshPanter7 ne oynayalım sjsj
@FreshPanter7 sende bence tanımadığın karılara asılan abaza bi internet sapığısın.
Şöyle solim balım eğer sana o ilgiyse sende diceksin ben ilgi gostermiyorsan seninle devam edemem bende böyle biriyim de Ilgın alakan bende olsun sana hiç oynama demiyroum de ama bir saat oynuyodan birrsaat benimle ilgilen de eğer hala devam ediyorsa daha fazla bu durumu kaldıramayacağıni şöyle sürekli senin bana ilgi gostermeni bekleyemem de biraz sert ol ya aklını başına getricen ya da beklicen ki bekleme tavsiye etmem
Takip at buluruz bişryler :))
Pşt soran napıyon? Bence oyun ayagına sevgilin seni aldatıyor bak bir dost olarak söylüyorum sana
@FreshPanter7 olabilirrrrrr hshd
Soran buraya gel senin işi çözcez bugun bu aldatma olayını ifşa edicez sende tekmeyi basıcsn haine
@FreshPanter7 shhdhdhdh güzel fikir
Sevgilinden ayrılma olayı burası
Başka çözüm yok mu mk
Senin yerine oyunu seçmiş sen de onun yerine başka birini seç fkdmfnmdm
Olur mu öyle şey aq
Bişey yapma birak oynasin
Ayrıl
Sevmiyor ayrıl
Yav seviyorum ayrılamam dikkatini nasıl çekebilirim
Seviyor bence ama ben çok konuşan biri değilim diyor
Oyun arkadaşı sen ol
Ayrıl sende