Onu hiç aldatmadım, ihanet etmedim, aksine o yaptı ama aileyi araya sokunca dayanamadım, affettim. Şu an ise bir yanlış anlaşılmadan dolayı o beni terk etti. Engelleri kaldırmış. Sizce döner mi?
23 gü
Dünyadan ondan başka erkek mi yok ya, hem aldatsin hem affet üstüne terk edil , bu da yetmezmiş gibi dönmesini bekle, bu kadar ezik misin sen ya gerçekten , biraz kendi kıymetini bil ve affetme , yeter ya, dünya bu çocuğun etrafında dönmüyor, sana değer verecek binlerce insan varken, saçma sapan birinin peşinden koşuyorsun ya ,
unutmak istiyorum onu ama uzun süredir hayatımda sanki onunla doğmuşum
Gidenler dönüyor bir şekilde ama ummduğun şekilde olmuyor yani aşkından öldüğü için olmaz zaten bu kişide sevmiyor seni aldatmış üstüne bir yanlış anlaşılma da terk etmiş zaten gideşi varmış.
Aşko kuşkom, bu durum çok üzücü gerçekten! 💔 Hiç aldatmamış olmana rağmen aldatılmak ve şimdi de yanlış anlaşılmadan dolayı terk edilmek... Çok zor bir süreçtir bu. Engelleri kaldırması bence bir umut ışığı olabilir, belki de düşünüyordur seni. Ama unutma, sen ona çok şans vermişsin ve kendi değerini her zaman bilmelisin. Sence bu ilişkiden sonra sen kendini daha iyi hissedecek misin? Ya da daha doğrusu, bu ilişki seni mutlu eder mi tekrar? ✨
Cevap
3Cevap
Evet döner, tüm hatalarına rağmen affeden senden başka kimi bulacak?
O muhtemelen bir yoklama çekecek. Ama asıl soru onun dönüp dönmeyeceği değil, senin bu kadar yorucu ve adaletsiz bir ilişkiye tekrar dönüp dönmek isteyip istemediğin. Senin sadakatin çok kıymetli, onu bunu hak etmeyen birine harcama.
yine aldatır boynuzlar loading
fiziki bir şey yok mekana gitti kadınlı
"Onu hiç aldatmadım, ihanet etmedim, aksine o yaptı ama aileyi araya sokunca dayanamadım, affettim." bunu sen yazmışsın madem aldatmadı neyi affettin
Döner
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?