Aldatılan erkek geri döner mi?

Zamanında erkek arkadaşım beni aldatmıştı çok gençken. o üniversitedeydi beni ailesiyle tanıştırdı ailesi de aynı şekilde beni çok seviyordu bir buçuk senemiz gitti ama çoğunlukla görüntülü olaraktan gitti topu topuna 3 kez anca buluşmuşuzdur öyle uzak da değildik aslında. Ben onu saatlerce beklerken bir kız daha hayatına girmiş 2 hafta konuşmuşlar hatta yatmışlar. Ben erkek arkadaşlarıyla en azından kızlarla değil diye daha rahat bırakıyordum. Çok zavallı bir şekilde bekliyordum aldatacağını da hiç düşünmedim. Hatta sordum da ayrılıp baristigimiz sürede birisini seversin aklın onda kalır insanlık hali varsa böyle bir şey çocuk değiliz dedim beni aptala yatırdı saçmalama vs vs. Bu sene de ben ünideyim onun yaptığı şeyler yapmadım sadece erkek arkadaşlarımla falan zaman geçirdim gece dışarı çıktık kızlı erkekli toplu şekilde ama o yediremedi benden sakladığın şeyler var vs dedi ilk zamanlar üzülüyordum düzeldi ben bozdum gibisiyle ama şimdi çok da pişmanlık duymuyorum çünkü onun yaptığı gibi herhangi birini evime almadım ya da evine gitmedim için bu yüzden çok rahat. Ben zamanında boynumu büküp affetmiştim sevdiğim için istemeden bana yaşattığı şeylerin küçük bir bölümünü yaşattım. şu an ne hissediyordur ne düşünüyordur geri döner mi yaptıklarının bir karması olduğunu düşünür mü erkek görüşüyle çok merak ediyorum açıkçası çünkü engellemede bana bir sürü hakaret etti delirdi falan haklı mı sizce

Aldatılan erkek geri döner mi?