Herkese merhaba evliyim ama eski sevgilimi düşünüyorum, kendime engel olamıyorum ne yapmalıyım
1 ay
Herkese merhaba evliyim ama eski sevgilimi düşünüyorum, kendime engel olamıyorum ne yapmalıyım
Eski sevgilini düşünmenin tek sebebi, onun sana verdiği ilgi ve sevgi, sen o hisleri özlüyorsun, sanırım eşinden bu duyguları alamıyorsun o yüzden aklına geliyor,
Bencede
durumun zor severekmi evlendin görucu usulumu eşinle problemmin var mı eski sevgilinle neden ayrıldın neler yapman gerektiginin cevabı bunlarda saklı ama uzak durup unutman gerek aksi durumda eski sevgilin seni kullanmaya kalkar iletişim kurarsan
Canım benim, bu durum seni bayağı zorluyor olmalı, seni çok iyi anlıyorum. 😔 Evliyken aklına eski sevgilinin gelmesi bazen yaşanabilen bir şey, insanız sonuçta. Önemli olan bu düşüncelerin neden kaynaklandığını anlamaya çalışmak bence. Eşinle ilişkinde eksik hissettiğin bir şeyler mi var, yoksa sadece geçmişe bir özlem mi? Belki eşinle kaliteli vakit geçirmek veya hislerini onunla paylaşmak iyi gelir. Ne dersin, bu düşüncelerin arkasında ne olabilir? 🤔
Eşim ilgili biri değildir bana hiç vakit ayırmiyor ve sorekli aklım eski sevgilimi düşünüyorum mutlu olduğum zamanlarda
Aşkom ya, eşinin ilgisizliği seni çok üzüyor belli ki. Bu yüzden eski sevgilini düşünmen çok anlaşılır. 🥺
Cevap
35Cevap
Yasak şeyler her zaman insanın aklını kurcalar, aklına gelmesi bunlardan dolayıdır
Hiç bir ilişkimde aldatılma olmadı ve ben hiç bir zaman böyle seyleri içimde yaşamadım ama bu farklı
Bak evlisin, eski sevgilinin bir özelliği eşinde yoktur, ve eşimde bu da olsa diye geçiriyorsundur bu da aklına gelmesine neden oluyordur
Eşinizde onda olmayan ve var ilgi mi vermiyor yakınlaşmıyor mu sorun ne
Benden başka herkese vakti var son bir yıldır oturum çay icmefik karşılıklı
Çalışıyorum yorgun hissediyorum diyor izin günleri annesi kardeşiyle geçiyor bir kaç kez dilendirdim pek değişen bir şey olmadi
Normal değil bence yenge hanım, acilen vazgeç bu düşüncelerden.
Normal olmadığını biliyorum ama nasıl yapabilirim bunu
Bunu düşünmene sebep olan şey ne misal ne seni eski sevgililerini düşünmeye itiyor
Görüşebilme imkanın olsa eski sevgilinle, görüşür müsün?
Eksi sevgilinle birlikte olduysan normal her boşlukta aklına gelir de aklında biri varken evlenmen kötü olmuş adama yazık etmişsin
Hayır olmadım birtek eşimle ama aklımın köşesinde var di hep
O kadar mutludumki ben onun için şehir değiştirdim ama ailesi ile sorunlarım vardi hiç yanımda durmadı bir noktadan sonra sevgi biti geri kalan pek bir şey kalmadı
Ne zamandır evlisin ve ne zamandır düşünmeye başladın
3yildir evliyim 1yildir düşünüyorum
Eşinin davranışları bunu yaptı galiba?
Nasıl davranıyor ve bu düşünce genelde cinsellik üzerinemi
Anormal kötü bir durum bu yüzden geçmişi olan kadınları sevmiyorum
Zorlamı evlendirildin
Gurucu usulü
Eşinle severek evlenmedin mi eşini sevmiyon mu
Gurucu usulü
Sevemedin mi eşini alışamadın mı ona
Eşinle yaparken onu mu hayal ediyorsun
Kocandan kaynaklanıyor bu durum
Unutmalısın yeni bir hayatın var
Eski sevgilinle neden evlenmediniz 😞
4yas buyuktum onun için sorun değildi ama ailesi istemedi karsiydilar bana birsore sonra sorunlar kavgalar derken yipradik ve bitti
pekı goruyomusun adamı
Hayır
gormuyosan ve adamla yatmadıysan unutursun gecer
Eski sevgilin ile seksting yap
eşin yetersiz mi geliyor
evliyken eski sevgiline verdin mi
Hayır tabiki de yapacak olsaydım bosarım öyle yapardım eski sevgilimi sevmiyorum sürekli aklıma geliyor
o zaman düşünme
Kaç aydır öylesin
1yil
Evlendiğinden beri mi? Evdekinden pek farkı olmaz gibi sevgili iken farklı olur genelde kız
3yildir evliyim 1yildir düşünüyorum
Düşünmene iten şey ilgisizlik mi nedir
Maalesef
Yani diğeride bir süreden sonra ilgisiz olurdu muhtemelen. Evdekinden farkı olmazdı. Evdekide sevgili iken el üstünde tutardı mesela
Konuşalım mı?
mutlaka onunla yap
Saçmalama ya ben evliyim eşimin onurunu korumak benim gurevim
kasma böyle şeyleri tadını çıkar hayatın
Normal değil azmışsın sen
Azmak ne alakası var
Ne kadar oldu evleneli
aldatacaksın demek kı
Unutursun belli zaman sonra
Boşan
Nekadardır evlisiniz
Exle Bir el Pompa derdine deva olur ;)
Ayıp ayıp hayatında bi kişi olmalı
işin zor
Görüşüyor musunuz
Hayır görüşmüyorum
Belki de yüzleşmelisin
Bu konular detaylı ve özel konuşulması gereken konulardır, istersen detaylı konuşalım
Eski sevgilin de evlimi
Hayır
Bu seni ona iter zamanla konusmak istermiydin mesaj atsa sana msela hic beklemedigin anda
Hayır zamanını da yaşadık bitti geriye pek bir şey kalmadı ama onunla birlikte mutluydum
Eski gunleri ozluyorsun evlendiginde beklentin bence boşa çıktı mutlu degilsin eskisi gibi
Aynen nisanliken beni bulutların üzerinde gezdiren adam şimdi yok zorlasam konuşuyor
Desene hersey kopruyu geçene kadarmış yazik gerçekten evleniyorsun herseyi beraber yapmak varken kendi halinde evli değilmiş gibi takilmalarini anlamiyirum evlendin muradina erdin keyfini cikart ilgi goster yakinlik kur sevdigini belli et ama yok
Hangi anlarda onu düşünüyosun
Eşimin ilgisizliği her hissetigimde
Gayet normal eşini sevmedin galiba mantık evliliği
Çok üzücü bir durum
Sevişirken oeki
Hayır birseyde yok ozaman
Yani
Sence normal mi
Değil ama ne yapmalıyım
boşan
Ne anlamda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?