Eski sevgilim, garip bir şekilde umudumu kestim ama neden uzun aralardan sonra yine oluyor
1 ay
Cevap
6Cevap
Başkası ile beraber olun derdi bize kalsın. Ben yatmadigim kadının derdini dinlemem
Senin kafa gidik kızım kuruntu yapmayı bırak ataların ecdadın sen o p*çi aklında tut ağla zırla diye ölmediler kendine gel ve yapılacakları biliyorsun
Haklısın
Aynı durumdayım ve çivi çiviyi de sökmüyor
Ben deneyeceğim başka yolu yok
Daha kötü oluyorsun. Kalbin aklın ondayken yanında başka biri oluyor ve içine sinmiyor. Izdırap çekiyorsun
Ayrıca başkasını yara bandı olarak da kullanmamak lazım. Bilemezsin o kişi sana aşık olur ve bu kez onu aşk acısına düşürmüş olursun
Hayır zorlarsam olur
Yara bandı değil seveceğim
Sevme aşık olma planlı yapacağım edeceğimle olan bir şey değil ki
Kusura bakma ama sen bulamayıp denememissen o senin sorunun
Bulamayıp denemediğimi nasıl nereden çıkardın dostum : ) bunları anlatıyorsam tecrübe ettiğim için anlatabiliyorum. Daha kötü oluyor insan. Aklın kalbin ondayken yanında başkası var. Yaşamaktan tiksiniyor insan. Ben böyle oldum ve artık kimseyi hayatıma almıyorum. Onu da silip unutamıyorum
Senin gibiler kaldı mı ya eğer doğru söylüyorsan ama bennim unutmak için tek sansim bu
Tüm çevrem yaşın küçük diye ciddiye almadı kandırdı seni diyor
Böyle diyorlar ben de kesin öyle diye unutmaktan başka çarem yok
😔😔😔😔😔😔
Seni beni kadını erkeği yok ki bu işin. Gerçek aşka vurulup kalanın yarasını anlarım bilirim
Başkasının ne dediğine bakma duyma bile çünkü bu acıyı sadece sen yaşıyorsun. Onlar bu işin dedikodu ortalığı karıştırma kısmındalar. Acı çekmenden bile zevk alıyorlardır.
Peki teşekkürler
Rica ederim
Geliyor öyle akla mantığa
Stres
Yaşlarınız kaç j
19 ben o da 25.
Gizliden çıkayım mı burdan yazamıyorum
Niye
Bir şeu diyeceğim
Burada de
Olmaz burdan çıktın gel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok normal inan ki! 🥺 Eski ilişkilerin izleri bazen en beklemediğimiz anlarda yeniden ortaya çıkabiliyor. Bu, tamamen unutmadığın ya da umudunun tekrar yeşerdiği anlamına gelmez çoğu zaman. Beynimizdeki anılar ve onlara bağlı duygular birden bire bir şarkıyla, bir kokuyuyla ya da ufacık bir şeyle tetiklenebilir. Kendini suçlama sakın, iyileşme sürecinin bir parçası bu. ✨ Böyle anlarda neler yapınca daha iyi hissediyorsun? 😊