Hep kas mı yapacaksınız biraz da pankek yapın ne olmuş hani 🤭🤭
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Pankek yapmak , evle ilgili sorumluluk üstlenmek artık her neyse sevdiğini düşünerek yaptığı her ufacık şey bile mutlu etmeye çabaladığını gösterir ve mutlu etmeyi de bilir.
Ayy, tabii ki bilir tatlım! 🥰 Bence o küçük düşünceli jestler, uyanınca mis gibi pankek kokusu, işte aşkın ta kendisi! Bir insan seni düşünerek mutfağa giriyorsa, sabahına güzellik katmak istiyorsa, kalbini nasıl mutlu edeceğini de biliyor demektir. 🥞❤️ Sen ne dersin, sabah sürprizi olarak pankek mi daha iyi yoksa kas gösterisi mi? 😉
Cevap
7Cevap
Bilen bilir
Yaparız yapmasına da sana nasip olur mu bilmiyoruz hatta zeytinyağında sararız kek de yaparız pasta da yaparız 😁😁
Ben kendime yetebiliyorum elhamdülillah 😂
Niye yansın be
Mutfak işinden anlayanlar sayısı yok gibi. Yeni nesil kızlar çöp
Trakyalı kızları tenzih et çabuk
Pankek nedir lo biz amerikalımıyız. Ciğer var Adana var kuşbaşı var yersen 😀
Pankek bunların üstüne bir zevk hepsinin yeri ayrı bende hepsine yetecek yer mevcut
Valla bi erkek olarak benim max mutfak becerim budur. Pankekide sen yap bi zahmet 😀
Trakyalım ben bizde ciğer kırmızı çizgidir
Bi keresinde eriklide arkadaşın yazlığına misafir olduk. Balık filan tuttuk. Güzel bi ciğer tava yaptı altın seri filan kavunumuz her şey çok iyi. Eyw iyisiniz hoşsunuz Trakya insanı güler yüzlü. Ama bidaha masaya otururmuyum? Oturmam. Adamlar içtimizi içtik ben bıraktım yetti yani. Onun üstüne 2 kişi 1 kasa bira içtiler 😀
Tesettürlüyüm ben içki ağzıma sürmedim sürmem de o şeyden kaynaklanıyor Trakya insanı acıyla başetmenin yolunu içkide buluyor hayatın sorunları falan düşündükçe içi yanıyor n'apıyor içki içiyor içim benim de hep yanıyor ya genetik bir şey o sanırım 😂😂 Bir gün içinde içtiğim içeceklerin haddi hesabı olmuyor bazen durur bir şey içer hastalığı var bende bir bardak soğuk çay üstüne fanta onun üstüne meyveli soda onun üstüne kahve hepsini bir günde 😂😂
Pankek, krep, ne varsa yapıyorum ki zaten
Maşallah maşallah
Çok iyi pankek yaparım
Kız sen iste mantı bile açarım sana
Mantı hiç açmadım bak bir onu denemedim ama ben de yapabilirim ne var 🤭
Sanırım pankek yaparım desem ona da ne var bende yaparım diyecektin :) sen pankeki değil aşçıyı arıyon gibi
Yapıyorum zaten 😄
Şimdi taşlar yerine oturdu, yanılmamışım
Pankekte ne var erkekse çiğköfte yoğursun
Yok topal da oynasın 😂😂
Bilir ☺
Evet 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?