Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
Ben severim tabi ki de.. beni mutlu eden değer veren insana bende değer veririm yanında olurum onu her zaman mutlu etmeye çalışırım.. ama insanların çoğu kendisine kötü davrananın peşinden koşuyor
Ben beni üzen birisi hakkında fazla kafa yormam. Gerçi öyle de üzülmem. Hayatta her zaman sana saygı gösteren, seninle birlikte olduğu zaman sorumluluk alabilen, duruşu belli, söylemleri ile yaptıkları tutarlı olan insanları biriktirmek gerek. Bir insan bir hatayı ya da istemediğin şeyi ikinci kez yapıyorsa verdiğin değeri kötüye kullanıyordur. Sevgi hak edilen bir şey olmasa bile hak edilmeyende yar olmuyor. İlerlemek için takılı kalmamak gerek.
Kararında bir aşk en güzelidir fazla naz aşık usandırır derler ya o şekilde aşk seni bulduğunda peşinde deli gibi koşan o adamı nefessiz bırakmamak lazım arada gelip ona bir yudum soğuk su vermek onda sizi 40 yıl hatır sahibi yapabilir işte o zaman gerekli çaba ve değerle alınmış bir kadının gönlü gün edilir sevmek sevda olur
Sevda tükendi denilen yerde filizleniyor , kurumuş denilen kayadan pınar gibi fışkırıyor , üzeri çöl kumlarıyla kapansa da buzulların altında da kalsa her çiftin bir sevdası olduğunu düşünüyorum ortaya çıkması zor hatta dediğiniz gibi çok zor ama doğru bir dokunuş o çöl kumlarını uçuran bir fırtına ya da buzulları eriten bir ateş olur ama çabasız her şey olduğu yerde durur.
Seni üzenin peşinden gitmek koşmak sevgi değil, takıntıdır. Eğer benimde sevgim ilgim alakam varsa gönlümü gün edenin hayatına güneş olurum. Ama gel gör ki günümüz sevdacıkları bu kadar özel ve emek vermeye ya da çaba göstermeye layık değil.
Valla seni unursamiyorsa bitirmek en mantıklısı insanlar. icin vakit harcamaya gerek olsugunu düşünmüyorum ömrüne ömür hatacak insanlara vakit ayırmak hayatı keyifli hale getiriyor