Online bir oyundan tanıştık ve aşık olduğunu söylüyor bu mümkün mü birbirimizi gördük ama yan yana gelmedik hiç dokunmadığın birisine delice tutulur mu insan gecem gündüzüm sen oldun diyor gerçek midir
1 ay
Online bir oyundan tanıştık ve aşık olduğunu söylüyor bu mümkün mü birbirimizi gördük ama yan yana gelmedik hiç dokunmadığın birisine delice tutulur mu insan gecem gündüzüm sen oldun diyor gerçek midir
Cevap
13Cevap
Metin2de beni dolandırıp itemlerimi alıp ortadan kaybolan aşkım İlkbahar seni unutmadım
Güldüm affet😂
Benim arkadaşım evlenecek temmuzda lol oynarken tanıştığı kızla
Gerçek olabilir ama ne kadar gerçekse o kadar korkunçtur. Bilhassa 20 yaş üzerinde.
İki tatlı lafa kanmayın Allah bilir kaç kişiye gecem gündüzüm ayım güneşim sensin demiştir 😂
Kanmak değil onu az çok tanıdım ama bilmiyorum belkide haklısın bişey olacağından da değil sadece vicdan yükü çekiyorum çünkü istemiyorum
Gerçektir
İlk görüşte aşk bu
Komik mi
Öyle aşklar kaldı mı
Ne kadar oldu tanışalı?
2 ay
İlk aşık olduğunu sevgili olduktan ne kadar sonra söyledi?
Sevgili olmadan aşık olduğunu söyledi
Direk red flag. Kaç kurtar kendini.
Ya zaten bişey olacağından değil 🤣
Buna psikolojide manipülasyon deniyor. Başta böyle hafife alanlar sonradan ciddi şekilde düşüyor manipülasyona. Çünkü bi yerden sonra bunları duymak, ilgi görmek hoşuna gitmeye başlayacak. Bundan biraz sonra bunları yapan kişiden hoşlanmaya başlayacaksın.
Öyle sözler söylüyor ki şair gibi belkide haklısın çünkü her kadın güzel sözler duymak ister zamanla etkilenir keza bende etkilendim yalan değil ama amaç ne neden uğraşsın yapsın
Muhtemelen cinsellik amaç. Etkilendiğini söylüyosun. Daha fazla düşmeden ona hallet konuyu.
Başka şehirde yaşıyor epey de uzak yani o kadar uzaktaki birisine ne bileyim garip
Mesafe sevmeye engel değildir. Birini gerçekten seviyosan sana en yakın yerdedir zaten, kalbindedir. burada sorun mesafede değil. Psikolojide daha sevgili değilken doğru düzgün tanımazken bu kadar büyük büyük konuşmalara love bombing deniyor. Ki love bombing manipülasyonda üst seviyedir.
Biz epeydir konuşuyoruz oyunda dediğim gibi numara verince hızlandı her şey de neyse öylesine sordum zaten bişey olacağından değil benden küçük birde zaten :)
Öylesine sormadın. Etkilendiğin için sordun..
İnandırıcı bulmadıgım için sordum :)
Etkilendin ama inandırıcı gelmedi. Duygusal boşlukta olabilir misin?
Evet güzel sözler duymak hoşuma gitti ama inandırıcı da bulmuyorum bunun adı duygusal boşluk mu bilmiyorum ama
En son ne zaman ilişkin oldu?
Karışık boş ver 😅
O gülücük son ilişkinin pekte iyi bitmediğini, az da olsa hala etkisinin devam ettiğini gösteriyor 😉
Belki..
Kesin dediğim gibi olmuş. Paylaşmak istersen elimden geldiğince yanında olmaya çalışırım. Fırtına dinmiş ama rüzgar hala arada devam ediyor..
Önemli bir durum yok teşekkür ederim düşünmeniz yeter kafam rahat gerisi önemsiz
İçin de rahat mı? 😊
Eh biraz özlem var ama geçer gider
Yüzleşmemişsin daha hiçbişeyle. Bazı şeyleri kabullenmemişsin de daha. Bunlar olmadan o defter kapanmaz. Ama sen özellikle uzak duruyosun yüzleşmekten. Üzülmek istemiyosun. Çünkü olanlar yeteri kadar üzmüş seni. Farkında değilsin, bi döngüye girmişsin. Önceki ilişkin zaten epey sorunlu. Yine sorunlu birini çekmişsin kendine. Sanırım geçmişinde de bazı sorunlar var, hala tamamen kapanmayan.
Benim geçmişimde aşk ilişkilerinden çok daha ciddi sorunlar var o yüzden çokta önemli değil kimin naptıgı bana değmeyen yılan bin yaşasın
Baban değil mi?
Ailevi diyelim
Sanırım uzun zaman sonra ilk defa biri bunları fark ediyor. Üstelik sen anlatmadan. Birazcık tetiklendin gibi sanki.
Kanka senin amaç ne gerildim ben😁
Vallahi kötü bi amacım yok. Bazı şeyleri halletmezsen etkisini bi ömür yaşarsın. Aile sorunlarının ne kadar can yakabildiğini fazlasıyla tecrübe ettim küçük yaşımda. Kimseyle paylaşamazsın kolay kolay. Utanırsın, çekinirsin. Ailendir sonuçta, paylaştığın kişi kötü bilecek. Bunu sana karşı kullanma ihtimali zaten yer bitirir insanı. O yüzden genelde aile sorunları hep kendi içinde çözülmeye çalışılır. Bu da insanı aynı döngüye sokup durur işte..
Halletmek mümkün mü herşeyi konuşarak çözülmez bazı şeyler
Fiziksel olarak hallolmuyo aile sorunları. Çok denedim, elimde patladı her seferinde. Bakış açını değiştirerek üzerindeki etkisini minimize edebiliyorsun ama. Ben böyle çözmüştüm.
Anlaştıysanız olur niye olmasın
Bu durumda sen cok guzel olmalısın
Bu aşk değil hormon patlamasi
ihtimal
Psikolojin bozuk
Palavra
Olunur tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım benim, aşkın nerden geleceği hiç belli olmaz ki! 🥰 Online tanışmalar bence günümüz aşk hikayelerinin en tatlı başlangıçları olabilir. Önemli olan o duygusal bağın, kalpten kalbe kurulan iletişimin gücü bence. Eğer hisler gerçekse ve birbirinizi tanımaya devam ediyorsanız, bu çok mümkün! Bence her şeyin en güzel yanı da bu beklenmedik anlar zaten, değil mi? Peki sen ona inanıyor musun? 🤔💖