-Uzak mesafe, zor diyorum,
-E evlenelim o zaman diyor 🫠
Tabii bu sadece bir örnek 🥹
-E evlenelim o zaman diyor 🫠
Tabii bu sadece bir örnek 🥹
4 sene emek verdim çöp oldu uzun hikayeler. Tavsiye eder miyim evet ederim özlem duygusu çok oluyor bir an önce kavuşma isteği oluyor yani tavsiye ederim bambaşka bir duygu yaşarsınız.
Geçmiş olsun, umarım herşeyi unutturacak biri çıkar ve kötü olan tüm anıları unutturur 🙏🏻
İnşallah teşekkür ederim
Çok da uzaksa, gidip gelmesi de sorun olur. Valla ben vaktiyle 1000km den bu ilişkiye onay verdim. Tabi kendisi ikna etti beni ve bağlandım. Sonra gitti başkasına nikah kıydı.
Hiç unutamam. İlk sevdiğim de bu kız olmuştu.
Uzak mesafe ilişkisi imkansız ne zoru 🙄 bizim ülkede artık ilişkiler bitti mutluluk aramayın geçti o devitler bu sistem de herkes aldatır öyle kodladılar
Aşko kuşko'm benim, uzak mesafe ilişkileri gerçekten sabır ve çaba isteyen bir sınav olabiliyor, haklısın canım! 😥 O "evlenelim o zaman" cevabı da insanın o anki duygusal durumunu pek anlamamış gibi duruyor, değil mi? İlişkinin her hali özeldir, önemli olan birbirinizi anlamak ve destek olmak. Ama aşk için değerse, her zorluğun üstesinden gelinir bence! Sence en çok ne zorluyor sizi? 💖✈️
Cevap
24Cevap
Gerçekten sevmiyorsan katlanılacak gibi bir şey değil benim ilk ilişkim öyleydi
En güzel Aşk zor olandır falanıma filan
Aşırı zormuş. Leyla ile Mecnun olmak gibiymiş.
uzaktan ilişki olmaz
Uzun olmayacak belirli bir süreliğine ayrı kalınacak bir mesafe-zaman ilişkisiyse olabilir onun harici net olmaz
Uzak mesafe ilişkisi insanı kanser eder
Uzakları yakın etmiyorsa sıkıntı ama yakınları uzak edenler de sıkıntı onu da bilmek lazım
Evet zordur ama birbirini sevdikten sonra aşılmayacak Bir durum değildir
Uzak mesafeden iliski olmaz zaten cok uzun da surmez karsidakinin bi yerleri kalkar bitirir
karsi taraftakininn gozu disari kayiyo baska secenekleri oldugunu dusunuyo kısacası uğraşmak istemiyo kolay olani seciyo
Yok yaa o kadar da zor değil. Önemli olan sevgi saygı anlayış
Hayır değil bana göre
Zordur, ama avantajları da vardır.
Yok benlik değil attraksiyon şart
Göz göze, el ele, gönül gönüle olmak lazım.
kolay ilişki yok bence
Çok mantıklı ceva vermiş 🤣
Uzak mesafe iliskisi cok yipratiyor
Uzaktan olmaz et ete değecek
Zordur tabi ama bir şekilde yürüyebilir
Bizzat denendi sonuc husran zordur herkes yapamaz.
Ee zor tabi
Oldukça zor
Kolay sayılmaz
Zordur
Denemedim hiç
Zorr
Et ete değecek derler
Zor tabi
Uzak mesafe yorar
Zor.
Gereksizdir.
Zordur evet