9 aydır sanal sevgilim var, bayramda beni ekip arkadaşlarıyla tatile giderse ne yapmalıyım?

Merhaba direkt konuya gireyim 9 aylık sanaldan bir sevgilim var ama aynı memleketteniz ve birbirimizi daha önce gördük tanıyoruz yani bazı sebeplerden uzağız ama hiç sevgili olarak buluşmadık ben bayrama yanına gitmek için baya her şeyi ayarladım hediyeler bile aldım bugün bana bayramda ben arkadaşlarla İzmir'e gitsem olur mu dedi ben de baya istemediğimi belli ederek kendin bilirsin dedim ama yüzde 99 gidecek hatta buluşma günümüz doğum günüme falan denk geliyordu baya her şeyi ayarlamıştım anneme bile dedim hatta aramız hep çok iyiydi baya ilgili orasına bir şey diyemem ama bu beni çok kırdı ne yapmalıyım ne demeliyim hangisi olursa fark etmez bana arkadaş tavsiyesi vermeniz lazım bir de bazen sürekli arkadaşıyla telefonda konuşuyor zaten ben sınava hazırlanıyorum çok vaktim yok azıcık vaktimde de arkadaşı ile konuşuyor ama beni çok seviyor ondan eminim
9 aydır sanal sevgilim var, bayramda beni ekip arkadaşlarıyla tatile giderse ne yapmalıyım?