Güncellemeler
1 yıl
Ayrıldım ve engelledim kafamda kuruyormuşum Allah için ne işin var senin orada neyse teşekkür ederim hepinize
2 kız 2 erkek gidecekler ve bir kız yakın arkadaşı diğeri de diğer arkadaşının sevgilisi bana da gel dedi ben o tarihlerde işim gereği başka şehirde olacam gitmemesi gerektiğini söylüyorum para verdiği için gitmekte ısrar ediyor ne yapabilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İyi yapmışsın arkadaş ayağına orada işlerini görecekler :D şimdi sen ayrıldın ya yapmicaktik sana inat yaptık der :D
Geçmiş olsun, sana ızdırap dolu günler sevgiline iyi eğlenceler, sonucu ayrılık olur bu hikayenin
Yani aldatır mı
İki kız iki erkek gidiyorlar her şey olabilir
GÖNDERME güzel kardeşim mısın
Ya iki seçenek sunacam ya ayriliriz ya da gitmezsin diyecem bakalım ne diyecek
Puahaha. Kuruntulusun diyip manipule edicek. OLMA
Yok manipüle edemeyecek cevap verdikten sonra gidecem derse engelleyecem bitti yazip
Güzel
Ayrıldım ve engelledim
Hayırlı olsun. Umarım iyi biri çıkar karşına. Benim tavsiyem sevgililik yolu çirkin bir yol. Temiz kal
Sen de buna inanıyor musun prenses?
Biraz inandım ama şüphe var içimde ayrılacam galiba
Ayrıl knk ben arkandayım.
Ayrıldım ve engelledim
Aldatıyor geçmiş olsun
Ama benimde gelmemi ilk teklif etti
Puhahah gelmiceğini biliyor çünkü
İki kız iki erkek tatile otelde kalırlar birde oooo grup olur sende ne yapacaklar orada
Ay şu an daha çok içime kurt dustu ben arayayım onu iki seçenek sunayım gitmezse devam eder giderse yürüsün gitsin ayrilirim
Nerede kalıcak sor bakim iki erkek iki kız sevgilisi varken nereye gidiyor başka kızlarla aynısını sen yapsan hoşuna gider mi
Ayrıldım gitmeyi tercih etti tatile
Seninn haberin ne zaman oldu parayı ne zaman vermiş
Bugün söyledi akşam o andan beridir ve başka şehirde isim olduğundan haberdar o günlerde iptal de edemem bide kendisi istese birkaç gün sonra gider tatile para konsuunda sıkıntı yok onda ama neymis parası ölmesin aşırı sinirliyim şu an
Ne zamandan beri sevgilisiniz ne zaman gidicekmis
4 yıldır sevgiliyiz haftaya salı gidecekmis
Sevgilisi varken yapması çok saçma
Sinirlenmen doğal. Yanlış kişiye vakit ayırmışsın. Şimdi gevşe kendine gel ve ders çıkar. İyilerle karşılaşırsın umarım.
Uzun süreli bir de. 100% aldatıyordu. Neyse sen zarardan dönmüşsün. Hayırlı olsun
E baya çift gidiyo bunlar
Sen mi ayrılırsin biz mi ayrılalım
Siz zahmet etmeyin ben ayrılacam galiba
Yani bu kadarı da pes
Ayrildim
Oh çok şükür
mağaramda mutluyum
Bende
Saçmalamaaaaaaaaaaâa
Stresli durum
Öyle
Ne yapmayi düşünüyon
Ayrılmayı galiba ayrılacam ya tatile gitmezsinnyada ayriliriz diyecem
Karakteri nasıl kızlara yakın olur mu
Olur kesin olacak aldatmak için gidiyor o yüzden ayrıldım ve engelledim
Yakin arkdsi olan kiz verir mi seni bilmiyor mu?
Yakın arkadaşı olan kız zaten peynir türünden
Iyi yaptın sen o zmn shjs
Vaktin var mı