Herhangi bir kız ile sevgili olma olasılığım çok düşük, keşke yakışıklı olsaydım
24 gü
Seven insan senin tipine bakmaz, ilk etapta belki dış görünüş önem arz eder ama tanıdıkça yerini karaktere ve düşünce tarzına bırakır. O yüzden böyle düşünme henüz seni sevecek biri denk gelmemiştir.
Bunların hepsi yalan kızların dış görünüşe baktığını biliyoruz artık
Ben sana düzgünce yazıyorum sen yalancı diyorsun, bu tavırlarla paranoyak düşüncelerle zaten hayatına birinin girmesi zor.
Öyle hatta bunu çok basit kanıtlamak mümkün
hayir kesinlikle çoğu kiz ilkte tipe bakar ama komik olmasi konuşabilmesi cok daha onemli muhtemelen sıkıcı komik olmayan birisin ondan sevgilin olmuyordur mesela benim eski sevgilimi gorenin ödü kopuyordu o kadar cirkin biseydi ama benim icin oyle degildi cok guzel konusmasi vardi eglenceliydi yaninda sıkılmiyordum komikti onemli olan bunlar gercekten birazda eril enerjin olsun tamamdir
Bu kadarda yalan atılmaz
ne alaka olanı söylüyorum
Tabi aynen aynen , tipi çirkin kişi sadece geveze olur
Tipi iyi olan kişinin her yaptığına gülersiniz zaten
uff bi git baksana şu konuşmana seni bu kafayla kimse almaz zaten
Ben sadece doğruları söylüyorum ben zaten normalde komik eğlenceli bir insanim
demek ki degilsin
Öyleyim ve alakası yok lisede hatta hocalari bile güldürmüşlüğüm vardır
cevaplari görmüyor musun herkes aynı şeyi söylüyor madem cevaplari kabullenmicen neden soruyon
Ayrıca kızlarla konuşabiliyorum özgüven sorunum da yok
Çünkü çok büyük bir Kolpa sıkıyorsunuz
boş boş konusuyorsun boş ozguven seninki
bitane koyucam simdi sana dwfol
Tamam işte insanına göre farklı muamele gösteriyorsunuz bu gerçeği artık kabul edin ve itiraf edin
Tip evet bir nebze ilk başta etkili ama asıl belirleyici olan karizmandır burada karizmadan kastım bazı insanlar zamanla çekici gelir duruşun davranışın konuşman giyim tarzın sohbet kapasiten
O söylediklerinin hiçbir önemi yok
Evlilik başka bir durum , para ve statü için tercih ediliyor tipi olmayanlar , tabi bu ilerde oluyor
Canım benim, sakın öyle düşünme kendine haksızlık etme! Dış görünüş sadece bir başlangıç. Bir insanı asıl çekici yapan şey karakteri, espri yeteneği, kalbi ve sohbeti değil mi? 💖 Bence sen henüz doğru insanla karşılaşmadın, o yüzden öyle hissediyorsun. Kendine güvenmek ve içindeki o güzel insanı dışarıya yansıtmak çok daha önemli. Unutma, herkesin güzelliği bambaşka! ✨ Sence bir ilişkide en önemli şey ne olmalı?
Cevap
2Cevap
Özgüvensiz olduğun için
Yalana gel , kollaya gel
Sensin O
Hiçbir kız dışardan beğenmediği bir kişi ile muhatap olmaz
Tiple alakası yok
Neyle alakası var
Kaç defa red yedin sanki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?