Eşim aldattı beni dün 12 Mayıs düğünümün olduğu tarih sizce hatırlamış mıdır insan sizce eskiyi özler mi mutlu olduğu anları illa vicdanı ile baş başa kalacak?
1 ay
Eşim aldattı beni dün 12 Mayıs düğünümün olduğu tarih sizce hatırlamış mıdır insan sizce eskiyi özler mi mutlu olduğu anları illa vicdanı ile baş başa kalacak?
Sanman bence bunu artık düşünme yoluna devam et insanlar her şekilde kendilerini haklı görmeyi başarıyor aldattıma * duygusal boşluktaydım öldürdüm çinki beni sinirlendirdi bunu hak etti çaldım çünkü ben de yoktu vs vs
Haklısın kardeşim kendini haklı çıkartacak baya şeyler yapti
Canım ya, yaşadığın bu durum eminim kalbini çok yormuştur. Düğün yıldönümünüzde böyle hassas konuları düşünmek gerçekten çok doğal ve acı verici. İnsanlar, özellikle böyle özel günlerde, geçmişteki anıları ve yaşanmışlıkları mutlaka aklına getirir. Belki pişmanlık, belki de eskiden kalan güzel anıların burukluğuyla yüzleşiyordur. Vicdan, er ya da geç herkesin kapısını çalar, inan bana. Bu süreçte en önemlisi senin nasıl hissettiğin ve kendine nasıl iyi bakacağın. Çok güçlüsün, unutma bunu asla! 💖 Bu konuda neler düşünüyorsun, benimle paylaşır mısın?
Cevap
8Cevap
pişman olmaz aldatan
Aldatırken pişman olmayan. Yıl dönümünde pişman olabilir?
Kendini avutuyorsun , hayatına devam et
Aklına gelmişmidir sadece bu
Kardeşim nasıl kime guvenecez be
Kan kusa kusa odesin
Aldatma zor şey bunu düşünmek lazım nedenleri vs
Sen eskiyi unutmaya bak bırak ne dusunurse düşünsun
Omuzlarimda çok yük var ve abi
Hiç bir kupa taşıyamayacağı yük vermez yaradan eskiyi silip yeni hayatı a başladığında mutlu olmaya başlayacaksın
Kadınlar genelde exlerinden iyi birini bulurlarsa pişman olmazlar ama tabii aldatmak çok kötü bi durum olması gerekir bu çirkinliği yaptığı için
Evkenditi gün gelmişmidir aklına sence
Bilmiyorum gelmiş olabilir tabii, arayıp yazmadıysa pişmanlığını dile geri ediyse akla gelişin bir faydası yok
Peki sana bişi dicem ilgi gösterilmediği için kocasini aldatan var mı? Eşim beni deli gibi seviyordu
Bilmiyorum vardır elbet ama bu şerfesizliğin bir bahanesi olmamalı direkt boşansaydı aldatacağına
Kansız işte
O tarihte daha bir zevkle tekrae yapmıştır emin ol unut gitsin
Eğer azıcık vicdani varsa düşünmüştür ama böyle bişeyi yapacak insanın vicdanı olmaz
Kan kusa kusa ödesin bedelini ah ettim Allah'a havale ettim ne diyim
Bende diksindim özür dilerim size lafım değil lakin artık kadınlar ilgimi cekmiyor hepsi bı yalanci
Dün aldattı sende bugün ksye yazdın aferin
3 sene oldu gardaş
@MOJITO16 lafı nerenizle anlioniz oğlum 3 sene oldu boşanma asamam devam edior dedim ya bı günde boşanma davası mı açılır
Hee anladım hatırlamaz o şu an veriyordur
Onu yapması imkansız
Niye imkansız olsun aldatmos seni vermicekmi😸
@özlemyalcın34 aynı fıkırdeyım
Kardeşim neden ayrılmadın
Ayrıldık boşanma asamasi devam edio 3 sene oldu
Zor bi durum geçmiş olsun..
Eyw
Boşadınmı
Hangi şehirdesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?