Bugüne kadar hep ama hep iyi olmaya çalıştım, sevdim, sevgimi verdim, şu kadarcık olsun değerim bilinmedi, artık evlenme isteğim yok
1 ay
aman olmasın. evlilik zaten ülke koşullarında oldukça zahmetli bombok bi deneyim. öyle olmasa erkeğe bak kadına bak hepsi evlendikten sonra yaşlanıyor.
Yaş geçtikçe daha çok korkuyor insan cahilken onemsemiyor sanırım o yüzden evlilik daha kolay oluyor olgunlaştıkça hayatın zorluğunu görüyor korku da oluyor o bakımdan
Canım benim, böyle hissetmen o kadar doğal ki! 😔 İnsan sevgi ve değer görmek ister, karşılığını bulamayınca hayal kırıklığına uğraması, hatta bazı konularda hevesinin kaçması çok normal. Kendini bu konuda asla sorgulama. Aslında bu durum, senin içindeki o güzel sevgiyi koruman için bir işaret olabilir. Belki de bu aralar biraz kendine odaklanma zamanıdır? Ne dersin? ✨💖
Cevap
24Cevap
25 yaşındayım, 7 aylık evli ve 2 aylık hamileyim. Ben evlendiysem, gerçekten herkes evlenir.
Neden ki canım sende ne var gayet iyisindir
Geçmişte yaşadığım çok şey var.
Anladım canım bilemiyorum bakireyim helal olması benim için daha iyi olacaktır ama gerçekten kim değer verdiysem kime sadık kaldiysam asla karşılığını göremedim helalinden yuva kurmak istiyorum kimse yanaşmıyor sebebsiz yere terkediliyorum
Erkekler takılmıyor pek bekarete ki kendileri zaten bakir değil, çoğu yani. Ama bu demek değil ki mutlaka biriyle yapılmalı. Yanlış şeyler olabiliyor hayatımızda, küçük yaşlarda oldu benim de ama yapacak bir şey yok. Üzme kendini mutlaka birisi olur. Yaşadıklarımı anlatsam inanmazsın bana yani, ben evlendim düşün.
Haklısın canım erkeklere göre farketmez belki ama bu kişisel bir istek aslına muhafazakar düşünce vicdan rahatsızlığı yaşamamak için hadi bekareti geçtim karakter olarakta görünüş olarakta asla kötü değilim hadi görünüşüne geçtim karakter olarak kendime çok güveniyorum bilmiyorum ne diyeceğimi artık kime sana vereceğimi bilmiyorum
Şans gerçekten, inan ki başka bir şey değil. Ben çok şey yaşadım, 27-28 gibi evlenebilir miyim acaba diyordum, şu an bebeğime hamileyim yani bana bile düşününce mucize gibi geliyor. Karakterle, bekaretle hiç ilgisi yok inan ki. Sıkma canını.
Allah daha iyi etsin canım peki nasıl oluyor yani bir anda mi evliliğe nasil geçiyorsunuz benim iliski sürem bugüne kdr 2 ayı geçmedi hiç
Ailemin bir yakını vasıtasıyla tanıştırıldık, eşimle yani. Ben çok etkilendim zaten , hızlı ilerledi biraz :D Onun niyeti evlilikti, ben acele etmiyordum ama ikna oldum.
Azcık daha sabır et ablacım eminim bu sabrın sonunda çok güzel bir evlilik yaşarsın
İnşallah umudum azaldı gerçekten neden beni sevmek bu kadar zor geliyor insanlara anlamıyorum
Kadınlarımızın yaptığı en büyük hata. Evlenmeyi bir amaç olarak görüp ona endeksli insanlarla tanışmak. Halbuki hayatınıza aldığınız/alacağınız insan size evliliği hayal ettirir veya ettirmez. Yaş geçiyor psikolojisine kapılıp gidenler ya boşanıyor ya da proje evliliğine devam ediyor.
Kendinden odun verme hiç bir zaman. Bırak seni sen olduğun icin sevip el üstünde tutmaya çabalasınlar
Değer görmeyince insan sevgiden değil, sürekli kırılmaktan yoruluyor.
Âşık, sevgilisinden karşılık beklemez; çünkü o zaten sevgilidir. Sen âşık olmadın ki!
Biri çıksa sen evlenmek isteyene kadar seni beklerim
Bana bir şans ver dese
İnsan sürekli emek verip karşılığında değer görmeyince sadece kişiden değil, evlilik fikrinden de soğuyabiliyor
Bir kadının neden evlenme isteği olur ki boş ver hayatını yaşa sjsjsjsj
Hayat nasıl yaşanır? İstediği zaman istediği yere imkanları dahilinde gidebilme, imkanları dahilinde tatile gidebilme, arkadaş edinme bunlar evlenince olmuyor mu? Bekarken mi oluyor sadece?
@NickSevmeyenlerden kısıtlanıyor
Hayat yaşamak seks yapmak mı sadece? Seks yaptım hayat yaşadım mı oluyor?
kadınlarımızın yaptığı en büyük hata diye başlayan bir yoruma yorum yaptım silmiş yorumu ya da soruyu soran silmiş bilmiyorum.
@NickSevmeyenlerden bu sizin aklınıza ilk gelen ben böyle birseyi savunmadim. Evli değilim ancak cevremde gördüğüm evli kadınların çoğunun kız arkadaşlarıyla bile buluşma konusunda kısıtlandığı
Öyle erkeklerle evlenmesinler o zaman.
Normal tabi yeni boşandım bende. Sakin evlenme
Rabbım iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın sizii
İnşallah çok sagolun 🙏
Pes etmek yok nasibin seni bulacak inşallah
İnşallah duan için teşekkür ederim 🌸
Ricalar
Yanlışın şu alma verme dengesini kuramamışsın
Nasıl yani
Bas baya hep sevdim felan buna gerek yok ne alıyorsan onun dozun da değer sevgi ver ancak öyle zarar görmezsin
1 kere soğuk yaptım haklı yere benden ayrıldı.
İlişkideki en büyük yanlış şu alma verme dengesi ve alanlara saygı kadınlar her olayı büyütme eğilimini hep gösteriyor neden soğuk yaptın mesela
1 gün boyunca beni sadece 1 dk aradı geceye kdr konsere gitti aramadı yazmadı ertesi gün ben yine yazmadı ben yazdım
Bu erkek sana uygun değilmiş bir kere şeffaf değil şeffaf olsa bunları da dert etmezdin bence
En iyisi mantıklı bir karar
Başı neyse sonu o olur yol yakinken dön
İşin yok mu hit çalış boş ver
Yaş ilerledikçe azalıyor.
Evlenmek başlı başına saçma.
Evlilik mi 🤮 delimisin boş ver
Pes etmek yok gün doğmadan neler doğar
Pire için yorgan yakmayın
Ama yok bulamıyorum en iyisi bile dediğimiz en kötüsü çıkıyor kime guvenicemi bilmiyorum
Bu hep böyleydi ki
işte değer verdikçe değersizleşiyor insan
Normal
Üzmüşler seni prenses
Sende haklısın adam yok piyasada 😂
Kanka canın sevismekte mi istemiyor be
Hayır helal olması benim için daha iyi.
Sevmeden nasıl sevişiyorsunuz? İsteyebiliyorsunuz bir insanı?
Sen neden hep kadınların yorumlarının altına görüş atıyorsun kral hayırdır?
Erkeklere de yorum yaptım erkeğin biri silmiş yorumumu. ne yapayım?
Tamam dayı anladım
Dayı sensin 4. m... k.
Aynı duruma geliyorum yavaş yavaş
Napcan simdi
Aile evindeym devam yani ne yapaym
Bilmiyorum eskisi gbi istemiyorum
Onla yattın mı ki
Hayır bakireyim.
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?