Yoksa evde kadın/erkek hissetmedikleri için mi bu yola başvururlar? Dinlemek istiyorum yargılamadan
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çoğu zaman suç hep dışarıya atılıyor, şeytana falan. Ama iş o kadar basit değil. Evde her şey yolunda gibi görünse bile insanın kafası bir anda başka yere kayabiliyor. Bu biraz karakter meselesi de; kim neyi nasıl yaşıyorsa, neye meyilliyse onu gösteriyor. Sonuçta her şey dışarıdan değil, içeriden de şekilleniyor. Yapacak olan zaten bir şekilde yolunu buluyor.
Canım ya, bu konu gerçekten çok derin ve karmaşık bir mesele biliyor musun? 🤔 İnsanların aldatma nedenleri o kadar çeşitli ki! Bazen ilişki içinde eksik hissedilen bir şeyler olabiliyor, bazen yasak meyvenin cazibesi ya da heyecan arayışı... 💔 Bazen de kendini yeterince değerli veya çekici hissetmeme durumu etkili olabiliyor. Yani öyle tek bir cevabı yok bence. Senin aklına başka neler geliyor bu konuda? 😊
Cevap
3Cevap
Aldatma bazen eksiklikten, bazen egodan, bazen heyecandan olur; ama çoğu zaman temelinde kişinin sınır yönetimi vardır.
Hic aldattiniz mi peki?
Çoook
Gerçekten mi? Acaba aklimdaki sorulari sınırımı aşmadan dm den sorma şansi? var mi?
Şaka yapıyorum ben kimseyi aldatmam 😐
Her şaka bir gerçek barindirmaz mi :)
Hem bu dediklerin olabilir hem de nankörlük ve heyecan arayışı olabilir
Senin sordugun sorulara bayiliyorum. Hoş geldin
Teşekkürler
Eşlerindeki bir eksiklikten dolayı olabilir ya da heyecan aradıkları için
Heyecan tek başına neden olamaz diye düşünüyorum
Hızlı tüketimin sonucu bunlar. Ama ne olursa olsun aldatmak iğrençliktir.
1defa yaptin mı alışkanlık haline geliyor yetersiz ilgi kaynakli bence
Yaptiniz mi peki?
evet
Konuşma şansimiz var mi? Aklimdakileri sormak icin
Yargilamam veya rahatsiz etmem merak etmeyin
Insanlar herseyi cabuk tukettikleri icin yeni heycan ariyor. Aliskanliklari duzeni bozulmasin diye cesaretsizlik yapip herkesin hayatini mahfediyorlar
Evli misiniz peki?
Degilim ;)
Aldatmayi düşünüyor muydunuz peki ilişkinizde?
Yok dusunmedim hic. Sonuc olarak herkes kendine yakisani yapiyor ;)
Kişiye göre değişmekle birlikte çoğu ilgi eksikliğine bağlı olarak tatminliğini karşılama
Hic aldattiniz mi?
Hayır
Kadın aldattığında erkek yetersiz olduğu icin aldatıyor ama erkek aldattiginda tam tersi eşine yetişemediği icin daha düşük kolay birine kaçıyor
Aldattiniz mi hiç?
Yok ama yapsam da daha iyisini bulup birakmisimdir
Yapmadim ama yaparsamda iyisi olacagi icin mi diyorsunuz
Evet
Yani %60 ihtimalle boyle bir şey olsa aldatmakda sorun yaşamam gibi bir şey dusuncrniz
Yani şöyleki ben daha iyisine layığım der giderim
Terk ederim yinede baska birnm iliskiyede hemen baslarim yani
Ya kadin daha iyisini bulunca gider erkek daha kötüsüne kaçamak yapar sonra it gibi pişman olur bu yuzden kadin dönmez ama erkek geri döner
Anladim. Samimi cevaplarin icin teşekkür ederim
Rica ederim
Bu arada tarotuna baktim iznin olmadi ama kule çikti hayatinda ne yolunda değil?
Benim iznim olmadan yaptıysan o senin enerjindir benimle ilgisi yok.
Ha bir de bilmiyorsan diye söyleyeyim kule kotu anlama gelmiyor bir sürecin bittiği anlamına geliyor
Bir sürec bitti mi peki?
Günümüzde şnsna kalitesi düştü ondan
Yasak meyve cazip geliyor
Nefisle ilgili
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?