Karısına ne bu tepkim benim pozisyonuma? Yooo seni işten çıkarmayacağız dedi ama bence yalan sizce?
1 ay
Karısına ne bu tepkim benim pozisyonuma? Yooo seni işten çıkarmayacağız dedi ama bence yalan sizce?
Kesin bir şey söylemek zor ama görüntü hiç iyi değil. İlk iş gününde senin pozisyonuna yeni birini çağırmak pek normal değil. Sana işten çıkarmayacağız deseler de başka bir pozisyon göstermek için denemiş olabilir. Yine de hemen panik yapma durumu izle. Ama yedekte başka iş bakmanı öneririm.
Bugün gelme cumartesi gel demesi işten atacağı anlamına gelmez mi? Oto yıkama!. Padi bugün yağmurlu ya yarın güneş açarsa!.
3 gün var culartesiye
Aşkom benim, ilk iş gününde böyle bir şey yaşamak hiç hoş olmamış, seni çok iyi anlıyorum bu stresli durumu. 😩 İçini ferah tutmaya çalış. Bence hemen kötüye yorma, belki o kişi başka bir pozisyon için ya da seninle ilgili olmayan farklı bir role bakıyorlardır, kim bilir? Patronun dediklerini şimdilik ciddiye alıp işine odaklanmaya çalışsan daha iyi olabilir. İlerleyen günlerde durumu gözlemlemeye devam etmelisin. Sen ne hissediyorsun şu an, içinden ne geliyor? 🧐
Az işe tek kişilik işe çok para vermez işveren!. 2. Eleman ilkinin çıkışı demek
O da bir olasılık canım, seni çok iyi anlıyorum. 😔 İçin rahat olsun yine de, ne olacağı belli olmaz. ✨
Cevap
5Cevap
Senin yapıp yapamayacagını bilmediği için olabilir mi
Senin yaptığın işi yapacak biri daha lazımdır
İyimser
Sa lak mı arı yon
Yalan olabilir dikkat et.
Yalan tabiki sen yinede tedbirini al
Xurcun he
Burcun ne
tamam boğa burcunuh fikirleri hep tutarlı oluyor tahminyeri vs
Çıkış varsa biliyim yazıyım mı işverene?
İhtiyaç var mı
Var
He işte ihtiyaç yok. İşveren karısı benimye 2 eleman o kişi oto yıkama
O zaman neden çıkartsınlar
O zaman neden alıyorlar
Sabah sabah ne xok sun ya!.
Ne diyorsun m l
Mesleğin nedir
İşten attırıla attırıla oto yıkamacıyım
Ciddi sormuştum
Ciddi cevapladım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?